nlc.hu
Horoszkóp
2004. március 2-tõl 8-ig

2004. március 2-tõl 8-ig

Néha napokig nem jutsz internet közelébe, vagy egyszerûen nincs idõd horoszkópot olvasni. Ezt a problémát orvosultuk, mikor kiötlöttük heti horoszkópunkat.





KOS (Március 21. – Április 20.)
Ezen a héten nagyon jó benyomást tehetsz szinte mindenkire, legyen szó üzleti tárgyalásról, vagy éppen magánéletedről. Munkád során könnyen sikerre viszed ügyeidet, s nem a megszokott dinamizmusoddal hatsz másokra, hanem rendkívül kellemes egyéniségeddel, s stílusoddal. Szinte nem is kell feltűnő módon érvényesítened saját akaratodat, olyan érzésed lehet, mintha maguktól intéznék el ügyeid saját magukat. Szinte tenned sem kell az eredményért. Magánéletedben nagyon megérinthet valaki, s ez a kapcsolat könnyen válhat egy nagyon szenvedélyes szerelemmé, amelyben mind a testi, mind a lelki vonzalom domináns szerepet kap.






BIKA (Április 21. – Május 20.)

A múlt héthez hasonlóan, ezen a héten is tart még az a periódus, amelyben nagyon könnyen érvényesíted akaratodat, s most itt van az ideje annak, hogy száz százalékosan kiállj saját magadért, s terveidért, elgondolásaidért. Munkád során elfogadják azokat az ötleteket, s gondolatokat, amelyek tőled indulnak ki, tehát érdemes kihasználnod ezt a hetet arra, hogy fontos üzleti tárgyalásokat, megbeszéléseket bonyolíts le. Barátaid viszont nem biztos, hogy tolerálják szokatlan vitatkozó hajlamodat, s talán még „erőszakosnak” is éreznek téged. Ügyelj arra, hogy komolyabb nézeteltérésre azért ne kerüljön sor közöttetek. Hiszen nem éri meg egy feszültebb időszak miatt felrúgni régi kapcsolataidat.






IKREK (Május 21. – Június 21.)

Nem jellemző rád, hogy ne nyilváníts határozott véleményt a világ dolgairól, hiszen mindig van mondandód mások számára. Sokszor nehezedre esik, hogy abbahagyd egy kicsit a szüntelen kommunikációt másokkal, hiszen a véredben van, hogy kapcsolatokat teremts. Ezen a héten viszont sem energiád, sem erőd nem lesz ahhoz, hogy másokkal beszélgess, vagy vitatkozz. Inkább „lenyeled” a mondandóidat, amely bizony nem tesz jót egészségednek. Ügyelj arra, hogy a visszafojtott közlendők gyakran okoznak gyulladásos megbetegedéseket a torok és a gége táján. Hiszen lelki folyamataink általában testi szinten is megjelennek.






RÁK (Június 22. – Július 22.)

Továbbra is sokat foglalkozol saját lelki mélységeiddel, s bizony ebben a folyamatban előkerülhetnek olyan emlékek, s gondolatok, amelyek nagyon megviselnek téged. Szembe kell nézned saját belső motivációiddal, s néha ez nagyon fájdalmas perceket szerez neked. Olyan lelki fejlődésen mész keresztül, amely kikerülhetetlen, de megvan az erőd ahhoz, hogy ezt a változást végig vidd, s olyan személyiségrészeidet is integráld a lelkedbe, amelyeket eddig háttérbe szorítottál. Segítséget jelenthet, hogy most jöhet egy olyan ember az életedbe, aki nagyon sokat segít neked ebben. Ez az ember egyfajta „tanítóként” is megjelenhet számodra, s saját belső „nagy tanítódat” szimbolizálja a külvilágban.






OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)

Ezen a héten munkád során nagyon sok energiát tudsz mozgósítani, bár az előrelépésed nem lesz konfliktusoktól, s harcoktól mentes. Feszültségekkel teli időszak következik a számodra, amely azonban magában hordja azt a lehetőséget is, hogy a saját hasznodra fordítsd ezt az energiát. Mindez már az ügyességeden és a bátorságodon múlik. Szerencsére nem vagy híján azoknak a képességeknek, amelyek jellemzővé teszik azt, hogy ügyeidért minden körülmények között kiállsz. Tehát készülj egy olyan időszakra, amikor a terveid kiforrják magukat, ám nem adják most „ingyen” a sikereket. Megnehezítheti a helyzetedet, hogy a külvilágból csak igen homályos és esetleges megerősítéseket kapsz.






SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)

Ezen a héten munkádban és magánéletedben egyaránt nagyon jó hatásokat tapasztalhatsz. Nem kerül különösebb erőfeszítésedbe, hogy könnyedén és játékosan viszonyulj a környezetedhez, s rájössz ezen a héten, hogy néha a kedvességgel, s jókedvvel, sokkal többet érünk el munkatársainknál, s magánéletünkben, mint akkor, ha „direkt” módszerekkel szeretnénk rájuk erőszakolni akaratunkat. Jellemző lehet a lelkiállapotodra egyfajta „lazaság”, s meglátod, hogy ez a beállítottság sokkal gördülékenyebbé, s könnyebbé teszi ügyeidnek a kivitelezését. Figyelj arra, hogy mások milyen információkat közölnek veled, mert ezek között az értesülések között nagyon fontosak is lehetnek számodra.






MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)

Az életed még ezen a héten is a szerelemről szólhat, hasonlóan az előző hetek eseményeihez. Több lehetőséged is lesz szép és új kapcsolatok kialakítására, de boldogságodat megélheted állandó párkapcsolatodban is. Egy olyan érzelem is megérintheti a lelkedet, amelyben egy régi barátoddal keveredsz gyengéd érzelmi viszonyba. Nem is tudod pontosan, hogy mit érzel, hiszen érzelmeid nem barátiak, de talán szerelemnek sem nevezhető ez a viszony. Valahol a kettő között ingadozol, s nehéz a döntés számodra, hogy akkor most mi legyen ebből a kapcsolatból? Gondold végig, hogy ha belementek egy szorosabb viszonyba, akkor lehet, hogy a barátságot nem tudjátok megőrizni.






SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)

Otthoni életedre, családodra nagyon nagy hangsúly kerül ezen a héten. Itt lesz a lehetőség arra, hogy rendezd otthoni viszonyaidat, s az eddig „szőnyeg alá söpört” konfliktusokat most megfelelő kommunikáció formájában végre rendezzétek egymással. Nyíltan beszélhetsz érzelmeidről, s bizony jó néhány nagyon jelentőségteljes, s őszinte beszélgetésben lehet részed, családod tagjaival. Olyan időszakot élhetsz meg, amikor kapcsolataidat átértékeled, s megpróbálod egy sokkal jobb irányba terelni. Talán munkahelyi mulasztásaidnak, s közömbös hozzáállásodnak az a tény az oka, hogy egyáltalán nem tudsz most odafigyelni, annyira a magánéleted köti le a figyelmedet. Ne aggódj most munkád miatt, hiszen nem mindig a teljesítésről szól az élet!






NYILAS (November 22. – December 21.)

Ezen a héten jó lenne, ha ügyelnél egy kicsit az étrendedre, táplálkozásodra. Most nagy benned a hajlam arra, hogy lelki problémáidat ezen a területen vezesd le, s beleeshetsz abba a hibába, hogy a táplálkozás területén kompenzálod más problémáidat. Ez ahhoz a tényhez vezethet, hogy bizony felszedsz néhány kilót, s ezeket a kilókat később nehéz lesz „ledolgozni”. Nehéz ellenállni a nassoló kedvnek, de ha tudatosan állsz ehhez a kérdéshez, akkor kidolgozhatsz magadnak egy rendszert, amely megengedő, de mégis szabályozza valamelyest a táplálkozás és nassolás kérdését. Életed egyéb területein – de különösen családi életedben – kellemes hatásokat tapasztalhatsz, jó erők érvényesülnek ezen a területen.






BAK (December 22. – Január 20.)

Ezen a héten anyagi lehetőségeid, pénzügyi helyzeted foglalkoztat intenzíven, s életednek ezen a területén kaphatsz is néhány jó lehetőséget. Olyat „tippeket” is hallhatsz, amelyeknek alapján kedvező befektetésre nyílik lehetőséged, vagy üzleti tárgyalásaid során hasznosíthatod ezeket az információkat. Ha másokkal társulva végzed munkádat, s intézed pénzügyeidet, akkor figyelj oda arra, hogy a közös vagyon, pénz miatt esetleg vitáitok lehetnek. Nem egyezik a véleményetek arról, hogy miként kezeljétek ezt a közös pénzt, s ebből a feszültségből most sok nézeteltérésed lehet üzlettársaiddal, kollégáiddal. Te is kicsit bizonytalan vagy a saját véleményedben, abban viszont biztos lehetsz, hogy ezt mások megérzik rajtad.






VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)

Kicsit ingerült hangulat lehet rád jellemző ezen a héten, olyan állapot, amikor nagyon feszülten kapcsolódsz a környezetedhez. Minden kis apróság „felpiszkálja” hangulatodat, s megélheted, hogy hiába minden igyekezet mégsem jutsz egyről a kettőre ügyeid intézése során. Viselkedésed feszültséggel teli kapkodásba csaphat át, amely még jobban megnehezíti, hogy valamit is elintézz ezen a héten. Sokan szeretnének neked segíteni, s csupa jóindulatú megnyilvánulást tapasztalhatsz a külvilágból, Te azonban most ezeket észre sem veszed. Szinte még az is felbosszant, ha segíteni szeretnének neked. Jó lenne, ha elutaznál egy-két napra, kicsit kikapcsolódni, s végiggondolnád vágyaidat, életviteledet.






HALAK (Február 20. – Március 20.)

Elérkezett az idő, amikor – okos időbeosztással – minden „beragadt” munkádat, vagy elintézetlen ügyedet végigviheted. Most van itt az ideje annak is, hogy munkahelyi íróasztalod mélyére áss, s „kiszórd” azokat a papírmunkákat, amelyeket hónapok óta halasztgatsz. Türelmed is lesz ehhez az elfoglaltsághoz, s talán még élvezed is ezt a „szöszölgetést”. Nem beszélve arról, hogy sokkal jobban fogod magad érezni, ha végre a végére jártál ezeknek a – sokaknak nem kedves – teendőknek. Ezen a héten lehet egy nagyon szép és mély baráti beszélgetésed, amely elsősorban az érzelmekről szól. Azonban ügyelj arra, hogy könnyen lehet belőle szerelem is, hiszen nem egy barátság torkollik ebbe az érzelmi állapotba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top