Horoszkóp

A szerencse éve

Pénz, paripa, fegyver - mindent megkap a sorstól a gyõzelemhez! Titokban tartott szerelmi kapcsolatban olyan élményeket élhet át, amelyek új jövõképet festenek ön elé. Ám jogi problémák problémák adódhatnak, vagy a hatóság érdeklõdésére számíthat, ezért jól tenné, ha nem nyitogatná a törvény kiskapuit és mélyen hallgatna egy különleges lehetõségrõl!






Munka:
Idén hatalmas energiákat fektet a munkába. Olyan merész ötlete támadhat, melyet a környezete őrültségnek tarthat, ám, ha ezt megvalósítja, fordíthat a sorsán, és átütő sikereket érhet el. Kollégák között akadnak olyanok, akik ellendrukkerként viselkednek, és többször akadályozhatják önt a tervei megvalósításában.

Pénz:
A sors lehetőséget ad önnek arra, hogy megkeresse azt a pénzt, amelyre szüksége van. Így tartalékot képezhet, vagy támogatni tudja gyermekét, unokáját, esetleg tökéletesebben láthatja el a keresztszülői feladatokat. Ebben az évben jobban tud takarékoskodni, és a szerencsejátékok nagy nyertese lehet.

Szerelem:
Titkos szerelmi kapcsolatok, rejtélyes üzenetek, misztikus hangulatú találkozók színesítik az évet. Felbukkanhat az életében az a valaki, aki korábban visszautasította önt, és ez jóleső érzéssel tölti el. A házasságokat, a szerelmeket külföldi utazás szorosabbá teheti, melynek kilenc hónap múlva születhet meg az eredménye.










 Nők Lapja-tipp

Ne bonyolódjon jogilag tisztázatlan ingatlanügyletbe, és ha összeütközésbe került a törvénnyel, húzza az időt őszig!
Valami azért szűnik meg, vagy valaki azért megy el, hogy helyette új érkezzen, ami új reménnyel töltheti el, és új célokat tűzhet ki ön elé.
Egészség:
Menjen el idén csontsűrűség-vizsgálatra, és kerülje azokat az ételeket, italokat, amelyek kalciumot vonnak el a szervezetből! Nem ártana az sem, ha megméretné a koleszterinszintjét.

Kapcsolatok:
Vannak olyan emberek a közvetlen környezetében, akik viselkedését igazságtalannak tarthatja, és emiatt szenvedhet. Szabaduljon meg tőlük, még akkor is, ha egykor sokat jelentettek, vagy sokat köszönhet nekik!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top