nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (01.29., kedd)

Napi horoszkóp (01.29., kedd)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Ma neked kell belekezdened egy kellemetlennek tűnő beszélgetésben. Az elmúlt hetekben többször tapasztalhattad, hogy mennyit jelent az, ha őszintén mersz beszélni az érzéseidről. Ilyen tapasztalatok után nyugodtan fogj neki a helyzet tisztázásának. Észre fogod venni, hogy beszélgetőpartnered nagyon megörül, amiért te kezdeményezel. Háláját jól érezhetően fogod érezni.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Sokat segítesz egyik munkatársadnak, pedig ő nem kér a támogatásból. Vedd észre, hogy mikor hol van rád szükség, és aszerint adakozz. Fölösleges olyan köröket megtenned, melyre senkinek sincs szüksége. Csak a saját feszültségedet növeled így. Igyekezz új stratégiát kialakítani Önmagad védelméért.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Egy megbeszélésen nagyon barátságosan viselkedsz. Senki sem sejti, hogy magatartásod mögött egy jól végiggondolt terv áll. Tudod, hogy céljaidat legkönnyebben úgy tudod elérni, ha környezeted nem is sejti azokat. Ez a módszer lehet, hogy nem tisztességes, de kifizetődő.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Igyekszel alkalmazkodni egyik kollégádhoz, de Ő nem nagyon méltányolja ezt. Amikor szóvá is teszi, hogy nem ért egyet viselkedéseddel, nagyon felcsattansz. Úgy tűnik, hogy a pillanatnyi helyzetet csak nehezen tudjátok megfékezni. Egy időre vonulj vissza, de ez ne azt jelentse, hogy a háttérből keresed kollégád gyenge pontját.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Úgy érzed, hogy az utóbbi időben munkád nem nyújt sok örömet Neked. Tudod, hogy változtatnod kéne, de nem tudod, hogy merre indulj. Annyira megijedsz, hogy még azt sem tudod eldönteni, hogy kihez fordulj. Ha most képes vagy hideg fejjel gondolkozni, nagyszerű változások állhatnak be az életedbe.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A tegnapi beszélgetés a nap folyamán nem hagy nyugodni. Tudod, hogy az elmondottak szinte minden területen találtak, de valahogy mégsem akarod megérteni az üzenetet. A beszélgetőpartnered már azon gondolkozik, hogy legközelebb mit mondjon ahhoz, hogy megértsd. Próbáld neki elmondani, hogy nem a megértéssel van gondod, hanem nem szívesen ismered be, helyesen ítél meg.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Egy tárgyalás már-már elveszni látszik, amikor egy nagyszerű ötlettel megmented kollégáidat a teljes kudarctól. Lehet, hogy eredetileg nem erre készültetek, de lásd be, hogy ez is több mint a semmi. Ne is foglalkozz azzal, ha néhányan köszönet helyett csak az arról beszélnek, hogy nem a kitűzött célt érted el javaslatoddal. Igyekezz velük megértetni, hogy sok esetben a kompromisszum nem vereség, hanem optimális nyereség.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Nagyszerű lehetőségei lehetnek a nap folyamán. Amibe ma belefogsz, sikerrel végződhet. Gyorsan megérzed, hogy mire alkalmas ez az időpont és tökéletes érzékkel találod meg azt, amiből a legtöbbet nyerheted. Kedvesed is szurkol Neked.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Egyik ismerősöd ünneplésére vagy hivatalos. Tudod, hogy személyesen nem sok részed volt a sikereiben, de mégis ragaszkodik a jelenlétedhez. Lehet, hogy mégis többet jelentesz Neki, mint egyszerű barát? A mai este sok mindenről leránthatja a leplet.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Ma az is boldoggá tesz, hogy többek segítségére siethetsz. Erre többször is alkalmad adódik a nap folyamán. Ma olyanokkal is kell beszélned, akikkel semmilyen kapcsolatod nem volt eddig, de jót tesz neked, ha bővül az ismerőseid köre. Lehet, hogy éppen általuk ismered meg a nagy Ő-t?

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Nagyon bizonytalan vagy egy kérdés kapcsán. Lassan már azzal sem vagy tisztában, hogy számodra mi lenne a legjobb. Amikor Kedvesed igyekszik segíteni Neked, csak felháborodottan nézel rá, amiért bele akar szólni az életedbe. Égy kicsit megértő, hiszen csak segíteni szeretne.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Környezetedet igyekszel befolyásolni, hogy egy számodra fontos ügy kapcsán a te pártodra álljanak. Lehet, hogy első pillanatban nagyon jó ötletnek tűnik mindez, de könnyen beletörhet a bicskád. Ahelyett, hogy fals érveket gyártanál, inkább a valóságra alapozz. Szüleid szeretnének veled beszélni, de napok óta nem találnak meg. Hívd fel őket!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top