nlc.hu
Horoszkóp
A Skorpió illata

A Skorpió illata











SKORPIÓ (10.24.-11.22.)

Jellemzői: Temperamentumára egyaránt jellemző a heves szenvedélyesség és a visszafogott tartózkodás, mint ahogy érzelmei is a szélsőségek között ingáznak. Nem vall rá semmi, ami közepes. Élénk és meglehetősen kiismerhetetlen személyisége van, és hisz a mély érzelmi kötődések erejében. Nagy szükségét érzi az emocionális biztonságnak, és rengeteg energiát képes is áldozni annak megteremtése és fenntartása érdekében Középút ebben sincs, hiszen a félmegoldásoktól idegenkedik, csak teljes erővel képes élni. Egyesek imádják, mások utálják, az viszont tény, hogy senki sem marad közömbös iránta.

Illata: A Skorpió nő temperamentumához az édeskés, csábítóan titokzatos, az örök nőiességet megtestesítő illatok illenek. A tömény, fajsúlyos illatok fokozzák rejtélyességét, kiismerhetetlenségét, a ki nem mondott szavak, a talányok felébresztik a képzeletet és a vágyat. Amilyen provokatív a Skorpió férfi, olyan kedvenc parfümje is: kétértelmű, szikrázó, érzéki, és tele van ellentmondásokkal, akárcsak az igazi Skorpió.

Tipp hölgyeknek: orientális-vanília illatcsalád
Például: Thierry Mugler – Angel, Sonia Rykiel – Sonia Rykiel,
Lolita Lempicka – Lolita Lempicka

Tipp uraknak: orientális-fougére illatcsalád
Például: Jean Paul Gaultier – Le Male, Jean Patou – Patou pour Homme, Joop – Joop Homme, Nikos – Sculpture Homme, Paloma Picasso – Minotaur, Salvador Dalí – Salvador Dalí pour Homme

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top