nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (03.12., kedd)

Napi horoszkóp (03.12., kedd)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Ha régóta tervezgeted, hogy érdemes lenne új lakás után nézned, ne késlekedj tovább. Minden jel arra mutat, hogy hosszú várakozás után végre megtalálhatod álmaid otthonát. Kedvesed is kiveszi részét a fészekrakásban. Most aztán semmit sem olvashatsz a fejére, egyszerűen mintaszerűen viselkedik.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Nagyon sokat vársz el környezetedtől, így néha csalódnod is kell. Ne legyél türelmetlen, inkább értékeld ezt a határtalan tenniakarást. Szüleid szeretnének beleszólni az életedbe, de szerencsére még a megfelelő pillanatban megálljra inted őket. Lehet, hogy kicsit megsértődnek, de még mindig jobb, mintha a végén vesznétek össze.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Sokat kell letenned az asztalra, hogy a környezeted valóban elfogadjon. Egészen új helyzetben találhatod magad, ahol nem egyszerű a megfelelés. Végső elkeseredésedben olyan emberhez fordulsz segítségért, akiben nem is bízol. Rossz választásod miatt senki sem fog megdicsérni, de erre már az elején számíthattál!


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Kedvesed lassan jobban kötődik hozzád, mint ahogy az neked jó lenne. Úgy tűnik, hogy lassan valami kiveszik belőled. Lehet, hogy ez a kapcsolat változott meg? Még korai lenne keresni az okokat. Csak annyi derülhet ki, hogy komoly változás előtt állsz, és nem lesz mindez fájdalommentes.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Anyagi helyzeted napról napra javul. Lehet, hogy csak lassan veszed észre ezt a változást, de minden rendeződni látszik. Kedvesed nagyon örül, hogy egy számára fontos ügy végére pont került. Ünnepelni szeretne veled. Hazaérve figyelj rá, ne engedd, hogy hangulatod lassan ráragadjon.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Kollégáid olyan dolgokat akarnak rád erőltetni, amelyben egyáltalán nem vagy otthon. Már az első pillanatban észreveszed, hogy minden mozdulatukat a lustaság irányítja. Nyugodtan mondj nemet a kérésükre! Lehet, hogy első pillanatban megsértődnek, de hosszú távon megértik döntésedet.



Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Egy új kapcsolat kapujában találhatod magad. Minden nagyszerűen alakul, így rövid időn belül minden tekintetben sokkal elégedettebbnek érzed magad. Ez a nyugalom környezetednek is feltűnik, de ők még csak nem is sejtik, hogy mi áll a dolog valódi hátterében. Szerencsére tolakodó kérdésekkel most senki sem zavarja meg nyugalmadat.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ma nagyszerűen viselkedsz egy megbeszélésen. Mindig tudtad, hogy hogyan kell tárgyalnod, és ennek tanújelét is adtad. Kedvesed csak kívülről figyeli az eseményeket, de nagyon büszke rád. Ma valóban az újad köré csavartál egy hozzád hasonló embert.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ma könnyen új ismeretségeket köthetsz. Persze ez nem csak a magánéleted területén jelenthet változást. Egy új munkatárs, vagy egy kötetlen beszélgetés a főnököddel mind-mind új dimenziókat nyit meg előtted. Nagyon szégyenlősen viselkedsz olyan helyzetekben, amikor még a nagyképűségnek is helye lehetne. Vigyázz, mert az ilyen viselkedés sokszor ellenérzést szülhet.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Egy nagyszerű ötleted végre támogatóra talált. Amikor tudomást szerzel erről a fejleményről, nem is tudod, hogy hová legyél a boldogságtól. Úgy érezted, hogy egy ideje kijárt neked ez az elismerés. Viszont eddig senki sem vette a fáradtságot, hogy végiggondolja az általad mondottakat, és esetleg az ötlet mögé álljon.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Nagyon szeretnél közelebb kerülni egyik kollégádhoz. Első pillanatban persze mindez reménytelen kezdeményezésnek tűnik, de idővel mindent megértesz. Magánéleti problémái miatt nem tudott mostanában nyitni Feléd, de lassan egyre jobban felenged.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
A tegnapi jó kedv már nyomokban sincs jelen. Szeretnél megfeledkezni arról, hogy milyen nehéz helyzetben vagy, de sehogy sem sikerül. Olyan hangulatban vagy, ami hajlamossá tesz,  hogy feladd komoly terveidet. Lehet, hogy az lenne az egyszerűbb megoldás. Mielőtt végleg kimerülnél, megérkezik a várva várt felmentő sereg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top