nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (02.07., csütörtök)

Napi horoszkóp (02.07., csütörtök)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Egész nap dühös vagy, de nem vagy tisztában azzal, hogy miért. Gondold végig az elmúlt napok történéseit, és gyorsan rábukkansz a valódi okokkal. Hidd el, hogy sok esetben az jelenti a legnagyobb erőfeszítést, megtudd a miérteket. Ezt a munkát azonban nem lehet közösségben végezni. Próbálj visszavonulni, és most ne foglalkozz a külvilággal.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Anyagi ügyeid lassan rendeződni látszanak. Munkahelyi problémáid most nem foglalkoztatnak, mert családodnak van szüksége a segítségedre. A helyzet megoldása nagyon sok energiádat elvonja. Hazaérve azonban még nem pihenhetsz le, csak nagyon későn, amikor váratlan vendégeid elköszönnek.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Egyik kollégád félreérthetetlen üzeneteket küldözget Neked. Sokáig nem tudod hová tenni a furcsa közeledését. Egy idő után azonban már nem tudod félreérteni a gesztusait. Nem könnyen utasítod vissza, így inkább menekülsz a helyzet elől. Jobban tennéd, ha beszélnél az érzéseidről, és végre tiszta vizet öntenétek a pohárba.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Munkahelyi pletykák rontják el a napodat. Nagyon megfontolatlan voltál és többen is fültanúi voltak egy telefonbeszélgetésednek. Amikor mindezt észrevetted, már nincs mit tenni. Többen úgy érzik, hogy a hallottakból jó történetet tudnak kanyarítani, és így is tesznek.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Egyik munkatársaddal könnyen összeütközésbe kerülhetsz a nap folyamán. Vedd figyelembe, hogy komoly családi gondokkal küzd. Lehet, hogy ez nem jelent számodra magyarázatot, de mégis szükség van a megértésedre. Ha másképp nem megy, térj ki az útjából. Jusson eszedbe a régi mondás: okos enged, szamár szenved.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Olyan kérdésben kell állást foglalod, mely csak első látásra tűnik egyszerűnek. Ne engedd, hogy az első megérzésed befolyásoljon, ezért analizáld a lehetőségeket és csak amellé tedd le a voksod, amely minden oldalról megtámadhatatlan. Lehet, hogy most mindez elvesztegetett időnek tűnik, de egy idő után az élet Téged igazol.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Egyik barátod komoly problémával küzd, és tőled kér segítséget. Tudja, hogy nagyon könnyen megérted a helyzetét és hajlandó vagy segíteni neki. Nem is csalódik benned. Beszélgetésetek során igyekezz úgy megfogalmazni jogos kritikádat, hogy az ne bántsa őt fölöslegesen. Hidd el, hogy tisztában van baklövésével, semmi kedve újra és újra szembenézni hibájával.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Jobban tennéd, ha nem vennél mindent ennyire komolyan. Ez persze nem azt jelent, hogy komolytalan légy, csak a dolgok nagy részét nem úgy kell nézned, mintha visszafordíthatatlan dolgokban kéne döntened. Ezt a szemléletet Kedvesed is támogatja. Lassan elege lesz a harcaidból, hiszen nem látja, hogy komoly eredményei lennének mindennek.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Kedvesed új területek felé kacsingat. Még nem tudod, hogy a küszöbön álló váltással mennyiben változik meg az életetek. Ha nem akarsz semmiben sem változtatni, akkor itt az ideje, hogy megerősítsd a kötelékeket. Ha ügyesen csinálod, garantálom, hogy semmit sem vesz észre. Most a te kezedben van a döntés.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Nagyon odafigyelsz a környezetedre és ezért valamennyien hálásak Neked. Nem értik, hogy hirtelen miért foglalkozol ennyit Velük, de örömmel veszik a közeledésedet és érdeklődésedet. Tisztában vagy azzal, hogy a befektetett energia százszorosan megtérül. Amikor egyik kollégád ezt a szemedbe vágja, nem tudsz mit felelni a támadásra.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A tegnapi beszélgetés egész nap nem hagy nyugodni. Úgy érzed, hogy valami butaságot csináltál, és csak reménykedni tudsz abban, hogy tévedsz. Kedvesed egyre többet beszél azokról a terveiről, melyekben neked semmilyen szerepet sem szánt. Hiába is titkolod, a hallottak miatt egyre jobban elszomorodsz.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Minél görcsösebben akarsz valamit, annál nehezebben tudod elérni a céljaidat. Úgy tereled el a figyelmedet a valódi problémáidról, hogy minden mással foglalkozol. Nagyon sok időt töltesz olyan dolgokkal, melyekhez semmi közöd sincs. A nagy elterelő hadművelet közben többekkel is összeszólalkozhatsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top