Horoszkóp

A vállalkozás éve

Az új évben nagyobb kiadásba verheti magát, amelyrõl késõbb derül majd ki, hogy érdemes volt kockázatni, vagy éppen egy kapcsolatot felhasználni, mert ez élete legjobb beruházása. Az esztendõ második felében egy régóta húzódó ügy végére pontot tehet, ekkor nemcsak az igazság, hanem a szerencse is az ön oldalán áll.





Munka:
Építkezés, vállalkozás, új beruházás éve érkezik el, amikor végre fájó szív nélkül mondhat le mindarról a juttatásról, ami ugyan jó volt, de közben álmatlanná tette éjszakáit, feszültté a nappalait. Végre olyannal foglalkozhat, amiben örömét lelheti.

Pénz:
A bevételei átmenetileg csökkenhetnek. Érdemes új néven új vállalkozást indítani, és kihasználni az ezzel járó összes kedvező lehetőséget. Ha külföldi az üzletfele, vagy külföldön szeretne sikereket elérni, az első időben több lesz a kiadása. Majd az év második felében a pénz úgy elkezd szaporodni, mint a bacilusok.

Szerelem:
Szeretni lehet többet is egyszerre, de halálosan belebolondulni, és örökre odaláncolódni csak egyvalakihez képes. Az idei év a családalapításé! Új partnere szeretné lehozni önnek a csillagokat az égről, és ehhez már csak az kell, hogy ön bólintson, és megpróbálja kitörölni lelkéből a másikat.










 Nők Lapja-tipp

Rendelkezés miatt úgy érezheti, hátrányos helyzetbe kerülhet. Ám egy jó ügyvéd segítségére lehet a szabályok értelmezésében, és mire beköszönt az ősz, kiderülhet, hogy ön a kedvezményezett.
Többször adódhat külföldi utazás lehetősége, ami sohasem tapasztalt, boldogító élményeket ígér önnek.
Egészség:
A tarkófájás figyelmeztetés, hogy egyoldalúan szemlél egy bizonyos dolgot, és makacsul ragaszkodik az elképzeléseihez. Ha türelmesebbé válik, és megpróbálja a másik szemével is nézni a helyzet, változik a véleménye, és megszűnik a problémája.

Kapcsolatok:
Barátja csalódást okozhat, egy ismeretség hátráltatja az előrejutásban, vagy olyat kell vállalni miatta, amihez nincs kedve. Egy közösségben az ön anyagi helyzete a téma, ezért ebben az évben ez legyen a legnagyobb titka!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top