nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (01.31., csütörtök)

Napi horoszkóp (01.31., csütörtök)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Munkahelyeden mindenki mással van elfoglalva, így nem sok figyelmet fordítanak a munkádra. Ettől könnyen elkedvetlenedhetnél, ha egyik munkatársad nem tartaná benned a lelket. Továbbra se engedd meg magadnak, hogy a pillanatnyi problémák elvegyék a kedved a feladatokról. Csak az a fontos, hogy számodra mi a fontos, és nem az, hogy a környezeted mit tart annak.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Nagyon feledékeny vagy. Amit reggel elhatározol, délutánig nem sikerül befejezni. Ez a tehetetlenség az egész napodra rányomja bélyegét. Figyelmetlenséged odáig is fajulhat, hogy nem veszel tudomást kedvesed egyik kéréséről, így összeszólalkoztok. Nem jellemző rád ez a hányavetiség, de most minden így jött össze.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Hirtelen nagyobb összegre számíthatsz. Talán egyik ismerősöd adja meg hosszú idő óta húzódó tartozását, vagy nagyobb jutalmat kapsz. Nem fontos számodra, hogy honnan várhatod a segítséget, hiszen most nagy szükséged van a pénzre. Lakásod átalakításait már nem húzhatod tovább, így itt az ideje, hogy nekiállj a munkáknak.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Pénzügyek területén egyre kevesebb okod van panaszra. Mindent sikerült időben elintézned, így most jogosan várhatsz egy nagyobb összegre. Kedvesed nem hiszi, hogy mostantól megoldódnak anyagi gondjaitok, és ezt nem is tartja magában. Ha lakásvásárláson töritek a fejeteket, napoljátok el a tranzakciót.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Tele vagy energiával, de ma szükséged is lesz minden tartalékodra. A munkaebéd nem sikerül olyan jól, mint ahogy azt terveztétek, ezért felelősnek érzed magad. Többen is igyekeznek megnyugtatni, hogy a pillanatnyi helyzetben nem sokat tudtál volna változtatni az ügyek menetén. Ahogy visszagondolsz a történtekre, belátod, hogy igazuk van, és megnyugszol.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Egy új feladat kapcsán új kihívásokkal kell szembenézned. Először öröm helyett csak félelmet és szorongást érzel. Tudod, hogy többen is segítenek a rázósabb részeknél, de egyik pillanatról a másikra nagyon nehéz elfogadni a feladattal járó felelősséget. Hidd el, ha ezen túljutsz, mindent sokkal szebb színben látsz.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ma komoly elhatározásokkal indulsz a napnak. Szeretnél mindent időben elintézni, de valahogy minden összeesküszik ellened. Egy megbeszélésre időben érkezel, de partnered késik. A pechsorozat nem ér véget azzal, hogy hazaérsz.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Egyik hangulatból a másikba esel. Senki sem tudja követni a változásokat. Egy idő után képes vagy összeszedni magad, és végre a munkádra is tudsz koncentrálni. Fantasztikus este vár rád, amely tele lesz meglepetéssel. Készülj fel rá, és hazafelé menet vegyél egy üveg bort.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ha eddig csak gondolkoztál azon, hogy állást változtass, ma mindez kikristályosodik benned. A tegnap történtek csak biztosítottak arról, hogy nincs más választásod. Egy idő óta úgy érzed, hogy szellemi szabadságra vágysz, és ezt ezen a munkahelyen csak részben kaphatod meg. A kompromisszumok kora lejárt, most már lépned kell!


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Ma igyekezz elfelejteni a problémáidat. Igyekezz kizárni a magánéletedet a munkahelyedről. Ha nem így cselekszel, könnyen komoly bajt okozhatsz magadnak figyelmetlenséged miatt. Most nem engedheted ki kezed közül a gyeplőt!


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Senki sem lehet biztonságban, és erről ma te is meggyőződhetsz. Azt hitted, hogy mostani kapcsolatodban bebiztosítottad magad érzelmileg. Úgy tűnik, hogy nincs minden rendben, mert egy váratlan találkozás teljesen felkavar. Lehet, hogy először félvállról veszed az érzést, de ez nagyon gyorsan megváltozik.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Mindenkinek fenntartás nélkül hiszel. Amikor kedvesed ezt a tulajdonságodat vágja a szemedbe, nem hiszel neki. Azt kéred, hogy mondjon példákat, de a hallottakat sem tudod elfogadni. Lehet, hogy komolyabb önvizsgálatra lenne szükséged?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top