nlc.hu
Horoszkóp
SZÛZ eroszkóp

SZÛZ eroszkóp

<a href="http://www.harmonet.hu/cikk.php3?rovat=107&alrovat=107&cikkid=739&dire=horoszkop&rovatnev=Horoszkóp">Csábítsd el a Szüzet! Valld be, még a felszólítás is annyira izgalmasan hangzik, hogy alig várod, hogy belevesd magad! Fogalmazz pontosan és szabatosan. Tartózkodj a monológoktól, és a lapos régi történetektõl, és nyert ügyed van!</a>

• Jelleg: Föld
• Harmonikus szín: barnás föld színű árnyalatok, és tarka ruhák
• Drágakő: Karneol, topáz, vérkő, karneol
• Szerencsenap: szerda
• Szerencseszám: 7 és 3
• Virág: azálea, árvácska
• Uralkodó bolygó: Merkúr
• Szerelmes: Bika, Bak, Nyilas

Csábítsd el a Szüzet!
Valld be, még a felszólítás is annyira izgalmasan hangzik, hogy alig várod, hogy belevesd magad! Fogalmazz pontosan és szabatosan. Tartózkodj a monológoktól, és a lapos régi történetektől, és nyert ügyed van! A Szűz imád okosan beszélgetni és meg is hallgat Téged. Eszményi társalkodó. Intelligenciát igénylő kérdésekről jól lehet vele beszélgetni. Irodalom, művészet, vagy technika, egyre megy, mindenhez hozzá tud szólni. Értékeli a partnere személyes varázsát, de vigyázat! Olcsó hatásvadászattal, vagy üres bókokkal semmire nem mész! Ajándékozz neki könyvet és vidd el egy irodalmi kávéházba! Ha ismersz különleges teákat áruló boltot, vagy fűszerparadicsomot, vidd magaddal, és meglátod, milyen hamar leveheted a lábáról!

Szakítás a Szűzzel:
A Szűz nagyon megbocsátó és hűséges, de ha mégis szakítanál vele, a közönségesség, a rendszertelen tisztálkodás, vagy a pénz herdálása bosszantja fel legjobban. Kritizáld őt úgy, ahogy ő szokott másokat. A kritika ugyanis az, amit a lehető legrosszabbul visel, főleg hosszú távon. A legkönnyebben úgy szakíthatsz vele, ha anyagi érdekeit keresztezed, ám vigyázz, mert számító és okos, nem lesz vele könnyű dolgod!

A Szűz erogén zónái:
A has és a lágyék

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top