Horoszkóp

A gyengédség éve

Elõfordulhat, hogy annyira elege lesz a felettesébõl, vagy a munkahelyén zajló manipulációkból, hogy új állás után néz. Az év a családi vállalkozások kezdésének, és a magánéleti változásoknak is az ideje. Felbukkanhat az életében valaki, aki elválasztja attól, akihez eddig foggal-körömmel ragaszkodott! Ráadásul egy mûtétet is megúszhat.





Munka:
Olyan felettese vagy kollégája lehet az újesztendőben, akinek a hiányosságai, az oda nem figyelése, vagy a rosszindulata kinyithatják a bicskát a zsebében. De önt sem kell félteni, hiszen remekül ért ahhoz, hogyan keverje a kártyát, és hozza össze magának a legjobbat, a legtöbbet. Ám, ha teheti, maradjon ki a hatalmi harcokból, a folyosói pletykákból!

Pénz:
Válás vagy éppen gyerek érkezése a családba nagyobb anyagi erőfeszítéseket kíván öntől. Az év közepén „belenyúlhat” a jóba, és az adóhivatal figyelmét elkerülő jövedelemre tehet szert.

Szerelem:
Az idei évben minden megtörténhet, még az is, hogy akivel egykor ki nem állhatták egymást, abba szeret bele, és hagyja el miatta a régi társat. Ettől a partnertől megkapja mindazt, amit a másik mellett nélkülöznie kellett, viszont a szabadságának ára lesz, amit csak fizessen meg!












 Nők Lapja-tipp

Ha régi baráttal szeretné felújítani az egy idő óta szünetelő kapcsolatot, akkor tegye meg ön az első lépést! Nem fogják elutasítani.
Régi szerelmi kapcsolatban, ahol esetleg ön játssza a harmadik szerepét, gyökeres és boldogító fordulatra számíthat.
A bosszút felejtse el, mert bár az első pillanatban részegítő, de mindig keserű ízt hagy maga után!
Egészség:

Nőgyógyászati/urológiai problémák okozhatnak gondokat ebben az évben, amelyek a belső szorongás külső jelei. Ne féljen, és tegye meg azt, amit szeretne, az új helyzetben is meg fogja állni a helyét, és semmit sem veszít a vonzerejéből!

Kapcsolatok:
A házasságokat, az üzlettársi viszonyokat, a környezetével való kapcsolatát feszültté teheti, hogy önnek elfogyott a türelme. Kevesebb kedvet érez bizonyos emberekhez, helyzetekhez, és ha ezt nyíltan megmondja, annak nem örül mindenki – hiszen nem ehhez szoktak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top