nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (03.30., szombat)

Napi horoszkóp (03.30., szombat)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Furcsa dolgokon töröd a fejed egész nap. Valószínűtlen, hogy minden elképzelésed megvalósuljon, de nem szabad már most felhagyni az álmaiddal. Figyelj oda jobban környezetedre, mert többek komoly gondokkal küszködnek. Egyik barátod ma fel akarja tárni előtted legféltettebb titkait, és csak az alkalomra vár.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A hétvégi hangulat nem csak rád van nagy hatással. Pároddal egész nap csak feküdnétek, de most nem engedhetitek meg magatoknak a henyélést. Jól teszitek, ha minél előbb összeszeditek magatokat, mert így gyorsabban letudhatjátok kötelező látogatásaitokat, és hamar visszatérhettek páros magányotokba.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Már ezerszer megfogadtad, hogy nem kezdesz el nagyhangon politizálni barátaid előtt. Persze ezt a fogadalmat ma sem sikerült megtartanod! Nagyon határozottan ejted ki álláspontodat, és ez sokaknak nem szimpatikus. Ne feledd, hogy a barátság sokszor nagyon sérülékeny műfaj, és nehezen viseli el az ilyen, és ehhez hasonló vitákat.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Ma olyan tapasztalatokra tehetsz szert, amelyet soha nem akartál megszerezni. Azt hitted, hogy egy komoly kapcsolatban élsz, de ma be kell látnod, hogy nem mind a ketten gondolkoztok így. Félreérthetetlen bizonyítékokra teszel szert, melyből az derül ki, hogy kedvesed az utóbbi időben csak alakoskodott. Engedj utat érzelmeidnek, nincs értelme, hogy a benned fortyogó haragot visszafojtsd!


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Végre hétvége! Egy többnapos kirándulást szerveztek barátaid, melyen mindenképpen részt akarsz venni. Nagyon jól indul a nap, és szerencsére senki sem késik el a találkozóról. Persze az utolsó pillanatban néhány váratlan akadály adódik, de ezeket rutinosan megoldjátok.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A munkahelyi gondok ma sem hagynak nyugodni. Szinte az egész napod azzal telik, hogy a hazahozott munkáddal foglalkozol. Szerencsére este megszólal a telefon, és te rövidesen egy fergeteges buliban találod magad. Lehet, hogy még a végén egy ismeretlen ágyban kötsz ki?


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Családodból többen is komoly segítséget várnak tőled. Úgy érzed, mintha aránytalanul sokat tennél le az asztalra, és ezt a véleményedet nem is rejted véka alá. Persze senki sem akarja beismerni, hogy igazad van, ezért pillanatok alatt parázs vita alakulhat ki.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Minden sokkal könnyebben megy, ha többen csináljátok. Ez az elcsépelt mondás ma ismét új értelmet nyer. Egyik barátod többeteket is megkért arra, hogy segítsetek költözködni, pakolászni. Nem akartál nemet mondani a kérésére, így te is részt veszel a hurcolkodásban. Persze az együtt töltött idő megint nagyon sok kellemes percet tartogat.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Családi életed egén lassan viharfelhők gyülekeznek. Tudod, hogy mit kéne a béke kedvéért tenni, de valahogy minden a nehezedre esik. Gondold végig, hogy mi mit ér meg számodra, és csak utána hozz visszavonhatatlan döntéseket. Hidd el, hogy a kialakult helyzetet nagyon könnyen a visszájára tudod billenteni. Érdemes tenni mindezért!


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Egy buliba késve érkezel, így lemaradsz a legjobb poénokról. Barátaid egymás szavába vágva akarják elmesélni a történteket, de nem sokat értesz mindebből. Sajnos így könnyen kimaradhatsz egy olyan történetből, amely sokak számára fontos lehet a jövőben. Az este nagyon jól telik, de te valahogy mégsem érzed magad felhőtlenül jól.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Egy érdekes találkozásra számíthatsz a nap folyamán. Talán rátalálsz az igazi szerelemre, de az sem kizárt, hogy egy régi kapcsolatod dobogtatja meg a szívedet. A lényeg az, hogy engedd el magad és hagyd, hogy az érzés magával röpítsen. Arra van szükséged, hogy végre kilépj a régen megszokott korlátaid közül.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Nagyon sok meghívásnak kell eleget tenned, de nehezen tervezed meg a hétvégét. Szeretnél minél többet pihenni, de erre nincs elég idő. Gondold végig, hogy miről nem mondhatsz le, és úgy állítsd össze a programot. Persze Kedveseddel ne felejts el egyeztetni, mert a végén mindenhová egyedül kell elmenned.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top