nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (12.29., szombat)

Napi horoszkóp (12.29., szombat)






  2  
Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Nagyon vágysz a csöndre, de nem úgy tűnik, mintha ez ma az osztályrészed lehetne. Kedvesed egy zajos összejövetelre hivatalos, és nem akar nélküled megjelenni. Mindenféle kifogással állsz elő, de egyik sem nyeri el tetszését. Lassan be kell látnod, hogy nem tudsz kibújni az este alól. Cseppet se bánkódj, hiszen nagyszerűen fogsz szórakozni!








  3  
Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Sokat szeretnél egyszerre elérni, ezért csak a nehézségeket látod meg magad előtt. Szerelmed mindenben a segítségedre van, de így együtt sem vagytok elég hatékonyak. Kedvesed barátai úgy gondolják, hogy nem figyelsz oda a dolgaidra, ezért párodra vár, hogy kihúzzon a csávából. Igyekeznek eltitkolni véleményüket, de téged sem ejtettek a fejed tetejére, így rájössz az igazságra.








  4  
Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Egész nap úgy jársz-kelsz a lakásban, mint egy holdkóros. El sem tudod hinni, hogy a tegnap történtek valóban Veled történtek. Álmodozásodból azonban nagyon gyorsan fel kell ébredned, mert barátok hada kopogtat az ajtón. A szerelmes együttlétben elfeledkeztél arról, hogy ma néhány vendéget hívtatok. Ne izgulj, mert ezt a dolgot könnyen orvosolhatod, és pillanatok alatt tökéletes házigazdává változol.








  5  
Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Semmi nem úgy történik, ahogy azt előre eltervezted. Sokkal többen jönnek el a baráti összejövetelre, mint ahogy számítottak. Az alkalom alkalmat teremt arra, hogy sok régi ismerőssel találkozhass, ezért élvezd ki a lehetőséget. A háziasszony segítségre szorul, hiszen étel-ital készletei nagyon korán elfogynak, így a segítségeddel pótolhatja a hiányt.








  6  
Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Itt lenne az ideje, hogy rendet csinálj magad körül. Most rendezheted kapcsolataidat is, de a környezeted is új képet kaphat. Csak rajtad múlik, hogy ebbe a nehéz, fájdalmas folyamatba mennyire mész bele. Nagyon elesettnek érzed magad, amikor egyik ismerősöd nagy tömeg előtt furcsaságokat állít rólad. Mindenki meglepődik reakcióidon, hiszen ezért máskor felcsattantál volna.








  7  
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Úgy érzed, mintha hetek óta ez lenne az első nyugodt nap. Minden csendes körülötted, így bátran belefeledkezhetsz kedvenc könyvedbe. Szerelmed csak délután érkezik meg, hogy együtt töltsétek az estét. Minden eszközt bevet, hogy elkápráztasson, és te ezért nagyon hálás vagy. Csodás este áll előttetek.








  8  
Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Barátaid mindenben a kedvedben akarnak járni. Nem érted igyekezetüket, de nagyon jól esik. A más környezet és a nyugalom alkalmat ad számodra, hogy más oldaladról is megismerjenek a többiek. Nagyon tetszik nekik az, amit látnak és ezt többen el is mondják Neked.








  9  
Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Nem hagy nyugodni a tegnapi találkozás. Szinte semmit nem sem aludtál, és csak azon gondolkozol, hogy hogyan tudnátok megismételni a randevút. Hidd el, hogy a vérbő Oroszlán sem pihen, ő már mindent kifundált. Mielőtt lemegy a nap, megszólal a telefon, és a várva várt ismeretlen lesz a vonalban.








  10  
Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ma úgy érzed magad, mintha néhány évtizedet visszamentél volna az időben. Az események szinte ismétlik magukat. Nem tudod függetleníteni magad ettől az érzéstől, így egész este csak külső szemlélő maradsz. Társaságod nem érti, hogy miért ülsz csöndesen a sarokban. Amikor elkezdesz magyarázkodni, értetlenkedve hallgatnak.








  11  
Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Ma komolyabb kiadásokra számíthatsz. A küszöbön álló szilveszter váratlan kiadásokat jelent a számodra. Nem figyelsz oda eléggé, így könnyen túlköltekezhetsz. Figyelj oda, hogy most mennyit költesz, mert a jövő hétre már beütemeztél néhány vásárlást, és ott már nem tudsz visszalépni.








  12  
Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ma minden sokkal bonyolultabbnak tűnik, mint néhány napja. Nyugodj meg, és bízd magad a megérzéseidre. Kedvesed titokzatos telefonhívásaira nem találsz magyarázatot, de nem akarod őt nyílt kérdések elé állítani. A vacsora nem sikerül jól, de ezzel most ne is törődj!








  13  
Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Egy régi szerelmed felhív telefonon. Úgy érzed, hogy itt az idő a cselekvésre, így azonnal megragadod az alkalmat. Elhív vacsorázni, és te igent mondasz. Az este nem úgy alakul, ahogy azt előre eltervezted, de a meglepő fordulat ellen nem lehet semmi kifogásod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top