nlc.hu
Horoszkóp
Az Ikrek illata

Az Ikrek illata

Ha kedvesed az Ikrek jegyében született, leginkább a könnyedség jellemzõ rá: egy pillangóhoz hasonlít, ahogy kíváncsian ide-oda röpköd, mindent megfigyel a környezetében, és mindenrõl megvan a véleménye.













IKREK (05.21.-06.21.)

Jellemzői: A változatosság és a polaritás jelentheti a legfontosabb tényezőket az életében. Szereti a levegő elemre jellemző fiatalos megoldásokat. Rajong az újdonság varázsáért és szereti a változatosságot. Lehetetlen elképzelni egyedül. Mindig arra van szüksége, hogy emberek vegyék körül, és állandóan tevékenykedjen. Mozgatóereje a szellemi kielégülésre való törekvés, a problémák megoldása.






Illata:
Mivel az Ikrek lételeme a  változatosság, hangulata szerint gyakran váltogatja a parfümjeit. Az Ikrek nő egyéniségével a könnyű, friss, virágos illatok harmonizálnak. A könnyed, fiatalos parfümöket kedveli, amelyek az “élni jó” frissességét és pajkos játékosságot sugallnak. Akár férfi, akár nő, az élénk és szellős illatok remek összhangban vannak az Ikrek változékony hangulatával.

Tipp hölgyeknek: virágos-zöld illatcsalád
Például: Chanel – No 19, Kenzo – Parfum d’Été, Shideido – Relaxing Fragrance,
Tommy Hilfiger – Her Freedom

Tipp uraknak: aromás-rét illatcsalád
Például: Azzaro – Pure Lavander, Francesco Smalto – Molto Smalto, Hugo Boss – Hugo, Lanvin – Lanvin L’Homme

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top