nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (02.24., vasárnap)

Napi horoszkóp (02.24., vasárnap)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Olyan vagy, mint egy jóllakott napközis. Egész nap mosolyogsz. Környezeted örömmel veszi tudomásul, hogy jól vagy, így problémájukkal többen is megkeresnek. Többen is segítségért fordulhatnak hozzád a nap folyamán. Szerencsére el tudod dönteni, hogy kinek nyitod ki az ajtót, így nem kerülhetsz megoldhatatlan problémák kereszttüzébe.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Igyekszel lovagiasan viselkedni egy ügyben, pedig most nem ennek van itt az ideje. Meg kell tudnod védeni a saját érdekeidet, mielőtt visszafordíthatatlan irányban eltérnél az általad választott úttól. Figyelj oda az intő jelekre, mert így időben értesülhetsz a közelgő veszélyről.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A mai nap az ábrándoké és az álmoké. Az utóbbi időben nem sok időt töltöttél azzal, hogy ábrándjaiddal foglalkozz. Lehet, hogy nem a legtermékenyebb terület, de nagy szükséged van rá a közeljövőben. Te is tudod, hogy a léleknek is meg kell adni az ő táplálékát ahhoz, hogy tovább tudjon “szolgálni”. Engedd el magad, és engedd, hogy a képzeleted repítsen!


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Egyik családtagod új utakra indul. Tudod, hogy nem helyes, de mindent megteszel, hogy megakadályozd ebben. Mitől félsz? Először tisztázd magadban, hogy mi lehet tetted valódi hátterében, és utána igyekezz változtatni a viselkedéseden. Ha most nem engeded el, akkor nem lesz lehetőséged viszontlátni.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Családi viszály tisztázásában kérik segítségedet. Nehéz helyzetbe kerülsz, hiszen valakinek ellent kell mondanod. Azonban az ügy messze nem tűnik annyira bonyolultnak, így bátran vállalod véleményedet. Lehet, hogy valaki ma csalódik benned, de ezzel ne is törődj, néha ezt is meg kell élned.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Még magad előtt is titkolnád, de ma megjelent benned a féltékenység. Párod nem is sejti, hogy egy ártatlan beszélgetése milyen lavinákat indít meg benned. Először nem vagy hajlandó gondolkozni. Úgy érzed, hogy nagyon megsértettek és most rombolni szeretnél. Szerencsére mielőtt valódi pusztítást végeznél, megrázod magad, és végre végiggondolod a történteket.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ma végre mozdulj ki otthonról. Menj el egy moziba, vagy egy most nyíló kiállítást látogass meg. Hidd el, hogy hazafelé sokkal nyugodtabb leszel. Talán ma arra is lesz elég figyelmed, hogy végre beszélj kedveseddel. Komoly gondok gyötrik, és elkél a segítséged!


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ma végre megnyugodhatsz. A legrosszabb, amitől tartanál, nem következik be. Egy problémás ügy az utolsó pillanatban megoldódik, és nem hagy maga után áldozatokat. Most már visszatérhet minden az eredeti kerékvágásba.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ez a nap a nagy vallomásoké. Egy idő óta olyan terheket hordozol, melyek egyre jobban nyomasztanak. Tudod, hogy meg kéne osztanod ezt valakivel, csak a megfelelő pillanatra vártál. Fogadd el, hogy megfelelő pillanat soha nem lesz, ha te nem adsz rá alkalmat. Ez a nap alkalmas arra, hogy mindent őszintén bevallj. Használd ki az alkalmat!


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Rosszul ébredsz, de egy kellemes séta, vagy egy rövidebb edzés csodákat tehet veled. Igyekezz gyorsan formába lendülni, mert izgalmas nap előtt állsz. Estefelé igyekezz időt szakítani saját magadra, mert szükséged van a feltöltődésre. Ha így teszel, a hét sokkal könnyebben indulhat.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A tegnapi buli kicsit elhúzódott. A hosszú lustálkodás után csak délután kelsz fel. Nem akarsz olyan dolgokba belefogni, melyek az egész délutánodat elvinnék, így a pihenés mellett döntesz. Jól teszed, mert egy régen elfeledett könyv soraiban neked szóló üzenetre bukkansz. Legyél érzékeny, és fogadd el a bölcs tanácsot!


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Kedvesed napok óta szeretne veled beszélni egy fontos ügyben. Nagyon félsz attól, hogy mit fogsz hallani, így inkább mindenféle pótcselekvésbe menekülsz. Ne hidd, hogy nem lát át a szitán! Ezzel a késlekedéssel pedig épp azt éred el, amitől a legjobban félsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top