nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (02.05., kedd)

Napi horoszkóp (02.05., kedd)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Megbíztak valamivel, és te már visszavonnád ígéretedet. Amikor belefogtál a munkába, bíztál abban, hogy sikerrel veszed az akadályokat. Előre haladva, viszont egyre több problémával kell szembenézned. Lassan elhagy az alkotókedved, és ezt környezeted is észreveszi. Most nem hagyhatod el magad, mert komoly felelősség nyugszik a válladon.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Sokat dolgozol, még arra sincs időd, hogy egyél valamit. Nem is baj, hiszen bőséges vacsora előtt állsz. Kedvesed mindenre gondol, igyekszik mindent elintézni, hogy minél jobban érezzétek magatokat. Legyél nagyon hálás az erőfeszítéseiért, mert komoly szervezés húzódik meg a háttérben.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Egy fontos értekezleten neked kell szerepelned. Nem készültél föl, de mégis kivágod magad. Főnököd ma végre megbizonyosodhat arról, hogy számíthat rád, hiszen még a legnehezebb pillanatokban sem hagyod cserben. Munkatársaid észreveszik, hogy vezetőtök más szemmel néz rád, és ezt nem tudják könnyen elfogadni.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Munkahelyi feladataid egyáltalán nem elégítenek ki. Már a váltáson töröd a fejed, de néhány körülménnyel nem számoltál. Vedd észre, hogy ez a pillanat nem a megfelelő ahhoz, hogy változtass. Lehet, hogy elkedvetlenít a felismerés, de hosszútávon csak előnyöd származik a várakozásból, mert a nagy lehetőség még előtted van.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Szeretnél néhány nappal idősebb lenni. Soha sem volt rád jellemző, hogy inadba szálljon a bátorságod, ezért senki sem érti reakcióidat. Szeretnél valakivel beszélni mindarról, ami bánt, de nehezen találod a megfelelő embert. Ne válogass túl sokáig, mert egy idő után nem lesz miről beszélned.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Kedvesed igyekszik a kedvedben járni, de valahogy minden rosszul sül el. Szeretné úgy érezni, hogy sokkal közelebb kerültetek egymáshoz, de ez most sehogy sem sikerül. Családod úgy érzi, hogy folyamatosan rossz döntéseket hozol, és ezért beszélni szeretnének veled. Nem tudod elhárítani látogatásukat, de még van időd felkészülni erre a beszélgetésre.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Rendet kéne raknod a lelkedben ahhoz, hogy jobban érezd magad. Ha szomorú vagy, merd kimutatni bánatodat, ne hidd, hogy mindez szégyellni való. Sokan lennének a helyedben még akkor is, ha ez első hallásra hihetetlennek tűnik. Lehet, hogy a helyzeted nem is annyira kilátástalan?


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Egy érzelmes film olyan emlékeket hív elő benned, melyekre már régen nem volt példa. Először nagyon megrettensz az érzéseidtől, de lassan komfortosan érzed magad ebben a hangulatban. Semmi sem véletlen, most szükséged van arra, hogy átéld a múlt történéseit, és így képes legyél dönteni a jelenben.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Nem vagy elégedett azokkal a kihívásokkal, melyek előtted tornyosulnak. Sokkal többet szeretnél elérni, csak azt felejted el, hogy ahhoz sokkal több energiára lenne szükséged. Egy esetben többet akarsz megmutatni, mint amivel valóban rendelkezel, de ez csúfos bukást jelent a számodra. Most már okulsz ebből a helyzetből?


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Mindenféle kapcsolatod haszonnal kecsegtet. Sikerül megnyerned elképzeléseidhez a legjobb támogatókat. Ha eddig kérdés volt, hogy sikerrel zárod-e aktuális feladataidat, mostanra biztossá vált a válasz, igen. Mindenki veled ünnepel, de ne felejtsd el, hogy a sorokban sokan vannak az ellenkező táborból is.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Olyan feladatot kapsz, amelyben nagyon gyorsan magadra találsz. Már többeknek beletört a bicskája ebbe a kihívásba, de te sikerre viszed a kezed alá dolgozó csapatot. Nagyon élénk vagy, így szívesen fogadod egyik barátod meghívását. Az összejövetelen sok olyan emberrel is találkoznod kell, akiket semmilyen körülmények között sem kerestél volna.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Szeretnél egyedül lenni, de környezeted ezzel nem akar foglalkozni. Megtalálják azokat az érveket, melyekre nem tudsz nemet mondani, így kellemes körben töltöd az estét. Hazaérve üzenetet találsz a rögzítődön, és ez teljesen felzaklat. Hívd fel egy barátodat, és beszélj vele a problémádról, mert segíteni tud neked.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top