nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (01.19., szombat)

Napi horoszkóp (01.19., szombat)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Egy koncertre vagy hivatalos. Régóta szerettél volna már eljutni ide, ezért nem sokat tétovázol azon, hogy elfogadd-e a meghívást. Az este nagyon kellemesen telik, annak ellenére, hogy partnered többet szeretne kettőtök kapcsolatától, mint amennyi számodra még elfogadható. Lehet, hogy megbántódik válaszodtól, de te is tudod, hogy most nem tehetsz egyebet.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Nem csak magánéleted, hanem anyagi ügyeid is kezdenek rendeződni. Vizsgára készülsz a közeljövőben, ezért minden szabad percet használj ki a tanulásra. Lassan észre fogod venni, hogy az előtted álló megpróbáltatások nem is annyira nyomasztóak, mint ahogy azt eddig hitted. Ennek ellenére vedd komolyan a felkészülést, mert így nem csak átmész a vizsgán, hanem még komoly sikered is lehet.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Itt az ünneplések ideje! Érezd magad nagyon jól, hiszen keményen megdolgoztál azért, hogy végre mindenféle félelem nélkül koccinthass a sikereidre. Ne félj kimondani azt, hogy sikeres vagy, hiszen valamennyi feladatot nagyszerű eredményekkel zártál. Vigyázz arra, hogy jókedvedet semmilyen félreértés se mérgezhesse meg.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Úgy érzed magad, mintha hirtelen viharba kerültél volna. Nem látod annak lehetőségét, hogy segítség nélkül partot érj, de senki sincs a közeledben, aki mentőkötelet dobna. Egész nap negatív gondolatok járnak az agyadban, így csak későn veszed észre, hogy a segítség nincs is messze. Egyik barátod látogatása sokat jelenthet számodra.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Nagyon későn ébredsz fel, ezért azonnal elkezdesz kapkodni, hogy odaérj a megbeszélt időpontra. Szerencsére többen késnek, ezért nem maradtál le semmiről. Mindent összekészítettél, de a nagy kapkodásban néhány dolog otthon maradhat. Fel a fejjel, ettől függetlenül is nagyszerűen telik a nap.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Kedvesed nagyon örül sikereidnek, de ettől függetlenül nehezen tudja palástolni rossz kedvét. Csak későn veszed észre, hogy mennyire ereje végéhez ért, és így nem tudsz időben segíteni neki. Ne add fel, azért még nem veszett el minden. Úgy tudsz hozzá közelebb kerülni, ha kizárod a külvilágot, és olyan programot szervezel, ahol csak ketten vagytok jelen.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ma hódolhatsz művészet iránti rajongásodnak. Egy barátod olyan előadásra hív el, amelyre már nagyon rég vágyódtál. Az előadás iránti érdeklődésed azonban nem várt fordulatot vesz. Találkozol egy régi ismerősöddel, aki nem tudott elfelejteni téged. Igaz, hogy most ő is új partnerrel jelent meg, de a szünet után képtelen vagy a játékra koncentrálni.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Választás előtt állsz, és nehezen tudsz dönteni. Kedvesed igyekszik segíteni neked, de nem ismerik a dolgok hátterét, így nem sokat tehet az érdekedben. Egy családi ebéden érdekes híreket hallasz egyik közeli rokonodról, akivel már régen nem találkoztatok. Lassan rájössz, hogy a döntésben nagy segítségedre lenne, ha összetalálkoznátok ezzel a hozzátartozóddal.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ma este menj el szórakozni. Szükséged van arra, hogy kiengedd a fáradt gőzt, és megszabadulj felesleges energiáidtól. Ne bosszankodj, ha egész nap nem tudtad összeszedni magad, így a lakást sem sikerült kitakarítanod. Ha ma nem, majd holnap sikerül mindez. Most sokkal fontosabb, hogy te jól érezd magad.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Szüleid sokkal több terhet raknak rád, mint amennyit most elviselhetsz. Nem tudod, hogy hogyan hozd tudomásukra azt, hogy nem akarsz mindenről tudni. Amikor mégis sikerül beszélned az érzéseidről, mindenki megértőnek mutatkozik. Utólag már bánják, hogy annyi mindennel terheltek az utóbbi időben.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Megfogadtad egy jó barátod tanácsát, és így a családi béke kezd visszatérni otthonotokba. Ma nyoma sem lesz a hangos szóváltásnak, a kiabálásnak. Ezt a nyugalmi állapotot használd ki arra, hogy környezetedet kissé rendbe rakd. Az utóbbi időben ezt nem tudtad megtenni, így most szükség van az alapos takarításra.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Szeretnél már elutazni, de nem látod még, hogy erre valójában mikor kerülhet sor. Ne add fel a reményt, mert nemsokára neked is indulnod kell. Jobban teszed, ha utánanézel az útlevelednek, hogy így ne érhessen kellemetlen meglepetés. Kedvesed szeretne elkísérni az útra, de te még nem döntöttél arról, hogy akarod-e.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top