nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (02.08., péntek)

Napi horoszkóp (02.08., péntek)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Kétes ügybe keveredhetsz, ha nem vigyázol. Lehet, hogy a baráti ajánlat nagyon sok előnnyel kecsegtet, de mégis tisztában kell lenned a következményekkel. Csak akkor mondj igent partnerednek, ha a nem várt következményeket is tudod vállalni. Az ajánlatra nem kell azonnal válaszolni, így használd ki az időt arra, hogy mérlegelj. Döntsd el, hogy mi mit ér meg a számodra.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Kedvesed mindent megtesz, hogy magához kössön. Máskor örülnél ezeknek a próbálkozásoknak, de most minden idegesít. Nem tudod pontosan megfogalmazni, hogy mi bajod, így párod nem tud erre odafigyelni. Nem várhatod el, hogy olvasson a gondolataidban, inkább igyekezz beszélni a problémáidról.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A magánéleti gondok elkerülnek mostanában. Nagyon boldognak érzed magad kedvesed mellett. Úgy érzed, hogy biztonságban vagy az élet minden területén. Ne engedd, hogy egy pillanatnyi hangulat felboríthassa a nyugalmadat.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Családi körben komoly problémák ütik fel a fejét. A pániktól először nem tudsz lépéseket tenni, de lassan visszatalálsz önmagadhoz. Kedvesed nem tudja, hogy mit vársz tőle, de te sem segítesz neki. Hazaérve dühösen ugrasz neki, mivel úgy érzed, hogy teljesen magadra hagyott egy nehéz helyzetben.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ha egyszer kezedbe kaparintod a gyeplőt, nem ereszted egykönnyen. Ma elemedben érzed magad. Minden úgy történik, ahogy azt előre eltervezted, és senki sem veszi zokon, hogy te irányítasz. Hiába, itt vagy te valóban otthon!


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Esti meghívásod egész nap izgalomban tart. Úgy érzed, hogy ma végre megismerheted a nagy Ő-t, de csalódnod kell. Nem egy szenvedélyes este vár rád, hanem nagyon sok nevetés és egy rokonlélek. Döntsd el, hogy most mire van szükséged, és utána azonnal határozz. Ritkán adódik ilyen fogás, egyszerre egy Rák és egy Halak akadt a hálódba.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Anyagi gondjaid nem oldódnak meg. Túlköltekeztél, és ezen most már nem tudsz változtatni. Igyekezz szorosabbra húzni a nadrágszíjat, mert most nem engedheted meg magadnak a vendéglőket és a drágább szórakozóhelyeket. Ne izgulj, mert nagyon gyorsan megváltozhatnak a dolgok, és te ismét egyenesbe jössz.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Munkahelyeden nagyon csöndesen ücsörögsz. Úgy tűnik, mintha nem lenne elég munkád, és ez mindenkinek feltűnik. Ne sértődj meg, ha ezt szóvá is teszik, hiszen számukra idegen ez a nyugalom. Nyugtasd meg a környezetedet, hogy hasznosan töltöd az időt.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Egyik munkatársad nagyon irigyen viselkedik veled. Mindig nehezen toleráltad azt, ha valaki képtelen a nagyvonalúságra, így most sem tudsz megbocsátani. Egy idő után észreveszi, hogy hibázott, de már nem tud visszakozni. Lehet, hogy mostani akciójával végleg lejáratta magát előtted, de legyél kicsit megértőbb!


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Magánéleted nem akar megoldódni mostanában. Folyamatosan keresel, de valahogy a szerencse mégis elkerül. Egyik kapcsolatból a másikba lépsz át. Ennek ellenére ma mégis megcsillan egy reménysugár, és rajtad áll, hogy valóra váltod-e saját elképzeléseidet.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Nagyon egyedül érzed magad, pedig ebben nincs igazad. Nagyon sokan körbevesznek szeretettel, csak te nem rájuk vagy kíváncsi. Tanuld meg értékelni azt a törődést, amely éppen adott, és ne csak az után epekedj, melyet nem kaphatsz meg. Amikor ezt többen is a szemedbe vágják, megsemmisülten elkullogsz.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Ma sokkal felszabadultabban viselkedsz, mint az utóbbi időben bármikor. Környezeted örömmel veszi észre, hogy lassan felengedsz. Az este látogass elegy szórakozóhelyre, hogy néhány barátoddal találkozhass. Beszélj mindenről, ami bánt, mert akkor sokkal könnyebbnek érzed magad.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top