nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (01.03., csütörtök)

Napi horoszkóp (01.03., csütörtök)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

A mai nap legtöbb energiádat a munka emészti el. Otthon eldöntötted, hogy mivel foglalkozol, de egy új feladat beérkezése felborította a terveidet. Nehezen tudsz túljutni ezen a munkán, mert régen foglalkoztál hasonló kérdésekkel. Otthon nem sikerül rendet tenned veszekedő hozzátartozóid között.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Komoly vizsga előtt állsz, és ezért minden szabadidődet a tanulásnak szenteled. Még sok időd van a megmérettetésig, de érzed, hogy a megtanulandó anyag is gyarapszik. A tanulás nagyon fontos része az anyaggyűjtés, de itt az ideje, hogy nekiállj a fejedbe gyömöszölni a kötelező tudást. Most minden szervezőkészségedre szükséged lesz, hiszen barátaid váratlanul bejelentkeznek néhány napra.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Most sokkal nagyobb szerepe van a magánéletednek, mint az utóbbi hetekben bármikor. Pároddal töltött napok egész új dimenzióba helyezték kapcsolatotokat. El kell gondolkodnod azon, hogy a személyes függetlenségedet érdemes lenne lassan feladnod és egy komolyabb folytatásban gondolkodnod. Ez a helyzet már csak rajtad múlik, hiszen kedvesed biztosított érzelmeiről.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Egy erős, temperamentumos nő szerepet játszhat az életedben. Magánéleti problémáid egy csapásra megoldódni látszanak hathatós közbenjárása miatt. Lehet, hogy pillanatnyilag nem a legjobb megoldás születik, de az biztos, hogy ezzel a lépéssel időt nyerhetsz. Most éppen erre van szükséged, hiszen így elgondolkozhatsz a befejezésen.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

A mai nap alkalmas arra, hogy emberi kapcsolataidban végre rendet tegyél. Hívd fel egy barátodat, aki hónapok óta nem is hallott rólad, hiszen rajtad a sor a kapcsolatotok normalizálásában. Sok idő telt el legutóbbi beszélgetések óta és mindketten sokat változtatok, és elnézőbbek lettetek. Érdemes beszélnetek, mert egymás hiánya komoly űrt jelent számotokra.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Anyagi helyzeted nagymértékben javulhat a mai napon. Sokat letettél az asztalra, és ezt az utóbbi időben egyre többen értékelik is. Ne érezd magad mártírnak, ha egy véletlen félreértés miatt nem kapod mag a neked szánt jutalmat. Nem feledkeznek el rólad, csak néhány nap késéssel tudják számodra átutalni az összeget.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Kedveseddel egyre nehezebben tudtok közös nevezőre jutni vitáitokban. Igyekezz több megértést tanúsítani, mert párod munkahelyén nincs minden a legnagyobb rendben. Lehet, hogy minden segítségedet visszautasítja, de ennek ellenére találd meg azt a formát, ami számára segítséget jelent és elfogadhatónak is tartja. Kedvtelésedre egyre kevesebb időd jut és ezért nem vagy nagyon lelkes. Rendezd át napi beosztásodat, mert így egyre ingerültebb és kimerültebb leszel.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Egy szomorú történet szemtanúja voltál, és a hatása alól csak nagyon nehezen tudsz szabadulni. A látottak kapcsán lássd be, hogy szerencsés vagy és nincs okod a depresszióra, a sötét gondolatokra. Valóban magad mögött hagytál egy kapcsolatot, melyben nem érezted jól magad, de ez a bátorság dicséretes. Egy örökséggel kapcsolatos ügyben szeretnél előbbre jutni, de csak nagyon nehezen haladsz.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Senki nem elégedett körülötted, és erre nem találsz magyarázatot. Legszívesebben te is magad mögött hagynád az elégedetleneket, de még nem látod, hogy merre menekülhetsz. Nem lehet megoldás, ha ész nélkül eltűnsz, mert a körülötted lévők figyelik minden lépésedet. Ebben az űzött helyzetben csak az jelenthet megnyugvást, ha időben hazaérsz és megpihensz kedvesed oldalán. Válaszd ezt a megoldást!

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Mindent elérhetsz a mai napon, csak rajtad múlik, hogy meddig jutsz. Anyagi helyzeted sokat javulhat, ha végre nem csak gondolkozol az új befektetésen, hanem bele is vágsz. Nincs másra szükséged, csak elhatározásra, mert a környezet és a helyzet is a te sikeredet jelzik. Közeli családtagod viselkedése teljesen kiborít, de nem tudsz tenni ellene, hiszen jogosan cselekszik.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Partnerkapcsolatod rányomja magát az egész napodra. Semmi nem úgy jön össze, ahogy azt előre tervezted. Nem értél oda a megbeszélésre és a tárgyalás sem úgy alakult, ahogy számodra a leginkább kedvező lett volna. Kedveseddel veszekedés közepette váltatok el és nem is várhatsz mást hazaérkezéskor. Semmi kedved visszamenni az oroszlán barlangjába és ezt a véleményedet nem is tartod véka alatt.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Nem vagy irigylésre-méltó helyzetben. Ha most akarsz végleg elszakadni kedvesedtől, azt a helyzet nem teszi lehetővé. Olyan gondjaid vannak, amit csakis vele tudsz megoldani. A huzamosabb együttlét ismét megingat benned valamit és nem tudod, hogy mit is akarsz valójában. Ne várj kedvesedtől segítséget, mert ő nem akar elveszíteni, és ezért mindent megtesz, hogy maradj.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top