nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (04.07., vasárnap)

Napi horoszkóp (04.07., vasárnap)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Szüleid egy ügy kapcsán folyamatosan ostromolnak. Nem hiszik el, hogy számodra most nem mutatkozott más alternatíva. Nagyon féltenek, és csak ezért akarnak jobban belelátni az ügyeidbe. Igyekezz jobban tolerálni viselkedésüket, különben öntudatlanul is magadra haragítod őket.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Kedveseddel olyan dolog kapcsán különböztök össze, amelyben nem ismert ellenkezést. Persze ez neki is szemet szúr, de akkor már nem tudja visszaszívni a véleményét. Legyél kicsit megértőbb és vedd észre, hogy igyekszik visszahúzódni, és így egyre kevesebb alkalmat teremteni a vitára.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Ma mindenképpen menj el szórakozni. Az utóbbi időben nagyon kevés időt töltöttél olyan emberek társaságában, akik már kiéheztek a közelségedre. Nem kell nagyon sietned, hiszen az összejövetel megvár. Ne számíts arra, hogy a fergeteges tánc és a hatalmas buli uralja az estédet, de ettől függetlenül még nagyon jól érezheted magad.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Egy beszélgetés folyamán sokkal többet mutatsz meg magadból, mint ahogy azt előre tervezted. Tudtad, hogy ez előbb-utóbb bekövetkezik, de nem számítottál arra, hogy ilyen korán. Nagyon szégyelled magad, mert nem tudod, hogy ez a feltárulkozás mennyit változtat kapcsolatotokon. Ne legyél ennyire szemérmes, mert olyan dolgok derültek ki, melyek nem elrémítik, inkább megbabonázzák partneredet.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A nap nagyon gyorsan elszalad, így nagyon kevés alkalmad lesz arra, hogy régi emlékeidet előásd. Itt lenne az ideje, hogy megszabadulj azoktól a relikviáktól, melyek csak fájdalmat okoznak. Érzelmileg nagyon megerősödtél az utóbbi időben, így elérkezett a szelektálás pillanata. Hidd el, hogy csak az első darabok elvesztését kíséri fájdalom!


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Szüleid segítségét szeretnéd kérni egy fontos döntésben. Csak akkor fordulj hozzájuk, ha tisztában vagy azzal, hogy több mindenről eltérően vélekednek. A beszélgetés alatt nagyon figyelj minden szóra, mert sokat tanulhatsz ebből a párbeszédből.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Nagyon korán felkelsz, hogy végre rendbe hozd a lakást. Sikerül időben elkészülni a takarítással, de az utolsó percben egyik háztartási géped meghibásodik. Azonnal szerelőt akarsz hívni, de valahogy senki sem ér rá. Ahelyett, hogy mérgelődnél, inkább öltözz fel, és menj e egy jó moziba, a szerelők megvárnak!


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Nagyon korán felébredsz. Talán egy rossz álom riasztott fel, vagy háborgó lelkiismereteddel nem tudsz elszámolni? Kedvesed egy idő óta arra panaszkodik, hogy nagyon kevés időt töltesz vele együtt és erre ma sem sikerül rácáfolnod. Menekülsz, vagy csak öntudatlanul rendezed így a programodat?


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Nagyon jókedvűen indulsz neki a napnak. Tudod, hogy este egy fontos randevú vár rád, és igyekszel lassan előkészülni a találkozóra. Merülj el egy kád forró vízbe, kényeztesd magad, hiszen ma minden csáberődre szükséged lesz. A nagy találkozás előtt kicsit pihenj le, mert egy hosszú és fárasztó éjszaka vár rád.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Sokkal többre vagy képes, mint amennyit most hajlandó vagy megtenni. Ezzel te is tisztában vagy, de most mégis a nyugalmat választod. Szerencsére váratlanul betoppan hozzád egy látogató, így sikerül elejét venni az ismét fellángoló veszekedésnek.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Egy tévéműsor kapcsán érdekes ötleteid támadnak. Szeretnél még többet megtudni az általad fontosnak tartott témáról. Egész este a telefonon lógsz, mert reméled, hogy barátaid sokkal többet tudnak nálad. Néhányan valóban tartanak otthon olyan könyveket, melyek elengedhetetlenül szükségesek számodra. Ne add fel korán ezt a kutató munkát, mert megéri a befektetett energia!


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
A tegnapi éjszaka sehogy sem akart véget érni, és ezt minden egyes tagodban érezd. Egész nap ólmos fáradtság ereszkedett rád, és ettől a közérzettől nem tudsz megszabadulni. Egyik barátoddal olyan hangot ütsz meg, amelyet nem tud hová tenni. Vita helyett sarkon fordul, így ha nem változtatsz ezen a hangnemen könnyen egyedül maradhatsz. Ne kísérletezz azzal, hogy ki mennyit bír!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top