nlc.hu
Horoszkóp
2004. február 10-tól 16-ig

2004. február 10-tól 16-ig

Néha napokig nem jutsz internet közelébe, vagy egyszerûen nincs idõd horoszkópot olvasni. Ezt a problémát orvosultuk, mikor kiötlöttük heti horoszkópunkat!

KOS (Március 21. – Április 20.)
Ezen a héten a hűség kérdése kerül központi szerepbe életedben. Könnyen lehet, hogy részed lesz egy nagyon csábító, s érzéki találkozásban, amely azonban nem szól másról, mint érzéki vonzerőről. Tehát próbára teszi a helyzet hűségedet, s ragaszkodásodat. Azonban megtörténhet, hogy egyszerűen nem tudsz ellenállni a helyzetnek. A „lebukás” veszélye viszont most sokszorosan is „benne van a pakliban”. Olyan helyzet elé nézel, amikor a tanításokat, s próbákat egy titkos viszony lehetőségén keresztül kapod meg, amelybe lehet, hogy jobb, ha bele sem mész. Hiszen egy ilyen találkozás, amelyben nem az érzelmi tartalom a döntő, csak ideig-óráig lehet érdekes.


BIKA (Április 21. – Május 20.)
Meglehet, hogy munkahelyeden megsértetted egyik-másik kollégádat, akik most úgy tesznek, mintha minden rendben lenne közöttetek. Azonban ez korántsem így van, a harag és a megbántottság ott munkál a lelkük mélyén. Ez azt eredményezi, hogy kihasználnak majd minden adandó alkalmat arra, hogy „visszafizessék” nem helyénvaló gesztusaidat. A legrosszabb az, hogy nem nyíltan teszik ezt, hanem „fű alatt”, s így még csak felkészülni sem tudsz a támadásokra. Elejét vehetnéd ennek a folyamatnak akkor, ha néhány igazán szép megnyilvánulással kibékítenéd a körülötted élőket.


IKREK (Május 21. – Június 21.)
Szerelmi életedben ott munkál lelkedben a vágy, hogy kicsit „többnek” mutasd magadat, mint amilyen valójában vagy. Leginkább anyagi helyzetedet szeretnéd sokkal jobbnak mutatni, mint amilyen, mert azt hiszed, hogy a jó anyagi háttér minden esetben vonzó a másik számára. Azonban az igazán nagy vonzalmak esetében teljesen mindegy, hogy ki milyen anyagi körülményekkel rendelkezik, nem ez az elsődleges kérdés. Felesleges becsapnod önmagadat és párodat ezzel a színjátékkal. Hiszen nem a pénzedet fogja vonzónak találni benned, ha komoly kapcsolatot szeretne kezdeményezni veled. Ha egy kapcsolat elején nem vagy őszinte, akkor komoly bonyodalmakkal számolhatsz.


RÁK (Június 22. – Július 22.)
Ebben az időszakban félelmeid felerősödhetnek, s lelkedben olyan folyamatok indulnak el, amelyekkel nem szívesen nézel szembe. Leginkább munkád és karriered területe foglalkoztat, sokat aggódsz az előrejutásod miatt. A másik terület, amellyel kapcsolatban félelmeid vannak, családi életed területe, sokat foglalkoztat a kérdés, hogy vajon megmaradhat-e a harmónia közöttetek. Nagyon bölcs gondolat lenne, ha tudatosan az élet derűsebb oldalával foglalkoznál, s többet foglalkoznál boldog, s örömet adó gondolatokkal. Hiszen a jó és pozitív gondolatok csupa jó eseményt fognak életedbe behozni.


OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)
Életed középpontjában – hasonlóan a múlt heti időszakhoz – még mindig kapcsolati rendszereid állnak. Most a szerelem és erotika területe kerül előtérbe, s még inkább az a téma, hogy milyen módon hatsz másokra? Több olyan eseményt is átélhetsz, amelyeket nagyon hízelgőnek találsz, hiszen többen is kinyilvánítják vonzalmukat irántad. A kérdés az, hogy csak azért tápláltad-e az érintettekben a vonzalom érzését, mert ez hiúsági kérdés nálad? Vagy részedről is alapja volt ezeknek az érzelmeknek? A leglényegesebb most az, hogy ezeket a kérdéseket valóban megvizsgáld a lelkedben, csak ekkor lehet felhőtlen a magánéleted.


SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)
Váratlan pénzek folyhatnak be munkád során, méghozzá egy „jóakaródnak” köszönhetően, aki lelkesen támogatja karrieredet, s lehet, hogy titkolt érzelmi szálak is fűzik hozzád. Ez persze nem jelenti azt, hogy támogatásra szorulsz munkád során, hiszen mindenki tudja, hogy pontosan és nagyon jól végzed a feladataidat. Ám a támogatás mindenkinek jól jöhet, bár néha az „árát” is meg kell fizetni. A kérdés az, hogy Te táplálsz-e az illetővel szemben gyengéd érzelmeket vagy sem. Nem árt, ha tisztázod magadban ezt a kérdést. Ha nem érzel vonzalmat, akkor ideje „tiszta vizet önteni a pohárba”, s megköszönni az eddigi segítséget.


MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)
Ezen a héten rendkívüli érzékenységgel, s szentimentalizmussal áld meg téged az ég. Sokat gondolkodsz múltbéli eseményeken, s titkon a nosztalgia érzése is megérint. Egészen odáig mehet ez a hangulati állapot, hogy régi szerelmedet megkeresed, s megkísérled vele felvenni a kapcsolatot. Azonban jól teszed, ha elgondolkodsz a régi bölcsességen, miszerint felmelegítve csak a töltött káposzta jó. Vagyis azok a problémák, amelyek miatt véget ért az adott kapcsolat, valószínűleg ismét felmerülnek majd, hiszen alapvetően senki sem változhat át, legfeljebb a személyisége csiszolódik egy kicsit. A kérdés az, hogy ez a változás elég a boldogsághoz?


SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)
Egy olyan kapcsolatod van kibontakozóban, amely egy olyan emberrel jön létre, aki egy kicsit „más” mint Te. Annyira nem illetek össze, hogy mások is észrevehetik a kapcsolat furcsaságát. Barátaid nem titkolt ellenszenvvel nézik ennek a szerelemnek a bimbózását, s megállapíthatják, hogy bizony ez a viszony nem lesz hosszú életű. Rámutatnak majd arra, hogy nehezen tudják elképzelni azt a tényt, hogy valódi vonzalom van közöttetek, annyira elüt egymástól személyiségetek. Hiába, „az ellentétek vonzzák egymást”. Lehet, hogy így van, de figyelj arra, hogy az ellentétes karakterű emberek izgalmasak egymás számára, de a hétköznapokban már nem annyira jönnek ki jól egymással.


NYILAS (November 22. – December 21.)
Már megint nehezedre esik elfogadni, hogy az emberek – és ez a hozzád közel álló emberekre is vonatkozik – nem úgy „működnek”, mint ahogy Te azt szeretnéd. Sajnos a gondolataidat sem találják ki, és nem törik állandóan a fejüket azon, hogy miként járhatnának a kedvedben. Pedig olyan jól esne neked, ha bonyodalommentesen, s a Te kedved szerint forogna a világ – ha lehet, körülötted. Azonban véletlenül sincs így, s még az is meglehet, hogy egyesek „hisztisnek”, vagy „akarnoknak” bélyegeznek meg téged, amikor már elfogy a türelmük irányodban. Lehet, hogy neked is tenned kellene valami a kapcsolataidért. Ha más nem is, de egy kicsit több tolerancia nem ártana a részedről!


BAK (December 22. – Január 20.)
Mindig magasra teszed a mércét saját magaddal kapcsolatban, és elvárod, hogy a környezetedben élő emberek is pont olyan tökéletesek legyenek, mint Te. Sajnos napról-napra bebizonyosodnak hibáik, s a kérdés az, hogy így is megfelelőek lesznek-e neked. Gondolj csak bele a helyzetükbe: nehéz lehet egy tökéletes emberrel együtt élni, aki mindig tudja a kötelességét, s mindig a legjobb formáját mutatja. Munkájában tökéleteset alkot, s családjával szemben kötelességtudó. Gondolkodj el a régi bölcsességen: „a lónak is négy lába van, és mégis megbotlik”. Ezzel szemben az embereknek csak két lábuk van, tehát sokkal könnyebb nekik megbotlani.


VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)
Mostanában nagyon különleges érzelmek érintenek meg, s intuitív oldalad is nagyon megerősödött. Előfordulhat, hogy előre „meglátsz” bizonyos eseményeket, vagy történhet olyan is, hogy „látod” más emberek gondolatait, s előbb tudod, mit szeretnének mondani, mintsem szavakba öntenék mondandójukat. Ez a lelkiállapot sok érzékenységgel, de rengeteg bizonytalansággal is jár. Hiszen felborulhatnak azok a bejáratott struktúrák, amelyek eddig gondolatvilágodat, problémamegoldó képességedet jellemezték. Új szemléletek költöznek be életedbe, s gondolataidba, ez pedig változást jelent, amellyel meg kell birkóznod.


HALAK (Február 20. – Március 20.)
Ez az időszak számodra olyan világokkal való találkozásokat jelent, amelyek hétköznapi nyelven a „titkok világának” rejtélyeit hozzák be az életedbe. A titok – mint a rejtélyek világa – sok izgalmat és meglepetést rejteget számodra. Ez a hét lehetőséget ad Neked, hogy egy kicsit elmélyedj ebben a világban, hiszen titokzatos és intuitív lényedtől ez amúgy sem áll távol. Az e heti események arra is figyelmeztethetnek Téged, hogy a realitás és az irreális világ közötti egyensúly létezik, s megtalálhatod. Számodra e két világ egyesítése akár életfeladat is lehet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top