nlc.hu
Horoszkóp
Nyári horoszkóp II.

Nyári horoszkóp II.

Az Oroszlán lustálkodásra vágyik, a Szûz viszont pattanjon biciklire és fedezze fel a környéket. A Mérleg szervezzen romantikus programokat, míg a Skorpió keressen inkább izgalmas kalandokat.





Oroszlán (VII. 23. – VIII. 23.)


Jól érezheti magát: Ahol pezseg az élet! A csíkos napernyő védelme alatt lustálkodhat a kényelmes nyugágyon. Nagyokat sétálhat a parton, bóklászhat a kikötőben, és kiülhet fagylaltozni egy forgalmas utca buja növényekkel övezett kávézójának teraszára. Aztán este sorra kerülhetnek a legjobb butikok és mulatók…

Ajánlott gyógyvizek: Szombathely, Hajdúszoboszló, Bükkfürdő.

Nők Lapja életmódtipp: Ne figyelje az idén nyáron megszállottan a testsúlyát, és ne kezdjen drasztikus diétába, vagy éhségsztrájkba, mert a koplalás csontritkulást kiváltó tényező. Ráadásul, aki nem eszik, annak az agytekervényei is csikorogva forognak!

Váltson stílust: Védje kobakját a nap káros sugaraitól kis, háromszögletűre kötött kendővel, ami ráadásul pompásan áll önnek. Nyaraláskor viselje feltűzve vagy összefogva a haját, este pedig a loknik, hullámok fejezik ki még jobban cicás arckifejezését.






Szűz (VIII. 24. – IX. 23.)


Jól érezheti magát: Nézzen körül most a lakóhelye vagy hétvégi házának környékén, mert vannak még felfedezetlen területek. Tegyen bicikli- vagy gyalogtúrákat. Ha szeretné megismerni a nagyvilágot, akkor olyan úti célt válasszon, amely a tanulmányaihoz, vagy a munkájához kapcsolódik.

Ajánlott gyógyvizek: Tótkomlós, Sikonda, budapesti Római fürdő.

Nők Lapja életmódtipp: Kezdje a napot hasizom gyakorlatok végzésével, az első nap csak tíz felüléssel, aztán minden másnap hárommal emelje a sorozatszámot. Ugyanis, ha erősíti a hasizmát, nem fog fájni sem a dereka, sem a háta, mert ez az izom vállalja a nagyobb terhet a test tartásában.

Váltson stílust: A sötétkék, barna, khaki vagy fekete ruhadarabokat cserélje pasztell vagy élénk színekre, és fiatalítson. Jöhet a Botticelli rózsaszín, a Picasso piros, az atlanti kék, esetleg a toszkán zöld árnyalatai.







Mérleg (IX. 24. – X. 23.)


Jól érezheti magát: Nem kell messzire utaznia ahhoz, hogy boldog legyen: szabadtéri színházi előadás, gyertyafényes vacsora, vagy üldögélés a teliholdas, vanília illatú éjszakában. Ha mégis felkerekedik, olyan helyre menjen, ahol egyszerre hódolhat művészi és szépérzékének, mint amilyen a párizsi Louvre, vagy a milánói Scala.

Ajánlott gyógyvizek: Harkány, Miskolctapolca, budapesti Lukács gyógyfürdő.

Nők Lapja életmódtipp: Ön és családja érzékenyebb a fertőzésekre az idén, ezért figyeljen arra, hogy külön vágódeszkát, kést használjon a nyersanyagokhoz és készételekhez. Az étteremben bátran küldje vissza a langyos ételt, a konzerv maradékát ne tárolja a dobozában. Még a kutyáét, macskáét sem!

Váltson stílust: Öltözködésében és kiegészítőiben játsszák a főszerepet a természetes anyagokat, mint amilyen a len, a parafa, vagy a gyékény. Nagyon jól mutatna finom kis kacsójában a szalma táska, futóművein pedig a gyékénypapucs.







Skorpió (X. 24. – XI. 22.)



Jól érezheti magát: Bármenyire vágyik a nyugalomra, mégis olyan helyre utazna, amely tele van izgalommal. Szívesen ellátogatna a mesés keletre, vagy a tenger mélyén búvárkodna, korallzátonyok között úszkálna, léghajóba szállva emelkedne a magasba. S ha lehetne, még a vitorlázó repülést is megkockáztatná…

Ajánlott gyógyvizek: Mezőkövesd, Sárvár, Újpesti gyógyfürdő.

Nők Lapja életmódtipp: Az idén nyáron ön áll a fókuszban, ami a természet legkisebb teremtményeire, a rovarokra is vonatkozik. A méhcsípésre tegyen hagymakarikát, a szúnyogcsípést dörzsölje be szappannal, az egyéb, szúró rovarcsípést pedig sokkolja jégkockával.

Váltson stílust: Szenvedélyes természetét jól tükrözi, és a misztikum aurába burkolja önt az egyenes vonalú frizura, melynek csokoládébarna színébe krémes szőke csíkokat húzasson.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top