Horoszkóp

2004. március 23-tól 29-ig

Néha napokig nem jutsz internet közelébe, vagy egyszerûen nincs idõd horoszkópot olvasni. Ezt a problémát orvosultuk, mikor kiötlöttük heti horoszkópunkat.

KOS (Március 21. – Április 20.)
Ezen a héten nagyon jellemző rád, hogy szeretnéd mindenkire ráerőltetni saját elképzeléseidet, s amikor ez nem sikerül, akkor hihetetlen haragra gerjedsz. Nagyon ingerel, ha mások nem egészen úgy gondolkodnak, mint Te, s mások az elképzeléseik, céljaik. Olyasféle elvárások munkálnak lelkedben, hogy mindenki a Te szempontjaidat vegye irányadónak, s ne is álmodozzon arról, hogy másképpen is vélekedhet. Ez a hozzáállás rengeteg konfliktushelyzetet jelenthet számodra, amelyek még jobban felingerelnek. A másik komoly probléma, amely ezen a héten felmerülhet életedben, a féltékenység problematikája lehet. Ne kizárólag indulati síkon közelítsd meg az eseményeket!

BIKA (Április 21. – Május 20.)
Ezen a héten nagyon vágysz arra, hogy mások csodáljanak és elismerjenek téged. Különösen az ellenkező nemtől szeretnéd „bezsebelni” a dicséreteket, egyszóval arra vágysz, hogy elismerjék erotikus vonzerődet, jó külsődet. Hatni szeretnél az emberekre, azt szeretnéd, hogy ha megjelensz valahol, akkor csakis rád figyeljenek. Erre minden esélyed megvan, tényleg nagyon tetszel most másoknak. Kivétel csak egy akadhat, s ez jelentheti a hét legnagyobb problémáját: pont az az ember nem akar semmiképpen sem észrevenni, akitől a legjobban várod a figyelmet. Lehet, hogy drasztikusabb eszközöket kellene bevetned annak érdekében, hogy meglásson? Mi lenne, ha egyszerűen megmondanád neki, hogy vonzódsz hozzá?

IKREK (Május 21. – Június 21.)
Munkahelyeden olyan hatásokat tapasztalhatsz most, amelyek jelentősen megnehezítik helyzetedet. Homályosak a viszonyok, s kissé összezavarodott a helyzet. Nem lehet tudni, hogy ki kivel szimpatizál, s kinek segít építeni a karrierjét. Ráadásul folyton egy olyan gondolat munkál benned, hogy valamit eltitkolnak előled a kollégáid. Mintha szövetkeztek volna ellened, s kívülre zártak volna a munkahelyi közösségből. Talán van egy kis alapja ennek a félelmednek, de ha így van, akkor – sajnos – abban neked is részed van. Gondold át munkahelyi viszonyaidat, és hogy Te hogyan viszonyulsz ehhez a közeghez. Talán ez kezdete lehet egy új kapcsolati rendszer kialakulásának.

RÁK (Június 22. – Július 22.)
Ezen a héten hihetetlenül jó lehetőségeket kapsz munkahelyeden az előrelépésre. Olyan lehetőségeket kapsz, amelyekről talán még nem is álmodtál, – de amelyek fokozottabb felelősség vállalással, s talán munkával is járnak. Lehet, hogy időbeosztásod is megváltozik valamelyest ennek köszönhetően, s sokkal több időt kell majd a munkahelyeden töltened. Mérlegelned kell, hogy maradsz egy alacsonyabb pozícióban, s több időt töltesz családoddal, vagy inkább karrieredet építed fokozottabb erőbedobással. Nehéz kérdés, különösen a Te számodra, hiszen neked mindkét terület nagyon fontos, azonban talán családod területe sokkal hangsúlyozottabb fontosságot kap életedben.

OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)
Ezen a héten rengeteg munka vár rád, s bizony szükséged lesz rejtett energiatartalékaidra. Híresen jó hangulatodat, optimizmusodat, jókedvedet is elveszítheted, teljesen „magadba zuhanhatsz”, olyan fáradtságrohamok lephetnek meg a legváratlanabb pillanatokban. Ilyenkor a legjobb megoldás lehet, ha egy kis időt adsz magadnak, s tényleg azzal foglalkozol, amit szeretsz, a lényeg az, hogy agyadat hagyd egy kicsit kikapcsolni. A másik fontos erő, amely ezen a héten erőteljesen érvényesül életedben, hogy találkozol egy nagyon vonzó emberrel, akivel akár még szerelem is lehetne közöttetek. A gond ott kezdődik, hogy vagy neked, vagy neki más felé is vannak kötelezettségei, tehát valamelyik fél nem független… Így lehet, hogy etikai megfontolások miatt bele sem mész ebbe a viszonyba.

SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)
Még mindig a szerelemről szól az életed – hasonlóan a múlt heti eseményekhez. Ezen a héten is olyan gondolatok kínozhatnak, hogy nem vagy elég jó a kiszemelt partnerjelöltednek, s talán azt gondolod, hogy Ő sokkal jobbat vagy szebbet érdemel, s nem is vesz téged észre. Mindez a feltételezés a Te gondolatvilágodból táplálkozik, s egyáltalán nem a valóságról szól. Azonban ha ilyen negatívan állunk hozzá egy induló kapcsolathoz, s ennyire rávetítjük negatív gondolatainkat, akkor nem csoda, ha nem is lesz belőle semmi. Engedd egy kicsit „lazábbra” a hozzáállásodat, s meglátod, hogy sokkal könnyebben tudsz kedveseddel kapcsolatot teremteni. Sugározd felé azt, hogy nagyon boldoggá teheted Őt!

MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)
Párkapcsolatod erőteljesen foglalkoztat ezen a héten. Foglalkoztat, hogy mit nyújt számodra ez a partnerkapcsolat, s még erőteljesebben foglalkoztat az, hogy mit nem nyújt számodra, tehát mi az, ami hiányzik belőle. Hiányolod az erős erotikus vonzalmat, az érzékiséget, vagyis a szerelem varázsát. Teljesen természetes dolog az, hogy minden szerelem előbb vagy utóbb átalakul egy szeretet kapcsolattá, s csak ritkábban lángol fel a kapcsolatban a szerelem érzése. Azonban nem lehetetlen feltámasztani ezt a tüzet, bár tagadhatatlan, hogy olyan erősen már nem fog égni, mint a kapcsolat elején. Te viszont most lángolni vágysz, s szenvedélyre vágysz. Ha ennyire hiányzik neked ez a tűz, akkor lehet, hogy egy külső kapcsolatban fogod keresni? Ez viszont sok bonyodalommal jár!

SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)
Ezen a héten világossá válik számodra, hogy nagyon jól érzed magadat munkahelyeden, s valóban a helyeden vagy. Elsősorban arra jössz rá, hogy már nemcsak munka számodra a tevékenység, amit végzel, hanem érzelmi kérdés. Munkatársi kapcsolataid időközben átalakultak barátságokká, s erre szükséged is van, hiszen nagyon sok időt töltesz a munkahelyeden. Talán túlontúl is sokat, hiszen alig adsz magadnak egy kis pihenőt. Azt hiszed, hogy ha anyagilag mindent megadsz családodnak, akkor megtettél minden tőled telhetőt. Ez valószínűleg így is van, azonban eközben csak egy dologtól fosztod meg őket: mégpedig saját magadtól. S lehet, hogy pont arra vágynak a legjobban, hogy több időt tölts el velük.

NYILAS (November 22. – December 21.)
Ezen a héten nagyon alkalmasak az erők arra, hogy sokkal többet törődj családi kapcsolataiddal, mint eddig. A múlt hét feszült időszaka után most itt az ideje annak, hogy „tényfeltáró” beszélgetéseket folytass családtagjaiddal – természetesen indulatok s elmérgesedett viták nélkül. Most benned is és bennük is megvan a hajlandóság arra, hogy rendezzétek közös ügyeiteket, s megbeszéljétek azoknak az ellentéteknek a gyökerét, amelyek megkeseríthetik életeteket. Ezeknek a beszélgetéseknek köszönhetően egészen új alapokra helyezhetitek közös életeteket, s ha végre kimondjátok, ami a lelketeket nyomja, egészen jó hangulatot sikerülhet teremteni kapcsolatotokban.

BAK (December 22. – Január 20.)
Ezen a héten is – hasonlóan a múlt heti hatásokhoz – erőteljesen foglalkoztat az anyagiak kérdése. Nagyon sokat dolgozol, talán a legtöbbet azok között az emberek között, akik körülvesznek, mégis úgy érzed, hogy nem becsülnek meg, s nem díjazzák megfelelően munkádat. Erről a belső konfliktusról nem beszélsz senkinek, hiszen nem szereted érzelmeidet megosztani, sokszor még családod tagjaival sem. Lehet, hogy „tiszta vizet” kellene öntened a pohárba, s nyíltan megkérdezni a feletteseidtől, hogy mennyire vannak megelégedve veled, s mit tehetnél annak érdekében, hogy jobban honorálják erőfeszítéseidet. A legtöbbször félünk az ilyen beszélgetésektől, pedig sokszor eredményre vezetnek.

VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)
Kapcsolataidban nagyon feszült erők érvényesülnek ezen a héten. Ez azt jelenti, hogy nagyon könnyen összeveszel másokkal, s ezeket a vitákat most nem Te kezdeményezed, hanem sokkal inkább a közvetlen környezetedben élő ismerőseid. Nagyon könnyen felingerli most az embereket az a tulajdonságod, hogy eredetien, s tőlük kissé eltérően látod a világ dolgait. Magatartásukban van egy jó adag irigység is, s jó, ha tudatosítod magadban, hogy ez is lehet a feléd irányuló rosszindulatnak egy kiindulópontja. Azonban azon is érdemes elgondolkodnod, hogy a környezetünkből érkező ingerek mindig rólunk is hordoznak információkat, tehát gondolkodj el azon, hogy milyen érzelmeket váltasz ki a környezetedből, és miért?

HALAK (Február 20. – Március 20.)
Az előző héthez hasonlóan most is jó lehetőségeket kapsz pénzügyeidet tekintve, de egy-két dologra nagyon oda kell figyelned. Ha komoly szerződéseket írsz alá, vagy talán adás-vételi szerződés előtt állsz, akkor nagyon alaposan végig kell olvasnod ezeket az okmányokat. Érdemes ezekben az esetekben szakember, vagyis ügyvéd segítségét kérned, mert a félreértés, s talán a becsapás lehetősége is ott van a „levegőben”. Lehet, hogy nem is mások akarnak becsapni, hanem Te csapod be saját magadat, vagyis nem gondolod végig komolyan, hogy milyen üzleteket, szerződéseket kötsz. Azonban mindezek mellett is – ha figyelsz a fentiekre – komoly lehetőségeid lehetnek ezen a héten.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top