Horoszkóp

Holdhoroszkóp

A Bak "holdszemélyiség" nagyon megbízhatóvá, a Vízöntõ kicsit õrültté, a Halak mélyen empatikussá teszi "viselõjét".






Hold a Bakban


Főbb jellemzőid: nyugodt vagy, kifinomult és hivatástudattal megáldott. Családod önállónak, partnered stílusosnak és hűségesnek, kollégáid ambiciózusnak tartanak.



•  Hogyan érzel? Könnyen sebezhető vagy. Bár nyíltan vállalod érzéseidet, mégis igyekszel megszabadulni tőlük, hogy bizonyítsd: ura vagy önmagadnak. Alapvetően őszinte embernek tartanak.

•  Hogyan cselekszel? Mindig uralkodsz magadon, és személyiségedről nem sokat árulsz el másoknak. Hatodik érzéked nagyon fejlett.

•  Mire van szükséged? Őszinte érzelmekre barátaidtól és a családodtól. Elsősorban önállóságra törekszel. Hozzád hasonló, jó szervezőkészségű és ambiciózus partnert igényelsz.








Hold a Vízöntőben


Főbb jellemzőid: eredeti, elbűvölő és megdöbbentő. Lázadást sugárzol és kitűnsz a tömegből. Az emberek individualistának tartjanak.



• Hogyan érzel? Nem tulajdonítasz nagy jelentőséget az érzelmeknek. Minél kevesebbet kell foglalkoznod velük, annál jobb. Vagy szakértőként elemzed érzéseidet, vagy teljesen elfojtod azokat. A szabadságot és a megjósolhatatlant keresed.

• Hogyan cselekszel? Ösztönösen épp ellenkezőképp reagálsz a dolgokra, mint ahogyan azt a többiek elvárnák tőled. Ettől viszont úgy érzed, hogy érzéseidet gyakran teljes kontroll alatt tartod.

• Mire van szükséged? Szabadságra, mind érzelmi, mind fizikai téren. Ki akarsz térni az elvárások elől. Őrült ruhadarabokat viselsz, különös barátokra teszel szert, és egy olyan férfira vársz, aki egyenlő partnerként kezel.







Hold a Halakban


Főbb jellemzőid: érzékeny, kedves, álmodozó és bájos. Barátai szentnek tartanak, szerelmed istennőnek, családod pedig művészi hajlamú embernek lát.



•  Hogyan érzel? Az érzelmek egész bensőde áthatják. Annyira érzékeny vagy mások hangulatára, hogy sosem tudod, vajon melyik érzés igazán a sajátod. Gyakran érzed magad az emberek és a körülmények áldozatának.

•  Hogyan cselekszel? Ösztönös bájjal reagálsz a dolgokra. Inkább beolvadsz a tömegbe, mint hogy kiemelkedj belőle. Gyakran megszeppensz, ha valaki megszólaltat. Sok időt töltesz álmodozással.

•  Mire van szükséged? Mivel átérzed más emberek szenvedését és boldogságát, fontos, hogy költészetben, zenében, vagy más művészetekben adj hangot érzéseinek. Szereted szabadon kimondani a gondolatait.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top