nlc.hu
Horoszkóp
A szerelem éve

A szerelem éve

A mindent elsöprõ, szenvedélyes szerelem éve következik, amikor képtelenek ellenállni egymás vonzerejének. Ez az idõszak a termékenység ideje is, nemcsak a család létszáma változhat, hanem olyan anyagi és szellemi dolgok birtokosa lehet, amelyektõl többnek érezheti magát. A gyermekkel kapcsolatos gondokat is "leteheti".




Munka:
Új szabályoknak, előírásoknak kell megfelelni, és mintha az eddig kitaposott ösvény járhatatlanná válna. Érdemes körülnézni az álláspiacon, és megkörnyékezni egy politikához közel álló személyt, akinek a segítségével ön is közelebb kerülhet a húsosfazékhoz.

Pénz:
Talán az adóhivatal, vagy egy építkezés vetkőztetheti le önt az idén ingre és glóriára. Az előbbinek muszáj fizetnie, az utóbbira pedig azért költ erőn felül, mert az eredményében rendkívüli élvezetet talál. És az sem utolsó, hogy a kis trónörökös szeretne csodálatos helyen és némi pompában felnőni.

Szerelem:
Jusson eszébe többször az, amit Karinthy Frigyes mondott: ha bemegy egy nő a szobába, a férfi annyira lesz férfi, amennyire a nő akarja. A kezében tarthatja a hatalmat, a nehézségek, mások ellenállása, vagy az elviselhetetlennek tartott titkolódzás ellenére öné lehet az, akire áhítozik. De mielőtt kimondja a boldogító igent, kössön házassági szerződést!

Egészség:








 Nők Lapja-tipp

A rétestészta módjára gyűrűző jogi problémát az év második felében végre felszámolhatja, és az ügy nyertese lehet.
Ingatlanügy megoldásával várjon nyárig! Ugyanis a tövény képviselőinek nem fog tetszeni az ötlete, vagy duplájába kerül minden, mint ahogy tervezte.

Lábai nagyobb terhelésnek vannak kitéve idén, és a bőr alatt futó erecskékben a vér áramlása lelassulhat. Ennek oka, hogy ön nem nagyon hajlik a változásokra. A véleménye, elképzelései úgy megalvadnak, mint a vér. Amint képes ezen változtatni, megszűnnek visszeres problémái!

Kapcsolatok:
A házasságokat az anyagi zűrök, a gyermek körül adódó problémák, vagy a lakással kapcsolatos variácók tehetik eseménydússá. A szülők, rokonok körüli teherviselés pedig nem elválasztja önöket, hanem kapcsolatukat még jobban megszilárdítja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top