nlc.hu
Horoszkóp
2004. március 16-tõl 22-ig

2004. március 16-tõl 22-ig

Néha napokig nem jutsz internet közelébe, vagy egyszerûen nincs idõd horoszkópot olvasni. Ezt a problémát orvosultuk, mikor kiötlöttük heti horoszkópunkat.





KOS (Március 21. – Április 20.)
Természeted nagyon tüzes, s általában azt lehet mondani a viselkedésedre, hogy „ami a szíveden az a szádon”, vagyis mindig idejekorán elmondod környezetednek, ha valamivel nem vagy kibékülve. Ez nagyon hasznos tulajdonság, hiszen kizárja azt a veszélyt, hogy egy adott problémát „agyonhallgattok”, vagyis senki nem meri szóba hozni a feszültség okait. Most mégis jellemző lehet rád, hogy nem szívesen beszélsz gondolataidról, s nagyon fáradt vagy ahhoz, hogy megbeszélj valamit családoddal, kollégáiddal. Ha Ők hoznak szóba egy-egy kérdést, akkor teljes erődből hárítod a témát, s legszívesebben azt kívánnád, hogy egy időre mindenki hagyjon békén, s eltölthess egy kis időt csendben és nyugalomban.







BIKA (Április 21. – Május 20.)

Ezen a héten megismerkedhetsz egy nagyon vonzó emberrel, aki – amellett, hogy nagyon tetszik neked, s megérinti érzékeidet és lelkedet is – nagy hatással lesz rád, mint ember, tehát tiszteletet, s csodálat érzését kelti benned. A szomorú momentum ebben a kapcsolatban az lehet, hogy ha Te független vagy, akkor az Ő oldaláról jelentkeznek majd a kötöttségek és kötelezettségek mások felé. Ezért inkább egy titkos szerelem formáját ölti magára ez a kapcsolat, annak minden izgalmával, s hátrányával együtt. Gondolkodj el azon, hogy neked nagyon fontos a megbízhatóság, állandóság, és a biztonság. A következő kérdés pedig az, hogy egy ilyen viszony meg tudja neked adni ezeket az értékeket?







IKREK (Május 21. – Június 21.)
Továbbra is szerepet játszanak életedben az indulatok, s sokkal ingerültebb, feszültebb vagy, mint máskor. Kapcsolataid sem egészen úgy „működnek”, mint ahogyan elvárnád, s nem kivétel ez alól a párkapcsolatod sem. Sokszor érzed úgy, hogy a következő pillanatban „robbanhat a bomba”, s óriási veszekedésnek nézel elébe. Azonban az utolsó percben mégis meggátolod saját magadat abban, hogy belemenj egy komolyabb veszekedésbe. Nem biztos, hogy a problémák kezelésének ez a legjobb módszere. Hiszen, ha nem nyilvánulnak meg a véleménykülönbségek egy kapcsolatban, akkor kezelni sem lehet ezeket, s marad a kellemetlen közérzet, s negatív gondolatok.







RÁK (Június 22. – Július 22.)
Ezen a héten erőteljesen hatalmába keríthetik lelkedet a szorongások, s ezek között is első helyen szerepel az egzisztenciális szorongás. Nagyon félted a karrieredet, nem vagy biztos abban, hogy meg tudod védeni mindazt, amit már eddig elértél, s kétségeid vannak afelől, hogy tudsz-e előre haladni. Nagyon fontos neked, hogy mindig tegyél egy lépést előre, hiszen lelkedben óriási becsvágy lakik. Nemcsak karriered területét félted, hanem mindazt a biztonságot, s „szilárd erőt”, amelyet otthonod, családod jelent neked. Ha ezektől az értékektől meg kellene válnod, akkor az szinte olyan lenne, mintha a „gyökereidet tépték volna ki”.







OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)
Ez a hét számodra nagyon gyümölcsöző lehet, méghozzá anyagi tekintetben. Olyan jövedelmekhez juthatsz, – munkádnak, s hivatásodnak köszönhetően – amelyekre egyáltalán nem számítottál, s nagyon szerencsésnek éled meg ezeknek a plusz jövedelmeknek az áramlását. Gondolj arra, hogy a pénz is egyfajta energia, s, ha hozzánk áramlik, akkor az azt jelenti, hogy elfogadjuk, hogy nekünk is juthat belőle. Valószínűleg „megengeded” már magadnak azt, hogy „soron kívül” is kapj valamit az élettől. Mindez azt jelenti, hogy viszonyod a pénzhez kezd reálissá, de egyben könnyeddé, s nagyon pozitívvá válni. Nincs is más dolgod, mint örülni a többletbevételnek.







SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)
Nagyon szép szerelemben lehetne részed ezen a héten – ha végre elhinnéd magadról azt, hogy nagyon lehet téged szeretni, s arról is elgondolkodhatnál egy kicsit, hogy vajon milyen érzelmeket váltasz ki másokból. Tanácsos lenne egy kicsit „kívülről” pillantani saját magadra, esetleg egy-egy pillanatra leendő partnered „bőrébe bújni”. Érdekes lenne, ha végiggondolnád, hogy vajon milyen érzelmeket váltasz ki belőle? Hogyan tekint Ő rád? Mit vár el tőled, s mi a véleménye rólad? Innen már csak egy lépés lenne az, hogy meglásd azt is, hogy min kellene változtatnod, s meg is tedd ezeket a változtatásokat. Egy-egy új szerelem mindig alkalom lehet személyiségünk újrastrukturálására.







MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)
Ezen a héten megtapasztalhatod, hogy baráti körödből valaki – akire eddig csak felszínesen gondoltál, s személyével nem foglalkoztál túl sokat, olyan erővel akar magának téged megszerezni, hogy az, számodra akár ijesztő is lehet. Természetesen szexuális és érzelmi értelemben szeretne téged birtokolni, ám az már kérdéses, hogy számodra is ilyen vonzó-e ennek a viszonynak a lehetősége. Tagadhatatlan, hogy hatással van rád az illető, azonban Te magad sem tudod, hogy baráti, avagy szorosabb szálak fűznek hozzá. Vigyázz arra, hogy ebben a viszonyban erőteljesen lehet benne a birtokolásnak a lehetősége, s ez előbb, vagy utóbb mindig a negatív aspektusaihoz vezet a kapcsolatnak.







SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)

Nagyon szeretnéd családodnak biztosítani mindazt az anyagi hátteret, amelyre szükségük van. Azt szeretnéd, hogy semmiben se szenvedjenek hiányt, s ez az igény részedről természetesnek is mondható. Az már kevésbé természetes dolog, hogy közben „agyonhajtod” magadat, s minden pillanatban és minden szinten megpróbálsz megfelelni minden feléd irányuló igénynek. Hiszen személyes vereségnek éreznéd, ha nem tudnál szeretteid minden anyagi természetű igényét kielégíteni, s számodra egyfajta presztízskérdés is, hogy mindenük meglegyen. Azonban saját magadnak a maximális kizsákmányolása csak ideig, óráig fog menni, s aztán kénytelen leszel kipihenni magadat, ha belebetegszel a nagy hajtásba.







NYILAS (November 22. – December 21.)

Ezen a héten több nézeteltérésed is lehet a környezetedben élő emberekkel, amelyek éles viták, összeveszések formájában jelennek meg, s a helyzet egészen a botrányos jelenetekig fajulhat. Nem is annyira a családod tagjaival „találjátok meg egymást”, hanem sokkal inkább a tágabb környezetedben érvényesülnek a negatív erők, mint például a szomszédok, ismerősök körében. Tulajdonképpen felesleges azon gondolkodni, hogy ki kezdte el a feszültséget kelteni, hiszen ez a vita pillanatában már teljesen mindegy. Elmondható azonban, hogy ezen a héten nem nagyon hajlasz a kompromisszumokra, s sokkal hajlamosabb vagy az agresszív megnyilvánulásokra is.







BAK (December 22. – Január 20.)

Ezen a héten nagyon érzékeny vagy, s ez az érzékenység elsősorban a családi kapcsolataid területére terjed ki, emellett pedig anyagi helyzeteden is nagyon sokat gondolkodsz. Érzékenyen érintenek most azok a témák, amelyekben nem egyezik véleményed, családod tagjaival, s az ilyen témák könnyen robbanthatnak ki vitákat közöttetek, amelyek nagyon megviselnek téged lelkileg. Anyagi helyzetedet tekintve pedig úgy érezheted, hogy bármilyen sokat keresel is, mintha sohasem lenne elég a pénzed. A probléma abban csúcsosodik ki, hogy nem engeded meg magadnak, hogy kifelé is megmutasd elkeseredésedet és érzékenységedet.







VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)

Általában megpróbálod saját lelki folyamataidat erőteljesen koordinálni, s szabályozni. Nem nagyon engeded meg magadnak, hogy „ellenőrizhetetlen” lelkiállapotok, hangulatok megérintsenek, hiszen elsősorban értelmi szinten szeretnél kapcsolódni a világhoz. Most azonban mégis sokat kell foglalkoznod saját lelki folyamataiddal, s lesz valaki, aki nagyon sokat segít majd neked ebben. Lehet, hogy egy barát lesz ez az illető, de lehet, hogy olyan ember, akivel eddig nem is nagyon találtad meg a hangot. Őszinte és mély beszélgetésekre kerülhet sor közöttetek, amelyek segítenek neked abban, hogy saját magadat tisztábban lásd, s ez által másokat is.







HALAK (Február 20. – Március 20.)
Nagyon jó lehetőségeket kapsz ezen a héten pénzügyeidet tekintve. Megvan benned az erő, hogy sikerre vidd terveidet, s szokatlanul határozottan viselkedsz, ráadásul pontosan tudod, hogy mit akarsz. A segítő erők között szerepelnek most baráti kapcsolataid. Olyan értesüléseket, információkat köszönhetsz nekik, amelyek jelentősen megkönnyítik anyagi boldogulásodat. Meglehet, hogy az érintett barátaid még kivitelezni is segítenek neked terveidet, s ebben az esetben valóban nagyon jó üzleti lehetőségeket tartogat számodra ez a hét. Egy dologra kell ügyelned, mégpedig arra, hogy ne „szállj el”, hanem a szerencsés időszak ellenére is maradj azért a földön.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top