nlc.hu
Horoszkóp
A Rák illata

A Rák illata

Ha Kedvesed egy Rák, vérmérsékletét tekintve nyugodt, de erõs érzelmek húzódnak meg benne: világa a lelki élet és a fantázia birodalma.














RÁK (06.22.-07.22.)

Jellemzői: Erőssége a lelki mélység, amely révén kitűnőek a megérzései, rendkívüli a beleérző képessége és színes a fantáziája. Minden lágysága ellenére pontosan tudja, mit akar, és sok esetben azt is, hogy másoknak mi kell. Együttérző, gondoskodó és nagy képzelőerejű. Érzelmei mélyek és tartósak, és nincs az a térbeli vagy időbeli távolság, ami megszakíthatná a családjához fűződő kapcsolatát, vagy megzavarhatná barátságát. Kisujjában van az érzelmek egész sora.






Illata:
A Rák nő érzelemgazdag, romantikus egyéniségéhez a vizes, könnyű illatok illenek. Kedvenc parfümje nőies melegséget és érzékiséget sugároz. Olyan parfüm, ami ugyan visszaadja a klasszikus nőiességet, de modern érzésekkel átszőve, több rafinériával és több finomsággal. A Rák férfi választását is jelentősen befolyásolják érzelmei, hangulatai. Általában kedveli a klasszikus illatokat, romantikus, meleg és mámorító aromával.

Tipp hölgyeknek: virágos-aqua és citrus-aromás illatcsaládok
Például: Calvin Klein – Escape, Davidoff – Cool Water Woman, Elizabeth Arden – Sunflowers, Rochas – Aquawoman, Issey Miyake – L’Eau d’Issey,
Elizabeth Arden – Green Tea

Tipp uraknak: fás-virágos-animális illatcsalád
Például: Carolina Herrera – Herrera for Man és 212 Man, Davidoff – Goodlife Man, Dior – Dune és Fahrenheit, Givenchy – Givenchy pour Homme

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top