nlc.hu
Horoszkóp
Mit mond a Hold májusra?

Mit mond a Hold májusra?

Nézzük, mit ígérnek a csillagok erre a hónapra! Szakértõnk, Griga Zsuzsanna karma-asztrológus útmutatásával a hónap minden percét élvezhetjük, és saját épülésünkre fordíthatjuk.





Beszéljünk mindarról, ami fontos


A hónap a luxust szerető Bika újholddal indul. Kényeztessük magunkat olyasmivel, amire már régóta vágyunk! Jó esélyünk van egy új párkapcsolatra, de bájainkat akár a munkahelyünkön is kamatoztathatjuk. Ez az Újhold mindannyiunknak segíthet abban, hogy meghatározzuk, mit tartunk értékesnek az életünkben. A Merkúr hátrálása és a Neptunusz egy kissé összezavarhatják a dolgainkat, ezért 7-ig ne hozzunk fontos döntéseket. Május első vasárnapján lepjük meg az édesanyánkat egy nagy csokor virággal, és töltsük vele a délelőttöt. Az Ikrekben járó Hold beszédessé tesz, meséljünk hát neki mindarról, ami fontos az életünkben.








Használjuk ki a lendületet


6-án, kedden felbukkanhat az életünkben egy régi ismerős, aki szeretne rávenni valamire. 7-ig ne adjunk választ, aznap viszont sikerülhet kiismernünk a szándékait. Ez az időszak kiválóan alkalmas a sportolásra, és félbemaradt ügyeinket is elintézhetjük, mivel az energikus Mars a Jupiter jótékony sugaraitól megerősödik és biztosítja a kellő lendületet. A Jupiter és a Neptunusz egyre szorosabbá váló kapcsolata miatt egész hónapban optimistán látjuk a világot, csak arra kell vigyáznunk, nehogy hamis illúziókat kergessünk! Bizonyosodjunk meg arról, hogy meg tudjuk teremteni az alapokat céljaink eléréséhez. 11-én reggel a Szaturnusz stresszes kapcsolatba kerül a Veszta kisbolygóval, ezért nehezünkre esik majd az összpontosítás.




Simítsuk el a vitákat






Hétfőn, 12-én a Hold a harmóniára törekvő Mérlegbe lép. Szívesebben költünk a szeretteinkre, és sokkal nyugodtabban látjuk a világot. Most érdemes a függőben maradt vitákat is elsimítani. Kedden és szerdán már nem ilyen jók erre az esélyek, mert a kommunikációért felelős Merkúrt megtámadja az erőszakos Mars. Érzékenyebbé válunk, nehezen viseljük a kritikát, de vigyázzunk, ne a családtagjainkon töltsük ki a mérgünket, ha megbántott valaki! Szerda estére egy kicsit szelídülnek az energiák, de a csütörtöki Skorpió telihold megint rengeteg feszültséget hozhat a kapcsolatokban, a pénzügyekben, és fény derülhet egy titokra is. A pénz és a párkapcsolat központi kérdéssé válik a következő hetekben, mert a Vénusz pénteken belép saját jegyébe, a Bikába. Ha nagyobb vásárlásra készülünk, figyeljünk a minőségre, és ne döntsünk elhamarkodottan! A vasárnap kiszámíthatatlan izgalmakat hozhat. Készüljünk fel arra, hogy valaki teljesen levesz a lábunkról.








Élvezzük a romantikát


A hónap harmadik hetének elején egyenesbe fordul a Merkúr, és ez véget vet a késlekedéseknek, félreértéseknek, az iratok elkallódásának. Ekkortól még az autónk is megbízhatóbban működik, és a telefonüzeneteket is megkapjuk. Szerdán a Nap belép a változatosságokat kedvelő gyors és okos Ikrekbe, s ettől kezdve valóban felpörögnek az események. Pénteken a Merkúr és a Jupiter kapcsolata miatt még jobban felgyorsul az életünk, de a Neptunusz bizonytalanná, ködössé is teszi a dolgokat, ezért jobb, ha vigyázunk az utakon. A hétvége kiválóan alkalmas a romantikus együttlétre. Menjünk társaságba vagy használjuk ki az alkalmat, hogy még közelebb kerüljünk a párunkhoz.








Kérjünk tanácsot


A hónap utolsó hetének elején a Hold az energikus Kosban jár, a pénz és a társas kapcsolatok istennője, a Vénusz pedig a bőséget ígérő Jupiterrel szövetkezik, ennél jobban nem is indulhatna ez a hét. A romantikus hangulat is tovább tart egészen 29-ig, érdemes kihasználni a szeretetteljes, jótékony energiákat! 27-én, kedden azonban legyünk óvatosabbnak, mert nem biztos, hogy minden az, aminek látszik. A ködösítő Neptunusz tompíthatja az ítélőképességünket, nem érdemes üzleti ügyekben döntéseket hoznunk. Inkább ne is gondoljunk a pénzügyekre, hanem lazítsunk! A péntek esti Ikrek újhold meghozza a tiszta gondolatokat, s mindenre könnyebben kaphatunk választ. Ha még most sem látunk világosan, kérjünk tanácsot egy jó baráttól vagy egy szakértőtől!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top