nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (04.25., csütörtök)

Napi horoszkóp (04.25., csütörtök)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Egyik barátod kiszólásait szó szerint veszed. Utólag már te sem fogod érteni, hogy miért adtál hitelt a szavainak, de ezt az első pillanatban észre sem veszed. Mielőtt válaszolnál, számolj el százig, és csak utána reagálj. Lehet, hogy most egy diplomatikus kérdéssel sokkal többet érsz!


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Már napok óta azt fontolgatod, hogy végre belekezdesz egy drasztikus átalakító programba. Ez magába foglalja azt, hogy igyekszel nyugodtan figyelni a körülötted folyó eseményeket, és végre felkeresel egy fitnesstermet. Ne késlekedj tovább, mert a tavasz és az azt követő nyár már itt jár a kertek alatt.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A mai megbeszélésen mindenkinek lukat beszélsz a hasába. Érveiddel végül mindenkit a saját oldaladra állítasz. Senki sem veszi észre, hogy logikád néha megbicsaklik, és csak nagy nehezen jut el az eredményhez. Biztos, hogy jó döntés erre indulni?


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Egyik munkatársad nem régen érkezett meg külföldről, és nagyon sok hasznos tapasztalattal tért haza. Figyelj oda rá, mert nagyon sok minden megtanulhatsz a beszélgetéseitekből. Egyik kollégád féltékenyen figyeli a kettősötöket, mert attól tart, hogy kimarad valamiből. Nyugtasd meg őt, hogy félelmei alaptalanok, nincs mitől tartania.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Néha éppen arról nem vesznek tudomást, akinek legnagyobb a hangja. Persze ezt nem esik jól beismerni, de ma nagyon lehetetlenül viselkedsz. Hazafelé menet végiggondolod a nap eseményeit, és be kell ismerned, hogy kollégáid jól döntöttek, amiért nem a te elképzelésedet valósították meg. Lehet, hogy nagyon rosszul esik ez a felismerés, de így legalább tisztában leszel azzal, hogy mi miért történik.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Egy megbeszélés nagyon rosszul sül el. Nem is akartál részt venni ezen a programon, de a véletlen valahogy belesodort ebbe a helyzetbe. Valóban vétlen voltál, de ez most már senkit sem érdekel. Hazaérve gondold végig, hogy mit hogyan kellett volna csinálni ahhoz, hogy a helyzet sokkal jobban süljön el.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Nem elég bizonyos pozíciókat megszerezni, néha a legkeményebb munkát maga a megtartás jelenti. Ezzel nem csak a munkahelyeden, hanem a magánéletedben is szembesülnöd kell. Otthon nem mennek annyira jól a dolgok, mint ahogy azt a külvilág gondolja. A kapcsolat már nem olyan, mint amilyen az elején volt, de most még mindent megváltoztathatsz.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Egyik kollégád nagyon közel került hozzád. Soha sem szeretted, ha valaki ennyire részévé válik a mindennapjaidnak. Próbálj fokozatosan eltávolodni, mert ellenkező esetben nagyon megdöbben kapcsolatotok változásán. Ha ügyesen lépsz ki ebből a helyzetből, nem ellenséget hagysz a hátad mögött, hanem egy jó szövetségest.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Egyik munkatársad ártatlan tréfa célpontjává válik. Fejlett igazságérzeted nem engedi, hogy szó nélkül hagyd a történteket. Azt hiszed, hogy most jót teszel azzal, hogy kiállsz mellette, de ezt rosszul értetted. Egy idő óta úgy érezte, hogy rajta van a bizonyítás sora, és most attól fél, hogy így teljesen ellehetetlenült. Nyugtasd meg, hogy nem vagy mindenható, és a te szavaid is csak a közvetlen környezetekig jutnak el. Ne izgulj, nem okoztál maradandó károsodást!


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Olyan ügyekbe keveredsz, melyekből nagyon nehéz kikászálódni. Tisztában vagy azzal, hogy milyen terheket vettél a nyakadba, de mégsem mozgósítod tartalékaidat. Kedvesed nagyon fél attól, hogy egy rossz társaság még mélyebbre ránt, és onnan lehetetlen lesz a kikapaszkodás. Igyekezz megnyugtatni őt, de reakcióján jó, ha elgondolkozol.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Úgy érzed, hogy nem becsülnek meg eléggé a munkahelyeden, és erről többekkel akarsz beszélni. Nem tudod, hogy mire vágysz, de azzal már tisztában vagy, hogy mire nem. Ma menj el egy szórakozóhelyre, mert egy várva várt találkozásban lehet részed. Miért is beszélsz annyit arról, hogy nem hiszel a véletlenekben!


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Egész éjszaka le sem tudtad hunyni a szemed. Tisztában vagy azzal, hogy semmi baj sem történhet hozzátartozóddal, de mégis félsz egyedül hagyni őt. Mivel ennyire magával ragadott a félelem, jobban teszed, ha a délután hátralévő részére szabaddá teszed magad.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top