Horoszkóp

A hivatásváltozás éve

A szerelem lángja az egekig csaphat! Még az is elõfordulhat, hogy régi kapcsolat vesz szenvedélyes fordulatot, vagy gyermek aranyozhatja be a szürke, küzdelmekkel teli hétköznapokat. A megélhetésében, a konkurenciával vagy éppen a felettesével folytatott harc az év második felében kerül nyugvópontra, és engedheti el magát.




Munka:
Az idei évben elkezdődött változási folyamat a következő évben továbbfolytatódik. Amikor az égbolt legmagasabb pontján jár a Nap, akkor úgy érezheti, hogy minden sugara végre önre irányul. Elfelejtheti a megalázó helyzeteket, a magára hagyottságot, az igazságtalanságokat. Siker, boldogság, elégedettség lesz a jutalma, visszatérhet a hite és az önbizalma.

Pénz:
Még az megtörténhet, hogy elcseréli a lakását, vagy a hétvégi ház eladásán gondolkodik, és a spóroláshoz hozzátartozik, hogy az autóját célirányosan használja. A családja segítségével jobban be tudja osztani a pénzt, és egy nyári lehetőség segítségével kikászálódhat az ínséges helyzetből.


Szerelem:
Ön lehet egy szerelmi kapcsolatban a titokzatos harmadik, ezért, ha nem vágyakozik erre a szerepre, akkor inkább bele se menjen! Ha ön gyermekét egyedül nevelő szülő, ősszel igazi társra lelhet. Ha a gyermeke már felnőtt, ön lehet az a személy, aki egyengetheti csemetéje párkapcsolatát – de csak a háttérben maradva!













 Nők Lapja-tipp

Testvére életében történő átalakulások hatással lesznek az ön sorsára is.
Egy családtakg vagy ismerős orvosi kivizsgálását önnek is támogatnia kellene.
Könyvelésére figyeljen, mert az adóhatóság 2004-ben többször szeretne vizsgálódni!
Egészség:

A fogai, és a fogínye van veszélyben, de nem elegendő, ha felkeresi a fognyúzót, vagy cserszömörcés szájvízzel öblöget. A probléma lelki vetülete, hogy ön túl sokat rágódik a problémákon, ahelyett, hogy nyakon ragadná, és megoldaná őket.

Kapcsolatok:
Átalakul egy olyan ismeretség, mely az idei évben csalódást okozott. A másik személy ön felé irányuló félelmei eloszlanak. Olyan őszinte beszélgetésre kerülhet sor, amely életét is új megvilágításba helyezi, és jobban megértheti a saját múltját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top