nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (01.09., szerda)

Napi horoszkóp (01.09., szerda)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Korán elindulsz otthonról, de valahogy mégsem sikerül időben beérni a munkahelyedre. Senkit sem okolhatsz azokért a kellemetlenségekért, amelyek utad során értek. Olyan forgalmi dugóba keveredsz, amely nem enged egykönnyen. Ha lehetőséged van rá, még útközben telefonálj munkahelyedre, hogy késel, hiszen egy fontos megbeszéléssel már csak rád várnak.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Ma több barátod is tiszteletét teszi Nálad. Ma számíthattál rájuk, de mégis későn kezdtél hozzá az előkészületekhez. Ahogy előre számolni lehet, nem készülsz el időre, így nagyon idegesen fogadod a vendégeidet. A feszült hangulat szerencsére egy-kettőre elpárolog, és nagyszerű estét töltötök együtt.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Ma bal lábbal keltél föl. A körülötted élők nem értik, hogy miért van rossz kedved, hiszen minden elképzeléseid szerint alakul. Amikor többen is odamennek hozzád, hogy érdeklődjenek hangulatváltozásodról, éktelen haragra gerjedsz. Kitöréseiddel csak azt éred el, hogy senki sem zavar meg délután, pedig haragod lassan elpárolog, és így szívesen váltanál egy-két szót kollégáiddal. Tanulj ebből az esetből, és máskor igyekezz mérsékeltebben reagálni.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Egyre jobban kötődsz olyan emberekhez, akiket soha nem becsültél meg. Ez a felismerés komoly lelkiismeret furdalást jelent a számodra, hiszen úgy érzed magad, minta elárultad volna új keletű barátaidat. Fogadd el, hogy az ember véleménye akár napról-napra is változhat, ha lényegbe vágó dolgok történnek vele. Ne háborogj, hanem fogadd el a változás tényét!

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Szeretnél új munkahelyre kerülni, de azzal nem is foglalkozol, hogy képesítésed nem elegendő az állás betöltéséhez. Amikor visszautasítják jelentkezésed nem érted, hogy mi van a háttérben. Mielőtt hibás következtetésekre jutnál, nézz szét az indokok között. Rá fogsz bukkanni a visszautasítást igazoló indokra, így sértettséged valamelyest csökken.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Nagyon szeretnél már szeretni, és ez szinte a homlokodra van írva. Barátaid óva intenek attól, hogy a szeretet hiányában bárkiben felfedezd a számodra megfelelő embert. Mindenki tisztában van azzal, hogy ez ilyen kiéhezett hangulatok mennyire befolyásolhatóvá tehetnek. A tanácsaikon legalább gondolkodj el!

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Nagyon nehéz helyzetben találod magad. Egyik barátod figyelmetlensége miatt komoly anyagi gondokkal kell szembenézned. Amikor igyekszel megtalálni a felelőst, mindenhol letagadja magát. A pillanatnyi helyzetben elgondolkozol azon, hogy ez a kapcsolat mit jelentett számodra, és hol ismerted félre az illetőt.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Szerelmed minden pillanatban jelezni szeretné, hogy hozzád tartozik. Kezdetben még neked is tetszik ez a játék, de egy idő után nagyon terhessé válik a számodra. Igyekezz neki elmagyarázni, hogy miért nincs arra szükség, hogy a külvilág minden részletet megismerjen kapcsolatotokról. Nem várhatod el, hogy azonnal megérti az érveidet, de idővel meghajlik a kérésed előtt.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Tele vagy energiával, hiszen nagymérvű terveidet sikerült megvalósítani. Nagyon büszke vagy arra, amit elértél. ma ünnepeljetek, hiszen eredményeidért csak magadnak lehetsz hálás. Ma bemutattad a környezetednek, hogy egyedül is mindenre, vagy majdnem mindenre képes vagy.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

A mai napot úgy fogadd el, mint egy ajándékot. A hét eleji rossz hangulatodat végre magad mögött hagytad, jó érzed magad a bőrödben. Sokan irigyelnének ezért az időszakért, ezért te se legyél hálátlan a sorsnak mindazért, ami veled történik. A napot csak az árnyékolhatja be, ha hirtelen, minden alap nélkül féltékenységgel nehezítenéd meg párod életét. Semmi okod arra, hogy kedvesedről bármi rosszat feltételezz.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Nagyon szeretnél igazságos döntést hozni egy kérdés kapcsán. Mindent megteszel, hogy objektíven tudd szemlélni az eseményeket, de valahogy mégsem tudod kizárni a saját vágyaidat és elvárásaidat. Főnököd látja, hogy mennyi nehézséget okoz Neked ez a szituáció, ezért segítségedre siet. Lehet, hogy első pillanatban nem örülsz ennek a támogatásnak, de egy idő után belátod, hogy szükséged volt rá.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Egyik közeli hozzátartozód nagyon rossz állapotba kerül. A családban mindenki magát hibáztatja az elkerülhetetlen miatt. Azért ne fesd a falra az ördögöt, hiszen az elkövetkezendő napokban komoly javulás állhat be állapotában. Igyekezz minél több időt vele tölteni, mert ez számodra is nagyon fontos.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top