Horoszkóp

A harmónia éve

Ha úgy érezte, hogy a sors sokkal több terhet tett a vállára, mint amennyit elbír, akkor az új esztendõben megszabadulhat ettõl a nyomasztó érzéstõl. Ráadásul annyi energiával rendelkezik, hogy gyõzedelmeskedhet egy betegség felett, illetve megszüntetheti a kiváltó okot. A szerelmi életében elképzelhetetlennek tartott fejlemény várható.




Munka:
Az elmúlt években ízelítőt kapott a gátlástalanságból, és abból, hogy a hatalom, a pénz mivé teszi az embereket. Az idei év elején erős szövetséget köthet egy rangban ön alatt álló személlyel, akinek a tudása, a kapcsolatai, vagy a titkai segítségével bátran felveheti a harcot, és győztes lehet.

Pénz:
Ha házas, partnerének nyújtson segítséget, aki megtalálhatja önmagát, és végre a család anyagi biztonságáról is gondoskodhat. Ha eddig minden fillérért meg kellett dolgoznia, akkor az év második felétől érdemes a szerencsejátékokban próbálkoznia, mert nyereményeső vár önre.

Szerelem:
Tudja már, mi a szerelem: az tövis, melyet nem érzett, amikor önbe hatolt, de amikor ki kellett húzni, nagyon fájt. Mintha ezt az érzést az idén nyár végén elfelejtené, hiszen amikor meghallja a hangját, remeg a teste. Mielőtt elmerülne a romantika tengerében, érdemes lenne választottja után érdeklődni, így elkerülheti a csalódást!










 Nők Lapja-tipp

Jó tett helyébe szeptemberben várhatja a jót. Ekkor új fejezet kezdődik az életében.
Az év első felében jobban vigyázzon az értéktárgyaira, és jól nézze meg, melyik bankban kamatoztatja pénzecskéjét!
Egészség:

Ki kellene kapcsolódnia, elhinni, hogy ön jó, hogy többen támogatják, kevesen támadják, és hogy az életében fontos személyek szeretik önt. A szexuális konfliktust is meg tudja oldani, és biztos lehet benne, hogy annak a betegségnek a kialakulására, amelytől a legjobban fél, semmi esélye – illetve a maradéktalan gyógyulás útjára lép.

Kapcsolatok:
Az év elején a családi kapcsolatok idegesítő pillanatokat hozhatnak, aztán nyáron felbukkanhat egy régen látott rokon, akinek humora elbűvölheti az egész famíliát. Gyermeke szeretne valamit/valakit megismerni, ne álljon az útjába!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top