Horoszkóp

A biztonság éve

Megtalálhatja az anyagi útvesztõbõl való kiutat! Olyan tevékenységbe kezdhet, amely talán távol áll az eddig megszokottól, vagy nincs benne tapasztalata, de ez hozza meg a várakozáson felüli sikert, és teheti pénzügyileg könnyebbé az életét. Az érzelmi életében itt az ideje, hogy megszabaduljon végre attól a személytõl, aki visszahúzza.




Munka:
A munkája mellett tanulmányokat folytathat, vagy a meglévő mellé újabbat vállalhat, ezért jobban meg kell szerveznie hétköznapjait. A befektetett energiának az év közepe táján szüretelheti a gyümölcseit. Ekkor sok ember számára tűnik majd úgy, hogy Krőzus lelke és szelleme önben öltött újra testet. Fantasztikus pénzszerzési ötletei támadhatnak!

Pénz:
Az év elején talán le kell mondania bizonyos dolgokról, mert eljött a spórolás ideje. Ha házas, partnere anyagiakhoz való hozzáállása sem könnyíti meg az ön helyzetét, de ha parancsait a rábeszélés formájába öltözteti, nagy lépést tehet előre az anyagi fejlődés útján.

Szerelem:
Olyasvalaki gondolhat önre, és szeretné újra kezdeni, akitől nagyon sokat kapott lelkileg, szellemileg, de akivel a szex majdnem a nullával volt egyenlő. Ne bocsátkozzon újra ebbe a kapcsolatba, mert ugyanúgy fog szenvedni, mint korábban!










 Nők Lapja-tipp

Azt a barátját, aki egykor fontos volt önnek, keresse meg, küldjön neki üzenetet, vagy hívja fel, és próbálja meg helyreállítani a jó viszonyt!
Iratkozzon be egy tanfolyamra, mert olyan dolgokat tudhat meg, amelyektől kitágul a világ, átalakítják a nézetét, és jobban el tudja fogadni mások véleményét.
Egészség:

Nem falatozhat összevissza, kerülje a szénsavas ásványvizeket, üdítőket is! Igyon epeteát, hiszen most a legérzékenyebb szerve az epéje. Vezesse le a dühét, nem kell önnek mindenkitől mindent lenyelni!

Kapcsolatok:
Testvérével való kapcsolata már az idei évben lassú átalakuláson ment keresztül, és ez továbbfolytatódik. Olyan családi esemény várható, amely még közelebb hozza önöket egymáshoz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top