nlc.hu
Horoszkóp
A Kos illata

A Kos illata

Összeállításunk segítségével megtudhatod: az egyes csillagjegyek szülötteinek temperamentuma milyen típusú illattal harmonizál leginkább - és ha megfogadod tanácsunkat, meglátod, Kedvesed mennyire örül majd az ajándéknak!



















KOS (03.21.-04.20.)
 




Jellemzői: Annyira impulzív, hogy hangulatát rögtön átsugározza a környezetére. Ismeretlen fogalom számára a türelem, a visszafogottság és az igénytelenség, belső tüze túl heves az ilyesmihez. Kissé akaratos természete és az új élmények iránti folytonos vágya arra sarkalja, hogy az „itt és most”, a pillanat spontaneitásának éljen. Minden porcikájában türelmetlen, és ha sok a tétovázás, elveszíti minden érdeklődését. Érdekli minden, ami új, izgalmas és mozgalmas, vagy amiért meg kell küzdeni. Nagy lehetőségeket keres, melyek lehetővé teszik kibontakozását, magával ragadva a hozzá közelállókat.






Illata:
A Kos nő aktív, impulzív és mindenféle őrültségre kapható természetéhez a pajkos, kicsit szemtelen illatkompozíciók illenek. Kedvenc parfümje hódítóan merész és szabad érzelmeket sugall, felvillanyozza a testet és a szellemet. A Kos férfi is kedveli a fajsúlyos, karakteres, fűszeres illatokat, amelyek kétséget kizáróan azonnal elárulják lehengerlő temperamentumát.

Tipp hölgyeknek: ciprus-gyümölcsös és orientális-virágos illatcsaládok
Például: Jean Paul – Jean Paul Gaulthier, Gucci – Rush, Paco Rabanne – Ultraviolet Woman, Kenzo – Flower by Kenzo

Tipp uraknak: orientális-fás illatcsalád
Például: Bvlgari – Black, Balenciaga – Christobal, Cacharel – Nemo, Guccy – Envy for Man, Calvin Klein – Contradiction és Obsession for Man, Chanel – Allure Homme, Givenchy – Gentleman

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top