nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (04.03., szerda)

Napi horoszkóp (04.03., szerda)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Figyelj oda az egészségedre! Most ne vegyél félvállról egy megfázást, vagy egy hasfájást. Igaz, hogy sohasem szeretted magad sajnáltatni, de most valóban szükséged van az odafigyelésre. Ha nem veszel tudomást az egyes jelekről, állapotod könnyen rossz irányba változhat.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Kedvesed temperamentuma egyre fárasztóbbá válik számodra. Tudod, hogy nem várná el tőled, hogy tartsd a tempót, de nem akarsz lemaradni. A kialakuló helyzetben pattanásig feszülnek az idegek, és egyre többször összevitatkoztok. Lásd be, hogy ebből semmi jó nem sülhet ki, ezért igyekezz visszavenni a lendületből!


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Egy fontos ügyet nagyon gyorsan el kell intézned, de sehogy sem tudod végrehajtani a feladatot. Az utolsó pillanatban nem várt segítség érkezik egyik kollégádtól. Nagyon hálás vagy a közbelépéséért, de mégsem sikerül kimutatnod a háládat. Köszönet helyett a végén még haragban váltok el.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Sokan azt veszik észre, hogy az egyenes út helyett mindenfajta kerülőket találsz. Lehet, hogy ez így sokkal könnyebbnek tűnik a számodra, de ugyanazért az eredményért esetleg kétszer annyit kell dolgoznod. Úgy érzed, hogy most minden összeesküdött ellened, de túldramatizálod a pillanatnyi helyzetet. Szállj magadba, és legyél hálás a sorsnak!


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Régóta szeretnéd meglepni magad egy elektronikus cikkel. Végre most már lehetőséged adódik, hogy megvedd. Elégedetten viheted haza kedvesedhez, aki örömöd láttán nem tud, és nem akar semmi elkedvetlenítőt sem mondani. Az este összhangban zajlik, és most nem engeditek, hogy egy félreértett mondat, vagy egy elhibázott szó megkeserítse az együtt töltött időt. Jó szórakozást!


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Kevesed nagyon tanácstalan, nem tudja, hogy hogyan döntsön. Tisztában van azzal, hogy döntésével nem csak a saját, hanem a te életedet is befolyásolja. Siess a segítségére, mert most éppen erre vágyik. Ha úgy érzed, hogy minden javaslatodat elutasítja, ne csüggedj, inkább szedd össze magad, és igyekezz előhozakodni egy újabb ötlettel.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Egyik munkád kapcsán olyan híreket hallasz, amit sehogyan sem tudsz elhinni. Ha ennek ellenére mégis meghallod a szóbeszédet, egész más irányba kell indulnod. Ebben a szorult helyzetben egyik kollégád siet segítségedre. Nem is tudtad, hogy ilyen jó partnert találhatsz benne.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Sok beszédnek sok az alja! Ennek a közmondásnak ma különösen igaza lesz. Sikerül egy olyan beszélgetésben részt venned, melyből nem kerülhetsz ki győztesen. Ezzel már az első pillanatban tisztában vagy, de mégis igyekszel meggyőzni ellenfeledet az ellenkezőjéről. Ha időben visszavonulást fújsz, még megmentheted a helyzetet.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Kollégáid hibáiból nagyon sokat tanultál. Minden lépéseden látszik a megfontoltság és a nyugalom. A tegnapi kudarc után ezzel a stratégiával ma könnyen célba érhetsz. A sikerül, minél korábban indulj haza, hiszen elérkezett az ünneplés ideje.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Egyik barátod jelentősebb kölcsönt szeretne tőled kapni. Tudod, hogy semmi garancia sincs arra, hogy az ígért határidőn belül törlessze adóságát, így legszívesebben nemet mondanál a kérésére. Kedvesed azonban igyekszik meggyőzni arról, hogy most nem viselkedhetsz így.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Kedvesed hirtelen elutazása miatti fájdalom lassan elmúlik. Persze ebben egy kedves Oroszlánnak nem kis szerepe van. Amikor a dolgok kezdenének komolyabbra fordulni, hirtelen megriadsz. Ha úgy érzed, hogy nem érett meg az idő egy újabb kapcsolatra, nyugodtan várj. Ha most kiszállsz, senki sem fog gyávának tartani.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Régen dédelgetett álmod válhat ma valóra. Egyik barátod olyan ötlettel áll elő, melyben fantáziát látsz. Tisztában vagy azzal, hogy a megvalósításhoz kevés az, ha valaki bízik az eredményben, komoly befektetőkre is szükség van. Ha ma állsz neki a keresésnek a siker nem maradhat el. Jó kutatómunkát!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top