nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (03.11., hétfõ)

Napi horoszkóp (03.11., hétfõ)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Mindenbe belevágsz, és ezt környezeted nem nézi jó szemmel. Reménykednek, hogy a jövőben mindez változik, de most nagyon melléfognak. Ne engedd, hogy elvegyék kezdeményező kedvedet, mert minden ígérgetés ellenére a jövőben csak magadra számíthatsz. Jobb, ha most alapozod meg új életformádat, mert tele vagy energiával és tenni akarással.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A nagy mű lassan elkészül, így már csak az utolsó ecsetvonásokat kell megtenned. A feszültség lassan oldódni kezd, ahogy a dolgok végére pont kerül. Kedvesed olyan területen igyekszik segíteni, amelyben egyáltalán nincs otthon. Ne nevesd ki, inkább örülj annak, hogy miattad még a legkellemetlenebb szituációkat is elviseli. Lehet, hogy ez több mint egy egyszerű futó kapcsolat?


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Úgy érzed magad, mintha kollégáid egyszerűen széttépnének. Szeretnél mindenkinek megfelelni, de a ki nem mondott elvárásokkal szemben nehéz felvenni a kesztyűt. Döntsd el, hogy melyik oldalt tudnád jobban és meggyőzőbben képviselni, és azután tartsd magad elképzelésedhez.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Környezeted meglepetten figyeli, ahogy egy számodra fontos ügyet intézel. Nem szoktak hozzá, hogy valamiért minden követ megmozgass. Az első pillanatban sok minden nehezedre esik, de egy-kettőre túljutsz a nehezén, és ismét nyeregben érzed magad. Nagyszerűen megállod a helyed ebben az új világban is.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Nagyszerűen feltalálod magad. Első pillanatban úgy tűnik, hogy nincs menekvés, de az utolsó pillanatban minden tisztázódik. Ezek után sokkal több önbizalommal vágsz neki a folytatásnak. Vigyázz, mert egy bizonyos szint után már elfordulhatnak tőled a többiek, ha folyamatosan találkoznak erőszakos oldaladdal.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Néha nagyon nehéz dönteni, és ezt ma saját bőrödön érezheted. Vannak olyan helyzetek, amikor a leglogikusabbnak tűnő út a nehezen járható. Hallgass megérzéseidre, ha már az értelem most cserbenhagy. Hidd el, hogy nem fogod döntésedet megbánni.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ma nem a többiek vannak górcső alatt, hanem te magad. El kell viselned, hogy környezeted rajtad kísérletezik. Persze mindezt nem kell komolyan venned. Lehet, hogy többször is kiszolgáltatottnak érzed magad, de így legalább megtanulhatod, hogy mit éreznek akkor, amikor te sem válogatsz a módszereken. Persze ezt azzal magyarázod, hogy téged csak az egészséges kíváncsiság vezet!


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Úgy érzed, hogy jogosan szúrsz minden irányba. Már lassan az sem érdekel, hogy kit találsz el. Többen is észreveszik, hogy csak a bántás érdekel. Ebben a helyzetben ellenségeid száma jelentősen megnőhet. Itt lenne az ideje, hogy bocsánatot kérj mindazért, amit elkövettél, nem?


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Szeretnél úgy dönteni, hogy nem hallgatod meg a többiek álláspontját. Igazad van, hogy inkább visszavonulsz, mert a te elgondolásod lehet egyedül célravezető. Ha nem ezt az utat választod, a körülötted lévők kétségei könnyen tévútra vinnének. Jól teszed, ha elutasítod azt, ami tőled idegen.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Ma mindent túl komolyan veszel. Amikor többen is meg akarnak nevettetni, valahogy nem mész bele a játékba. Mitől félsz ennyire? Attól még senki sem lesz nevetségesebb, ha hajlandó nevetni mások viccein.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ma arra vagy kárhoztatva, hogy otthon ücsörögj. Esti programodat az utolsó pillanatban lemondták, így már csak arra vársz, hogy kedvesed hazaérjen. Foglald el magad, légy kicsit háziasabb. Hidd el, hogy egy kevés munkával még gyorsabban telik a hátralévő idő.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Nagy ünneplésre számíthatsz. Munkahelyi sikereid, vagy a küszöbön álló születésnap miatt csörög folyamatosan a telefon. Néha azért is szükség van az ilyen ünnepekre, hogy tapasztalhassuk mások szeretetét. Szerencsére ma egyikben sem lehet hiányod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top