nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (03.05., kedd)

Napi horoszkóp (03.05., kedd)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Nagyon jól felkészülsz a mai megbeszélésre, így semmi váratlan dolog nem érhet. Magad sem hiszed el, hogy milyen könnyen megnyerheted a csatát. Egy dolgot azonban ne feledj, ha megnyersz egy csatát, még elveszthetsz egy háborút. Ne hagyjon ez az igazság hidegen.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Nem vagy hajlandó feladni elképzelésedet. Többen is igyekeznek lebeszélni, de te nem hagyod magad. Attól félsz, hogy a környezeted hitetlensége végül rád is átragad? Igyekezz ne foglalkozni a külvilággal, így sokkal több energiád jut az elképzelésedre.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Szüleid komoly problémával küzdenek. Nem értesülsz az elsők között a szituációról, így nagyon megharagszol. Nincs értelme a haragnak, hiszen családod csak azt mérte fel, hogy felnagyítanád a meglévő problémát, és ez senkinek sem lenne jó. Igyekezz háttérben maradni, most ezzel segíthetsz a legtöbbet.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Nem is hitted volna, hogy ilyen sokat számít kedvesed véleménye. A mai nap olyan feladattal kell megbírkóznod, amelyben csak ő segíthet. Kérd ki a véleményét a vitás kérdésben, és a hallottak levesznek a lábadról. Mostantól talán elkezded azt becsülni, akit mindvégig magad mellett tudtál?


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Nagy lépést tehetsz meg a nap folyamán. Régi félelmeidet felszámolhatod úgy, hogy senkitől sem kell segítséget kérned. A legnehezebb pillanatokon úgy juthatsz keresztül, hogy még talán fel sem fogod azt, hogy mi történik veled. A nap végén nagyon büszke lehetsz önmagadra, hiszen egyedül másztál meg hihetetlen csúcsokat.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Szüleid nagyon féltenek, de erről nem akarnak veled beszélni. Igyekezz megnyugtatni őket, mielőtt útra kelsz. A küszöbön álló kaland csak akkor sikerül jól, ha időben felkészülsz mindenre. Te is tisztában vagy azzal, hogy a váratlan helyzetek mennyire meg tudják nehezíteni a dolgodat. Emlékezz arra, hogy a közelmúlt csalódásai is ilyen felületességben kereshetők.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Szeretnél minél előbb túl lenni egy kellemetlen helyzeten. Szerencsére minden a kezedre játszik, így pillanatok alatt kikerülhetsz a kutyaszorítóból. Most nem elég, ha mindenből a minimumot hozol, komoly teljesítményeket vár tőled a környezeted.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ma nagyon könnyen fel lehet Téged dühíteni. Egy rosszul megfogalmazott mondat, vagy egy félreérthető megjegyzés ma könnyen félresiklik. Környezeted gyorsan felméri, hogy mire számíthat Tőled ebben a helyzetben. Egy idő után többen úgy döntenek, hogy inkább elkerülnek.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Céljaidat nehezen éred el. Talán azért, mert nem tűnnek elég reálisnak? Érdemes lenne ezen elgondolkoznod, mielőtt a környezetedet vádolod sikertelenségedért. Ha adsz magadnak időt, hogy visszavonulva végiggondold a helyzetet, meglepő tapasztalatokra tehetsz szert. Nem rohansz sehová, itt az ideje az elmélkedésnek.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Ma könnyen kiegyenlítődnek az erőviszonyok. Lehet, hogy eddig elnyomásban voltál, és a mai napon mindez megváltozik, de az is lehet, hogy egy előnyösebb helyzet fordul a visszájára. Itt volt az ideje, hogy egy ügyben végre kialakulhasson a partneri viszony. Lehet, hogy első pillanatban nem vagy meggyőződve arról, hogy jól alakulnak a dolgaid, de az idő előrehaladtával erről is megváltozik a véleményed.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ma könnyen túllőhetsz a célon. Olyan kijelentéseket teszel, melyek többeket is megsérthetnek. Mielőtt bármiről véleményt mondanál, gondold át, hogy mi ezzel a célod. Hidd el, ezzel az előrelátással kellemetlen perceket spórolhatsz meg a magad számára.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Egy nagyon rövid kapcsolat után vagy. Az első pillanatban űrt érzel magadban, de rá kell jönnöd, hogy a megfelelő társat még nem tudtad magad mellett. Igyekezz minél több alkalmat teremteni arra, hogy újabb és újabb emberekkel ismerkedhess meg. Hidd el, hogy nincs már messze a számodra tökéletes partner!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top