Horoszkóp

A gyarapodás éve

Az év második fele az anyagi felvirágzás ideje, még az is megtörténhet, hogy ön lesz az EU-csatlakozás nagy haszonélvezõje! Vagy olyan állásajánlatot kaphat, amelyet el kell fogadni, mert ezzel leteheti a biztos jövõ alapját. Sokat megélt szerelmi kapcsolatban ismerõs segítségével fordíthat az eddigi helyzeten, és véget vethet a vergõdésnek.




Munka:
A környezete az ön idei teljesítménye alapján úgy értékeli, tele van erővel, energiával és még tovább terhelhető! A következő évben annyi munka szakad a anyakába, hogy talán még hétvégén is a munakhelyén silbakolhat. Ha ön főnök, egy beosztottal nagyon melléfoghat, még sok kárt okozhat a cégnél.

Pénz:
Az év második felében sokan gondolják majd azt, hogy önnek a bőre alatt is pénz lapul, és megpróbálják becsapni. Ekkor ugyanis beindul az üzlet, vlami olyanba vághat, amivel később a piramis csúcsán ragyoghat.

Szerelem:
Egy kapcsolat miatt tele van feszültséggel, különösen, hogy partnere nem kívánja kivenni részét a teendőkből, inkább küzdene a teniszpálya salakján, mint a megélhetésben. Így aztán önnek egyre többet kell vállalni. Ha nem házas, akkor egy régi gyötródésekkel teli viszonyban új, boldogytó fejezet kezdődhet szeptemberben, de addig még sok víz lefolyik a Dunán…










 Nők Lapja-tipp

A rétestészta módjára gyűrűző jogi problémát az év második felében végre felszámolhatja, és az ügy nyertese lehet.
Ingatlanügy megoldásával várjon nyárig! Ugyanis a tövény képviselőinek nem fog tetszeni az ötlete, vagy duplájába kerül minden, mint ahogy tervezte.
Egészség:
Mindenkinek megvan a maga kábítószere, mellyel lelkét újra és újra elkábítja. Ilyen például az altató. Ha nem tud aludni, vizsgálja meg, melyek azok a problémák, melyek napközben foglalkoztatják, beszélje ki magából, és altató nélkül is átdurmolhatja az éjszakákat!

Kapcsolatok:
Egy barát furcsa helyzetben van, mert nemcsak a munkában lehet a segítségére, a vele való kapcsolat során jobban megismerheti saját magát, és talán még az ön szerelmi életére is pozitív hatást gyakorol.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top