Horoszkóp

A regeneráció éve

A sors elégtételt kínál önnek az új esztendõben a korábban elszenvedett sérelmekért, és ezzel úgy érezheti; megtalálja a helyét a világban. Az otthona lesz az erõforrása. Ha jelenleg nincs szándékában változtatni a meglévõ lakóhelyén vagy vállalkozásán, 2004-ben kihagyhatalan lehetõséget sodor útjába a élet, amiért még kölcsönt kérni is érdemes!




Munka:
Az év második felében Fortuna bőségszaruja kinyílik, és ön olyan sikereket érhet el a megélhetésben, amelyek miatt fokozódik a biztonsága, és nyugodtan vehet fel a kölcsönt, mert lesz miből törleszteni. Bátran merészkedjen olyan területre, ahol eddig még sohasem tett próbát!

Pénz:
Ne keverje össze a szerelmet és az üzletet, és ne bonyolódjon közös vállalkozásba azzal, aki testileg és lelkileg is úgy vonzza, mint a mágnes a vasat! Megtakarított pénzét fektesse ingatlanba, a családi változások vagy a lakáscsere minden pénzt megérnek, hiszen a későbbiekben sohasem tapasztalt boldogságot hoznak.

Szerelem:
Az eltitkolt problémák az idén felszínre törhetnek, és véget vethetnek egy vívódásokkal, megaláztatásokkal teli szerelmi kapcsolatnak. Minderre azért kerül sor, hogy találkozzon végre azzal a személlyel, aki gazdaggá és boldoggá teheti önt.











 Nők Lapja-tipp

A járt utat cserélje fel a járatlanért, de csak a munkába, és ne a házasságban. Ne hagyja el azt, akinek örök hűséget fogadott, hanem alakítsa át a kapcsolatot, és jusson eszébe, hogy ön sem tökéletes!
Ha ön szülő, akkor gyermekének, unokájának egészségi gondjai támadhatnak, amelyeknek lelki alapja van, és amelyek megoldásában az ön elfogadó viselkedése nagy segítséget jelenthet.
Egészség:

Az év második fele a gyors gyógyulás időszaka. A klasszikus orvoslás helyett egzotikus népek gyógymódja jelenheti a krónikus betegségtől való szabadulást is. Az izületei ebben az évben érzékenyebbek!


Kapcsolatok:
Olykor szeretné, ha se rokona, se ismerőse nem lenne senkinek. Diplomatikusan kell viselkednie, mert az év második felében fordul a kocka, és akit most elviselhetetlennek tart, az később a támogatója lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top