Horoszkóp

Holdhoroszkóp

Mérleg holddal nehéz nemet mondani, Skorpióval megnyílni másoknak, Nyilasként pedig tervezni a jövõ hetet.





Hold a Mérlegben


Higgadt vagy, jó ízlésű, nyugalmat árasztasz. Barátaid békeszeretőnek, főnököd tökéletes alkalmazottnak, partnered sugárzóan romantikusnak tart.





• Hogyan érzel? Nehezen tudod szavakba önteni gondolataidat és érzéseidet.
Ha az érzelmek intenzitását már kényelmetlennek érzed, megpróbálod racionálisan értelmezni őket. Ugyanakkor a megérzésekre, intuícióra is képes vagy.

• Hogyan cselekszel? Az egyensúly megtartása nagyon fontos neked, válaszaiddal gyakran kompromisszumkészségedet bizonyítod.

• Mire van szükséged? Ha kell, bátran mondj nemet. Hold-oldalad alkalmassá tesz rá, hogy a szépségiparban, a médiában, vagy a divatszakmában helyezkedj el.







Hold a Skorpióban



Fő jellemzőid: erős és elragadó. Misztikus kisugárzásod távol tartja a riválisaidat, lenyűgözi barátaidat és szerelmi partnereidet.



• Hogyan érzel? Érzéseid a legmisztikusabbak és a legintenzívebbek. Szeretnél belelátni a többiek lelkébe, de ritkán adod ki magad. Érzelmileg túlfűtött vagy, kapcsolataid tiszta érzésekre épülnek.

• Hogyan cselekszel? Mivel félsz, hogy mások megszerezhetik a hatalmat feletted, reakcióid önfejű, makacs emberre utalnak. Állandó szexuális és érzelmi visszajelzéseket igényelsz. Az idegenekkel szemben gyakran vagy gyanakvó.

•  Mire van szükséged? Elsöprően intenzív és érzelmektől vezérelt szexuális kapcsolatra. Ha erre épp nincs alkalmad, akkor is ki kell fejezned Hold-oldaladat valamilyen szenvedélyben.








Hold a Nyilasban


Főbb jellemzőid: magabiztos, szabadon szárnyaló lélek. Élvezed az életet, a spontaneitást. Az emberek jókedvűnek tartanak. Nem szereted a kötöttségeket.



•  Hogyan érzel? Mindig a következő pillanatot várod, s ez megakadályoz abban, hogy a maga teljességében kiélvezd a jelent. Gyakran igyekszel figyelmen kívül hagyni érzelmeidet, főleg ha úgy érzed, hogy korlátoznak.

•  Hogyan cselekszel? Szeretsz nevetni, és ha valaki megnevettet, sok időt töltesz az illető társaságában. Inkább önmagadnak tegyél ígéreteket, mint másoknak, nehogy túlzott spontaneitásod következtében felültesd a többieket.

•  Mire van szükséged? Szabadságra – csomagod mindig legyen összekészítve, hátha azonnal indulnod kell. Higyj az élet értelmében és legyél örökmozgó!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top