nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (01.17., csütörtök)

Napi horoszkóp (01.17., csütörtök)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Már napok óta arra vágysz, hogy elismerjék a munkádat. Valahogy ez továbbra is várat magára, de ne engedd, hogy ez munkakedvedre hatással legyen. Hangulataid sokkal jobban befolyásolnak, mint amennyire mindennek tudatában vagy. Hazaérve egy ismerősöd üzenete vár, aki napok óta beszélni szeretne veled egy számára fontos ügyben.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Tudd, hogy mit akarsz elérni, és csak azután indulj útnak. Lehet, hogy most csak mosolyogsz ezen a “példabeszéden”, de rövid időn belül nagy szükséged lesz arra, hogy emlékezz ezekre a szavakra. Azt veszed észre, hogy környezeted nem örül a sikereidnek, mi több összevont támadást készítenek elő. Készülj föl, hogy ne okozhassanak számodra kellemetlen perceket rosszakaróid.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Egy előadáson elhangzott dolgokat szinte tökéletesen vissza tudtad adni kollégáidnak, és ezért nagyon hálásak neked. Jó dolog, hogy tisztában vagy az adott feladat szakmai részével és törvényszerűségeivel is. Mindennapi munkád során akkor tudsz hasznot húzni ebből a helyzetből, ha sikerül a tanultakat az adott helyzetre átültetni. Ebben nagy segítségedre lehet néhány munkatársad, csak meg kell őket találnod.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Emlékezetedre ma nagy szükséged lesz. Egyik ismerősöd olyan emléket idéz fel, amelyről te más képeket őrzöl. Nem akarsz vele vitába bonyolódni a többiek előtt, de négyszemközt beszélsz a véleményedről. Ne lepődj meg, ha ezen megharagszik, hiszen szavahihetőségét vontad kérdőre.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Végre meg akarsz arról győződni, hogy szükség van rád a munkahelyeden. Erre ma találhatsz bőven alkalmat, csak szemfülesnek kell lenned. Egyik munkatársad olyan élményeket idéz fel, amelytől egykettőre jobb kedvre derülsz. A nap ezek után nagyon jó hangulatban zárul.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Sokan azt látják, hogy nem tudod jól beosztani a pénzedet. Ez soha nem volt rád jellemző, de te tudod a legjobban, hogy most nem is tehetsz minderről. Ne foglalkozz a szemlélők véleményével, hiszen ők csak egyetlen szempontból látják az eseményeket. Hiába, mindenki nem ismerheti a hátteredet és a motivációidat.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Nagy szükséged lehet ma éleslátásodra. Főnököd olyan munkát ad neked, amelyben ő sem tudja, hogy milyen álláspontot képviseljen. Mielőtt nekilátsz a szálak kibogozásának, nézz szét és mérd fel az erővonalakat. Hidd el, hogy sikerül rátalálnod a megoldásra úgy, hogy azzal mindenki elégedett legyen.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Már nagyon régen nem mondtak neked ellent. Ezek után nem tudod mire vélni egyik kollégád véleményét, amely szöges ellentétben van a tiéddel. Ne vedd azonnal a szívedre döntését, inkább igyekezz elviselni a kialakult helyzetet. Ha nagyon figyelsz, még sokat tanulhatsz ebből a helyzetből.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Úgy érzed, hogy valami van a levegőben. Nem tudod, hogy pontosan mi foglalkoztatja a környezetedben lévőket, de egyre kíváncsibb vagy. Minden kapcsolatodat felhasználod, hogy közelebb juss a nagy titokhoz. Ne izgasd magad, mert mindent megtudsz a kellő időben.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A nap nagyon rosszul kezdődik, de egykettőre kihevered a reggeli bonyodalmakat. Igyekezz minél korábban beérni a munkahelyedre, mert egy fontos ügyben nagyon korán keres majd a főnököd. Nem tudod, hogy mi lehet ennyire fontos, de amint meghallod a valódi okot, megérted a sietséget. Szeretnél többet hallani egyik rokonodról, ezért most több ismerősödnél jelentkezel.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Nagyon sok feladattal ma végre végezned kel. Te is tisztában vagy azzal, hogy visszaéltél főnököd türelmével, amikor az egyik határidős feladatot halogattad. Ma végre mindent jóvátehetsz, ha sikerül lezárni ezt a munkádat. Szerencsére senki sem lesz a terhedre, így nyugodtan erre a feladatra tudod szentelni az időd.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Régi kedvesed ismét jelentkezik, de semmilyen hatással nincs rád közeledése. Nehezen hiszed el, hogy ennyire érzéketlenül beszélsz vele, de örülsz ennek a ténynek. Hazafelé menet összetalálkozol egy ismerősöddel, és érdekes híreket hallasz egy barátodról. Figyelj oda, mert a hallottakra nagy szükséged lehet a közeljövőben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top