Horoszkóp

Az átalakulás éve

A nagy egymásra találás és amegvilágosodás éve következik. Találkozhat azzal a személlyel, akinek segítségével rálelhet a saját útjára. Hatására pontosan tudni fogja mit kell tennie, és ezzel úrrá lehet végre azokon a nehézségeken, amelyek szinte az erejét, az energiáját emésztették. Ha akarja, régi kapcsolatába új életet lehelhet!





Munka:
Az év elején még bizonytalan lehet, mert fél egy változástól. Pedig ez az új helyzet azért jön létre, hogy ön végre megtalálja helyét a világban, és az elmúlt évek megpróbáltatásai után végre fellélegezzen. Ősszel a szerencse kereke felfelé lendül, és sikeressé teszi.

Pénz:
Nagyobb pénzügyi terheket vállalhat idén, amelynek elsődleges oka a családi vagy ingatlanváltozás. Kedvező feltételekkel juthat hozzá egy kölcsönhöz, vagy extra bevételre tehet szert, csak ne felejtse el a háláját kifejezni! Juttatásért, támogatásért, ha az év vége felé folyamodik, többet ítélhetnek meg önnek, mint reméli!

Szerelem:
Az év második fele a családi harmónia, a nagy egymásra találás ideje, amikor valaki támogatása miatt gondtalanabbnak érezheti az életet. Előfordulhat, hogy egy régi szerelem új lángon lobog, és megtörténhet, hogy meg kell harcolnia egy harmadik személlyel.










 Nők Lapja-tipp

A sors váratlan lehetőséget kínál arra, hogy külföldön vagy egy olyan cégnél vállaljon állást, ahol igazán kiteljesedhet, és jól megszedheti magát.
Tartózkodjon az idén a jósoktól, a különböző boszorkányos praktikáktól, mert ezek csak a pénzét viszik, és félrevezethetik!
Egészség:
Jógázzon, így rugalmasabbá teheti elmerevedő testét, és segít a csontok gyógyulásában. Ahogy beköszönt a tavasz, érdemes immunerősítő szereket szedni, amivel az allergia kialakulásának elejét veheti.

Kapcsolatok:
Nehezebben találja az év elején a környezetével a hangot, testvérével is összekülönbözhetnek, a szomszédjával is vitára kerülhet sor. Aztán tavasszal a megvilágosodás élményével ajándékozza meg a sors, rádöbben arra, hogy mi szolgálja az érdekeit, és nem engedi, hogy bárki befolyásolja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top