nlc.hu
Horoszkóp
A Bika illata

A Bika illata

Ha a Kedvesed Bika, szelíd és békés természetû ember, aki nyugodt és kellemes hangulatot áraszt maga körül. Megingathatatlan higgadtsága révén ismeretlenek számára a szélsõséges érzelmi hullámzások.









BIKA (04.21.-05.20.)





Jellemzői: Alapvonásai: stabil jellem, határozottság és kitartás. Optimista és kedves természete a környezetére is megnyugtatóan hat. Igazi élvezetet okoz neki, ha a szó minden értelmében magába szívhatja a világ szépségeit. Alapvetően a telítettséget, a túláradást kedveli, értékel minden jót, amit az élet nyújthat. Mindennek szereti megadni a módját, és mindezt valami sajátos bájjal teszi.





Illata:
Ha egyéniségének megfelelően akar parfümöt választani, annak a tökéletes egyszerűség és rafinéria egyvelegének kell lennie. A Bika nő kedveli az átható, dús és szinte megfogható illatokat, az egzotikusan csábító aromák kompozícióját. A Bika férfihoz az egyszerű, ugyanakkor fajsúlyos, erőteljes illatok illenek, melyek tökéletes melegséget és nyugalmat sugallnak.

Tipp hölgyeknek: virágos-gyümölcsös illatcsalád
Például: Armani –Gio, Clinique –Happy, Christian Dior – J’Adore, Donna Karan – DKNY

Tipp uraknak: fás-ciprus illatcsalád
Például: Guerlain – Coriolan, Paco Rabanne – XS Extręme, Lanvin – Vetiver

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top