nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (03.23., szombat)

Napi horoszkóp (03.23., szombat)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Szeretnéd tudni, hogy mit hoz a jövő, de ez nem is olyan egyszerű. Úgy érzed, hogy ha többet tudnál a holnapról, talán a mai napodat is abba az irányba alakíthatnád. Ne legyél ennyire kíváncsi, hidd el, hogy mindenről időben értesülsz. Szüleid szeretnének veled beszélni, de már napok óta halogatod a találkozást. Nem húzhatod tovább ezt az alkalmat, menj el hozzájuk!


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Egész nap úgy érzed, hogy a körülötted lévő nyugalmat egy pillanat alatt képes lennél széttörni. Ez a kép annyira nyomaszt, hogy szinte mozdulni sem tudsz. Zavard el ezeket a borús gondolatokat, mert a nap során semmi rosszra sem számíthatsz. Este menj el bulizni, vagy beszélgess barátaiddal. Most nagy szükséged van a társaságukra!


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A lakás a feje tetején, és te mégsem tudsz hozzákezdeni a rendcsináláshoz. Rokonaid olyan programot találtak ki, mely alól egyszerűen ki sem húzhatod magad. Nagyon rosszul érzed magad mindezért, de végül, valahogy megváltozik a hangulat.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Szeretnél végre együtt lenni szerelmeddel, de nem sok alkalmad lesz rá a hét végén. Egy buliba hivatalos, ahová téged senki sem hívott. Neheztelsz rá azért, hogy elfogadta az invitálást, és erről egy szót sem szólt neked. Amikor igyekszel szóba hozni a dolgot, csak vállvonogatva elvonul.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Elhatároztad, hogy ma minden úgy történik, ahogy azt párod kívánja. Szerencsére semmi olyan dolgot nem kell megtenned, ami nehezedre esne. Nem is remélted, hogy ilyen kevés gyöngédség ennyire befolyásolhatja kapcsolatotokat. Lehet, hogy sokkal több ilyen napot kéne tartanotok?


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Elhatározod, hogy végre kitakarítasz, és rendbe teszed a környezetedet. Kedvesed is üdvözli ezt az elképzelést, de semmi kedve ahhoz, hogy segítsen. Először nagyon felháborodsz, amiért valami látszatkifogással magadra hagyott. Vedd észre, hogy ez a cserbenhagyás még a javadat is szolgálja. Egyedül sokkal korábban elkészülsz, és senkit sem kell kerülgetni takarítás közben.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Családod napok óta titkolózik előtted. Nem tudod, hogy mi van a háttérben, de minden porcikádban érzed a feszültséget. Igyekszel meggyőzni önmagadat arról, hogy megint falra fested az ördögöt, de az események végül téged igazolnak. Gondold végig, hogy mit kéne tenned, és utána azonnal lépj.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Barátaid olyan kérdést akarnak veled megbeszélni, melyben te vagy igazán otthon. Persze minderről nekik is tudomásuk van, de mégis szeretnének meggyőzni az igazukról. Egy ideig figyeled az érverésüket, de egy idő után besokallsz. Igyekezz kesztyűs kézzel bánni velük, mert most nincs fogalmuk arról, hogy milyen nehéz helyzetbe hoztak.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Lehet, hogy most éppen erre van szükséged, de mégsem viselkedsz nagyon meggyőzően. Mindenkit megbántasz magad körül, így ne csodálkozz, ha egyedül találod magad. Családodból többek is úgy vélekednek, hogy fölöslegesen támogattak az utóbbi időben. Persze nem úgy gondolják, hogy egyedül hagynak, de segítségüket kétszer is meggondolják majd.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A mindennapjaidból nem hiányozhat a túlfűtött erotika sem. A mai napodat ezen az oltáron szenteled fel. Persze egyáltalán nem esik nehezedre, hogy így alakítsd a dolgaidat, és kedvesed is nagy örömét leli ebben a programban. Húzzátok ki a telefont, zárjátok ki a külvilágot, mert most nincs szükségetek egy váratlan vendégre!


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Nagyon sok munkát kellett hazahoznod, hogy nyugodtan vághass neki a következő hétnek. Igyekezz minél gyorsabban nekifogni, mert ellenkező esetben az egész hétvégédet eltékozolhatod. Ha korán nekiállsz, még az este beállta előtt végzel. Ha mindennel elkészülsz, sokkal nyugodtabban készülsz az estére, ami nagyon sok meglepetést tartogathat.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Ma felhőtlenül pihenhetsz. Néhány barátod társaságában nagyon jól érezheted magad. Olyan programot szerveznek, melyben nagyszerű partnerekkel ismerkedhetsz meg. A sok új ismerős a legjobbat hozza ki belőled, és ezért a többiek is nagyon hálásak. Úgy érzed, hogy ma végre valami elkezdődhet!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top