nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (05.15., szerda)

Napi horoszkóp (05.15., szerda)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Nagyon elfoglalt vagy. Minden szabad percedet egy azonnali feladat megoldására szenteled. Először még nehézkesen állsz neki a munkának, de ahogy egyre jobban belelendülsz, minden önmagától megoldódik. Az esti programra idejében el kell kezdened készülődni, mert ellenkező esetben kedvesed nagyon sokáig várhat rád a megbeszélt helyen.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Egy buta dalocska nem hagy nyugodni a nap folyamán. Sokáig el sem tudod képzelni, hogy miért dúdolgatod az egyszerű dallamot, de hirtelen fény gyullad a fejedben. Olyan emlékképek bukkannak elő a múltból, melyek nagy segítségedre lehetnek egy pillanatnyi feladat megoldásánál. Csak ne akarj túl mélyre merüli, hiszen ott könnyen megégetheted magad!

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Ingatlanvásárlási terveid nagyon elfoglalnak. Gondold végig, hogy pontosan mit is szeretnél, és csak azután indulj neki a piacnak. Ne felejtsd el, hogy elképzelések nélkül álmaid lakását is sokkal nehezebb fellelni.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Ha valami nem sikerül az első alkalommal, akkor az nem azt jelenti, hogy az egyáltalán nem is fog sikerülni! Ha bárki erről akarna meggyőzni, akkor ne is foglalkozz a véleményével. Egy esetlen párbeszéd fültanúja leszel és olyan következtetéseket vonsz le, melynek vajmi kevés köze van a valósághoz. Ha már rossz irányba kombinálsz, legalább ne add tovább!

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Menj el egy buliba, vagy egy moziba. A lényeg, hogy mozdulj ki a négy fal közül. Nem kell arra számítanod, hogy azonnal egy új ember karjai között találod magad, de készülj föl arra is, hogy a láthatáron feltűnik egy vonzó Valaki. Ne várd el Önmagadtól azt, hogy azonnal őszintén beleszeress, csak fogadd el, hogy vannak még olyan emberek, akik legalább megérintenek.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Napok óta úgy érzed, hogy minden probléma a te válladat nyomasztja. Fölöslegesen látod ennyire sötéten a jövőd, hiszen még semmi sem dőlt el. Bízz abban, hogy a sorsdöntő pillanatban valaki a hónod alá nyúl, és megsegít. Ha ezt a gondolatot is elűzöd magad mellől, könnyen szélsőséges hangulatba sodródhatsz.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ha teheted, ma mindenképpen menj el egy kicsit mozogni. Nagy szükséged van arra, hogy fölösleges energiáidat végre kiélhesd. Fizikai fáradtságod végre meghozza azt a szellemi frissességed, mely feltétlenül szükséges ahhoz, hogy kimássz a csávából. Mindenkinek jobbnál-jobb ötlete van a helyzeted megváltoztatására, csak azzal nem számolnak, hogy Ők nem Te vagy.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Most nagyon fontossá válnak számodra az emberi kapcsolatok. Talán egy új szerelem van a levegőben, vagy csak Kedveseddel normalizáljátok a kapcsolatotokat? Mindegy, hogy melyik verzió vonatkozik rád, de az biztos, hogy a változásnak csak pozitív hatásai lehetnek.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Egy munkahelyi pletyka teljesen kihoz a sodrodból. Tisztában vagy azzal, hogy ezeknek a folyosói híreknek nem sok alapjuk van, de valami mégis hihetővé teszi a történetet. Egyik barátod nagyon későn jelenik meg Nálad, és ehhez a találkozáshoz nagyon nehéz jó képet vágni. Ne lepődj meg, ha néhány perc múltán sértődött képpel távozik.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Tapintatlanságod ma nem ismer határokat. Sikerül többeket is magad ellen fordítanod azzal, hogy nem gondolod végig, hogy ki előtt hogyan nyilatkozol. Lehet, hogy mostanában elszoktál attól, hogy csoportban kell dolgoznod, de jobban tennéd, ha most mégis összekapnád magad. Életre szóló tapasztalatokat szerezhetsz meg a mai nap folyamán.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Egy csodálatos nyaralás terve nem hagy nyugodni. A nap folyamán lehetőséget látsz arra, hogy megvalósíthasd terveidet. Kedveddel azonban nem tudsz egyeztetni, így kicsit félve ugyan, de belevágsz a szervezésbe. Az estét nagyon jól készítsd elő, mert minden meggyőzőerődre szükséged lehet!

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Kedvesed igyekszik mindenben a kedvedre tenni, azonban egyre nehezebb Neked megfelelni. A próbálkozásait nem sok köszönet követi, így idő előtt felhagy a további ötleteivel. Nincs értelme ennyire eltávolítani magadtól a másikat még akkor sem, ha számodra végre világossá vált, hogy nem rá vágysz, és nem Ő az, aki partnered lehet az életben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top