nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (01.25., péntek)

Napi horoszkóp (01.25., péntek)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Büszkeséged nem engedi, hogy igent mondj egy kérdésre. Tisztában vagy azzal, hogy sokkal szívesebben tennél eleget a kérésnek, de ez most nem az az alkalom. Lehet, hogy túlzásba viszed mostanában az önérzeted? Lazíts kicsit, és hagyatkozz a megérzéseidre és a kívánságaidra.



Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Nagyon egyszerűen vélekedsz néhány dologról. Többen a fejedhez vágják, hogy nem számoltál az egyes résztvevők személyes álláspontjával, és ebben valamennyiüknek igaza van. Nincs még késő, hogy átgondold a helyzetet, és módosíts véleményeden. Fogadd el a többiek álláspontját is, mert ők is toleránsak voltak veled az elmúlt nehéz időszakban.



Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Főnököd nagyszerű lehetőséget csillogtat meg előtted. Azt sem rejti véka alá, hogy az ígért jövőt csak nagy erőfeszítések árán érheted el. Felkérésére ne adj azonnal választ, nincs értelme az azonnali reakciónak. Jobban jársz, ha haladékot kérsz, és a döntésed előtt beszélsz szüleiddel és néhány barátoddal. Hidd el, hogy holnapra sokkal okosabb leszel.



Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Kreativitásodra most nagy szükséged lehet, mert napi feladataidat át kell szervezned. Csak ma reggel ébredtél rá, hogy vendégeid érkeznek. Tartsd a mértéket, nehogy ismét szélsőségekbe ess. Nincs szükség 2-3 fogásra, hiszen egy mélyhűtött pizza is jó szolgálatot tehet a vacsorán. Hidd el, hogy így is nagyszerűen sikerülhet az összejövetel, és legalább te sem esel össze a fáradtságtól idő előtt.



Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Sehogy sem tudsz magadhoz térni tegnapi révületedből. Szeretnél mindent jóvátenni, de nem tudod, hogy hogyan kezdj hozzá. Hidd el, hogy ebben a helyzetben az őszinteség nem, hogy segítene, de még egyenesen hátráltat. Lásd be, hogy más utat kell találnod!



Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Egyik rokonod kérését nem tudod visszautasítani. Lehet, hogy első hallásra szinte lehetetlennek tűnik mindaz, amiről beszél, de lassan belátod, hogy igaza van. Amikor végiggondolod, hogy hogyan tudnál segíteni a problémáján, megtalálod a lehetséges módszert. Jó, hogy nem adtad fel idő előtt!



Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Igyekszel egyensúlyt teremteni a magánéleti elfoglaltságaid és a munkahelyi feladataid között. Te is tisztában vagy azzal, hogy ez nem kis feladat, hiszen nagyon sok mindent bevállaltál. Hidd el, ha magánéletedet sikerül rendezni, a munkádra is sokkal több energiád lesz. Tehát először azt vizsgáld meg, hogy a magánéletedben milyen változásokra van szükség.



Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Nagyon féltékeny vagy szerelmedre. Amikor felfeded előtte érzéseidet, nem érti, hogy mire alapozod elképzelésedet. Igyekszik meggyőzni, de te nem hiszel neki. Ebben az esetben jobban teszed, ha te jársz a dolog végére. Beszélj barátaiddal, ismerőseiddel, mert ők is nagy segítségedre lehetnek az igazság kiderítésénél.



Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Barátok jönnek-mennek az életedben. Mostanában valahogy elkerül a nyugalom és az állandósság. Ezt az új helyzetet egyre nehezebben tűröd. Ahogy emelkedik körülötted a zűrzavar, úgy igyekszel biztos pontot találni a környezetedben. Itt az ideje, hogy felülvizsgáld kapcsolataidat, és néhány esetben még a legközelebbi barátoktól is megválj.



Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Nagyon erősen kötődsz Kedvesedhez, de erről neki semmi tudomása sincs. Csak magadat okolhatod, ha nem beszéltek kapcsolatotokról, de ezen a mai nap javíthattok. Olyan munkahelyi pletyka jut el hozzád, melynek jelentős hatása lehet az életedre. Megfogadod, hogy nem adod tovább a hallottakat, de egy helyzetben képtelen vagy megtartani a szavad.



Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Nézz szembe azokkal a dolgokkal, melyeket az élet eléd sodort. Sokkal könnyebb megoldás kínálkozik, mint ahogy azt először hinnéd. Családi körben töltöd a mai estét, de az összejövetel nem a megszokott kerékvágásban zajlik. Hidd el, hogy a történtek miatt nem te leszel a legjobban meglepve.



Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Egész nap kapkodsz, mintha semmire sem lenne elég időd. Lehet, hogy még mindig a tegnapi történteken gondolkozol? Vannak olyan szituációk, amikor nincs értelme a múlton rágódni, és ez az eset is ebbe a kategóriába tartozik. Egyik barátod ma nagy szívességet kér tőled, de nem úgy válaszolsz, ahogy azt elvárná tőled.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top