Horoszkóp

A megérzések éve

Az év elején testvére szomszédja vagy éppen munkahelyi cirkuszok tarthatják izgalomban, és mivel meggyõzõ ereje ebben az idõben rendkívüli, nincs, ami útját állhatná sikereinek. Jogi ügy megoldására tavasszal nyílik lehetõség, és a szerelemben a keresgélés után rátalálhat valakire, aki ugyan nem olyan, mint a régi, de jól érezheti vele magát.




Munka:
Még az is megtörténhet, hogy néhány hónapra kivonja magát a „forgalomból”, a robot taposómalmából, és ősszel nekivág az ismeretlennek. Akár külföldre is utazhat – és ott tervezgetheti a jövőt –, vagy új tanulmányokba kezdhet. De ebben az időben kifoghat egy olyan munkát, amelyet szívvel-lélekkel végezhet, jól kereshet, és közben nem kell megszakadnia.

Pénz:
Forgolódjon olyan helyeken, ahol a juttatásokat osztogatják, mert az ön bankszámlájára is kerülhet belőle. Olyan vállalkozásba vághat, amelyikkel nemcsak itthon, hanem külföldön is megállhatja a helyét.

Szerelem:
Eltitkolja valódi érzelmeit, és képes megtagadni Őt, mert annyira fáj a hiánya, vagy az, hogy más karjában látja. Közben ön is vigasztalódik, flörtölget, kalandozgat. Aztán furcsa körülmények között találkozik valakivel, akiben felfedezi egykori szívszerelme tulajdonságait, és fülig beleszeret.










 Nők Lapja-tipp

Az idén menjen egyedül nyaralni! Vágjon neki a nagyvilágnak, mert nem mindennapi élményekben lehet része.
Ha olyan pénzért kell megküzdenie, amelyik jár önnek, de nem akarják kifizetni, fogadjon fel egy jó ügyvédet, aki még többet hajthat be önnek!
Egészség:

A magas vérnyomást nemcsak tabletták szedésével csökkentheti, hanem azzal is, ha kevesebb szeszt iszik, kevesebb cigarettát szív, többet mozog, és az érzelmeit nem fegyelmezi, az agresszióját nem fojtja el.

Kapcsolatok:
A kollégák, a beosztottak vagy a mesteremberek fájdíthatják a fejét. Lehet, hogy egy csapatba nem választják be az alakuláskor, de ne aggódjon! Rövid idő eltelte után kiderülhet, hogy mégsem nélkülözhetik, és akkor ön diktálhatja a feltételeket. Külföldi rokonnal való találkozás kevesebb teherrel, több örömmel járhat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top