nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (01.12., szombat)

Napi horoszkóp (01.12., szombat)






  2  
Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Úgy érzed, hogy a rossz hangulat most egy időre beköltözött hozzád. Nem tudod, hogy hogyan tudnál megszabadulni attól a negativitástól, ami benned van. Azt sem veszed észre, hogy környezeted aggódik miattad, és minden szempontból igyekeznek figyelembe venni. Mond meg nekik, hogy most nem a közelségükre van szükséged, hanem inkább a magányra és az elmélyülésre.








  3  
Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Kedvesed nagyon el van foglalva, így nem számíthatsz rá ezen a hétvégén. Ne búslakodj, inkább gondold végig, hogy mit kell elintézned. Látod, van mivel foglalkoznod! Néha nagyon jól esik az egyedüllét, de nem élvezheted sokáig, hiszen az esti buliban többen rád akaszkodnak.








  4  
Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Úgy érzed, mintha éppen most nyelted volna le az élet keserű piruláit. Hiába, az utóbbi időben nagyon elszoktál a pofonoktól. Ne keseredj el, mert ez a pillanatnyi sikertelenség még az előnyödre is válhat. Ne felejtsd el a régi mondást, miszerint teher alatt nő a pálma.








  5  
Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Kicsit bizonytalan vagy párkapcsolatodat illetően. Ha valaki megkérdezné, hogy mi a valódi bajod, nem tudnál mit válaszolni, hiszen csak azt érzed, hogy valami nem stimmel. Érzelmileg teljesen össze vagy keverve és ezért olyan lépéseket teszel, melytől a helyet javulását várod. Fölösleges erőfeszítéseket teszel!








  6  
Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Nagyszerűen érzed magad. Végre ismét elemedben vagy. Olyan társaságban találod magad, ahol sokakat nem ismersz, de ezen a nehézségen nagyon gyorsan túlteszed magad. Percek alatt beilleszkedsz, és lassan minden figyelem rád irányul. Nem érted, hogy mivel vívtad ki érdeklődésüket, de maga a tény felvillanyoz. Hiába, a siker csodákra képes!








  7  
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Nagyszerű érzékkel szervezted meg a mai napot. Mindenre jut időd még arra is, hogy elnyúlj egy kád melegvízben és így pihenj. Estefelé már össze kell magad szedni, mert kora este egy buliba vagy hivatalos. Innen nem illik késni, de te mégsem tudod tartani az időt.








  8  
Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Tegnap nagyon felidegesítetted magad, és ez még a mai hangulatodra is kihat. Mindig nehezen viselted az évfordulókat, és ez az idén sincs másképpen. Szeretnél már túljutni a helyzet nehezén, de kedvesed ebben a helyzetben nem tud tanácsot adni. Keresd fel a legjobb barátodat, mert Ő más szemüvegen keresztül nézi a történteket, és így könnyebben tud tanácsot adni.








  9  
Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Úgy érzed, hogy mostantól csak felfelé ívelhet a karriered. Tegnap olyan emberekkel futottál össze, akik nagy hatással lehetnek rá, és láttad, hogy elégedettek Veled. Ma töltsd a napot szeretteiddel, és mond el mindenkinek tegnapi sikereidet. Azt veszed észre, hogy örülnek a hallottaknak, de ezzel együtt féltenek a következményektől.








  10  
Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ma tanulnod kell, hiszen a küszöbön vannak a vizsgáid. Eddig csak tologattad a felkészülést, de tovább már nem teheted. Tudod, hogy csak elhatározás kérdése, és onnan egykettőre túl vagy a nehezén. Egyik barátod siet a segítségedre, mert éri, hogy most nehéz helyzetben vagy.








  11  
Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Nagyon egyedül érzed magad, ezért felhívod egyik barátodat. Megbeszélitek, hogy együtt töltitek az estét, de mégis neked kell lemondani a randevút. Az utolsó pillanatban egyik rokonod bejelentkezik hozzád, és most nem akarsz nemet mondani. Minden előfeltételezésed ellenére az este kellemesebben telik, mint ahogy képzelted.








  12  
Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Nagyon fáradt vagy, bár még sok minden van előtted. A családi ebéd nagyon elhúzódik, így lemaradtok egy fontos találkozóról. Igyekezz a helyzet pozitív oldalát észrevenni: most legalább nyugodtan csak egymásra figyelhetek, nem kell másokkal találkozni, csak kettesben lehettek. Az este nagyon kellemesen telik, bár úgy tűnik, mintha kedvesed titkolna valamit. Ne láss rémeket, mert megjelennek!








  13  
Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Úgy érzed, hogy most jól választottál, és ezt partnered orrára kötöd. Ő is nagyon örül, hogy ilyen gyorsan sikerült tisztázni a helyzetet. Most végre képes végighallgatni a magyarázatodat, és ettől nagyon rosszul érzi magát. Úgy gondolja, hogy ezért a szituációért nem csak ő egyedül a felelős, ezért felhívja azt, akitől minderről tudomást szerzett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top