nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (04.21., vasárnap)

Napi horoszkóp (04.21., vasárnap)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Szüleid nincsenek azzal tisztában, hogy milyen sokat dolgozol mostanában. Legyél ezzel tisztában, mielőtt felháborodnál egyik tervük hallatán. Nem ez az első eset, hogy igényt tartanak a szabadidődre, de eddig is mindig lebeszélhetted Őket arról, amit nagyon nem szerettél volna. Miért érzed most mégis úgy, hogy valami komoly eszközhöz kell nyúlnod?

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Úgy érzed, hogy mindenről lemaradsz és ezt mindenkinek el is mondod. Azonban teljesen fel vagy háborodva, amikor valamennyien sajnálkozva tekintenek rád. Ha máskor nem akarsz ilyen helyzetbe kerülni, kétszer is gondold meg, hogy kinek miről panaszkodsz. Lehet, hogy nem is annyira szomorú a helyzet?

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Egy jó mozi, vagy egy romantikus színházi darab jó hatással lehet kapcsolatodra. Kedvesed Veled szeretné tölteni a napot, de te mindent kitalálsz, hogy miért nem felel meg számodra a közös program. Majdnem visszavonhatatlan hibát követsz el, de szerencsére az utolsó pillanatban rájössz a megoldásra. Néha a kibékülésért érdemes összeveszni, és a mai eset után ezzel Te is egyetértesz.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
A tegnapi éjszaka teljesen összezavart. Egy olyan embert sikerült megismerned, aki nagyon hasonlít rád, de rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal is, melyeket Önmagadon a legjobban gyűlölsz. Nem érted, hogy hogyan kerülhettél ilyen helyzetbe. Lehet, hogy ez nem is egy véletlen találkozás? Talán így megszeretheted Önmagad leggyengébb oldalait is, erre még nem is gondoltál?

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A szerelem és a féltékenység igazi sötét verem. Nem szívesen ismered be, hogy rosszul mérted föl Kedvesed pillanatnyi kedélyállapotát, így ízléstelen viccekre ragadtattad el magad. Most már szánod-bánod bűneidet, de lassan már nem lesz, akinek erről beszélhetsz. A családi ebéd után egyedül bandukolsz haza, de így legalább több idő jut a gondolkodásra.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Egy beszélgetés alatt olyan dolgokat is elmondasz partnerodnak, amihez semmi köze sincs. Persze egy idő után legszívesebben visszaszívnál mindent, de erre nem sok alkalmad adódik. Gondolkozz, hogy hogyan tudnád megértetni vele, hogy az általad képviselt gondolatok csak egy bizonyos körre tartoznak. Hidd el, hogy sikerül megtalálnod a megfelelő hangot, így könnyen elejét veheted a problémának.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Hihetetlen haragra gerjedsz Kedvesed megjegyzésein. Nem hiszed el, hogy minden, amit mondott csak tapintatlanságából fakadt. Ha feltételezed, hogy szándékosan bánt meg, már régen nincs értelme kapcsolatotoknak. Menj el sétálni, így alkalmad lesz átgondolni, hogy eben a helyzetben mi a teendő.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
A megoldatlan helyzetek folyamatosan a fejedre hullhatnak. tanuld meg végre, hogy az élet addig bombáz az általad kezelhetetlen helyzetekkel, amíg meg nem tanulod uralni az adott szituációt. A kemény külső mögött ma egy egész kicsi egér lakozik, aki mindenen megsértődik. Nem az a megoldás, ha belemarsz a “támadóba”!

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Nem szeretnél rosszban lenni egyik barátoddal, de úgy tűnik, hogy nem tudod elkerülni ezt a helyzetet. Bánod, hogy hagytad magad provokálni, de ezen már nem tudsz változtatni. Egyik szomszédod érdekes hírrel állít be hozzád. Amikor elhagyja a lakást, nem is tudod, hogy mihez kezd. Kérdezd meg Kedvesedet, hogy Ő hogyan cselekedne ebben a helyzetben.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Régóta foglalkozat egy gondolat, és úgy tűnik, ma közelebb juthatsz a megvalósításhoz. Egy kérdés kapcsán régen eltemetett emlékeid jutnak az eszedbe. Azt hitted, hogy már túljutottál a krízisen, de észre kell venned, még nagyon élénken él benned az emlék. Itt az ideje, hogy végre leszámolj ezekkel az árnyakkal!

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A küszöbön álló utazás gondolata teljesen felvillanyoz. Tudod, hogy nehéz helyzetek várnak, de mégis alig tudsz megálljt parancsolni a lábadnak. Ha tehetnéd, már azonnal útnak indulnál. Légy egy kicsit türelmesebb, mert közel már a szüret ideje.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Sokan sokféle beszélnek új szerelmedről. Már magad sem tudod pontosan, hogy mi húzódhat meg a háttérben, de ettől függetlenül mindenkire igyekszel időt szakítani, hogy meghallgathasd véleményüket. Lehet, hogy túl komolyan veszed ezeket az ítéleteket? Alakítsd ki a saját álláspontodat, és ne engedd, hogy mindenki csak ráncigáljon, mint egy rongybabát!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top