nlc.hu
Horoszkóp
2004. április 13-tól 19-ig

2004. április 13-tól 19-ig

Néha napokig nem jutsz internet közelébe, vagy egyszerûen nincs idõd horoszkópot olvasni. Ezt a problémát orvosultuk, mikor kiötlöttük heti horoszkópunkat.

KOS (Március 21. – Április 20.)
Ha fontos találkozóid, üzleti tárgyalásaid esedékesek a következő időszakban, akkor azokat ezen a héten kellene megejtened. Nagyon jó benyomást tehetsz szinte mindenkire, s nem kerül különösebb erőfeszítésedbe, hogy terveidet sikerre vidd. Mindez most a rendkívül jó fellépésednek köszönhető, hiszen sugárzik rólad a magabiztosság és a hitelesség. Olyan ember benyomását kelted, akinek van stílusa, s minőségi módon éli az életét. Lehet, hogy ezen a héten mindenki nagyon hisz benned, s ez bizony felelősség is, hiszen példát kellene mutatnod másoknak. Saját magaddal szemben is nagyok az elvárásaid, s lehet, hogy most a munkahelyeden önmagad legrosszabb főnöke vagy, hiszen nagyon sokat követelsz magadtól.

BIKA (Április 21. – Május 20.)
Nagyon érdekes szerelmi viszony bontogatja szirmait életedben az elkövetkezendő napokban. Szerelem ez, vagy pedig barátság? Valószínűleg sem ez, sem az, hiszen barátságnál több, szerelemnél pedig még kevesebb lehet. Egy biztos: nem hagy hidegen az illető, s nagyon is megmozgatja fantáziádat, mégpedig annak érzéki tartományát. A feszültség abban rejlik, hogy Te magad sem tudod eldönteni, hogy milyen jelzőt adj érzelmeidnek, pillanatnyi hangulati állapotodtól függ, hogy erre vagy arra billen a mérleg nyelve. Nem biztos, hogy lelki oknyomozásba kell kezdened, nem baj, ha a kapcsolat elején bizonytalan vagy saját érzelmeidben. A lényeg az, hogy ne „láss” bele a kapcsolatba olyasmit, amit nem hordoz magában.

IKREK (Május 21. – Június 21.)
Kissé „erőszakosabb”, temperamentumosabb arcodat ismerheti meg a napokban környezeted. Lehet, hogy olyan élesen és mások számára bántóan fogalmazol, hogy abból bizony sértődés lesz. Mindezek mellett nem a legempatikusabb oldaladat mutatod meg ismerőseidnek, s valljuk be, hogy nem is nagyon érdekel, hogy vajon mit érezhetnek mások. Ilyen körülmények között természetes, hogy a következő időszakban nagyon sok ellenséget szerezhetsz magadnak, s ezek között olyan is akadhat, aki nem felejt egykönnyen. Lehet, hogy egy idő után azt tapasztalod, hogy mások nem szimpatizálnak veled, s már nem is emlékszel rá, hogy mi volt a harag kiindulópontja.

RÁK (Június 22. – Július 22.)
Nyugtalan időszakodat élheted a következő napokban. Valahogy olyan zaklatott vagy, s mintha felborult volna a lelki békéd. Nem tudsz egy helyben ülni, mindig egyfajta könnyű nyugtalanságot érzel. Álmaid is nagyon intenzívek és színesek ezen a héten, bár számodra egy-egy ilyen álom ijesztő is lehet. Ezek az álmok problémáidra adhatnak útmutatást, s lehet, hogy ezt nem a legkellemesebb formában teszik. Ha nagyon szenvedsz tőlük, és akadnak közöttük rémálmok is, akkor érdemes felírnod a tartalmukat. Ezek megfejtésre várnak, hiszen mondandójukkal segíteni szeretnének neked. Összefoglalva: sokat haladhatsz ezen a héten az önismeretben, lelki fejlődésed útján, de ez bizony nem a legkönnyebb út.

OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)
Igazán érzékeny, álmodozó hangulatba kerülhetsz ezen a héten. Mintha nem is a földön járnál, s lehet, hogy olyannyira elmerülsz saját fantáziád világában, hogy nem is tudod, hogy egy adott helyről hogyan jutottál el célodhoz. Agyad egyik része működik, a másik azonban rózsaszín világban él, s szép meséket gyárt. Nem baj, ha ezt a lelkiállapotot is megtapasztalod, sőt jó, ha kihasználod: készíts egy-két festményt, vagy gyönyörű fotókat. A végén kiderülhet, hogy nagyon is van tehetséged ezekhez a tevékenységekhez. A szerelemben pedig szintén a rózsaszín álmoké a főszerep: olyan érzelmek keríthetnek a hatalmukba, amelyeknek kiteljesedése valamilyen módon gátolt, tehát beköszönthet életedbe egy plátói szerelem.

SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)
Munkád során a következő napokban apró kis bosszúságok érhetnek téged, amelyek viszont – dacára annak, hogy ténylegesen apróságok – nagyon felkavarhatják a lelkedet. Nagyon fontosak neked a részletek, s különösen a munkahelyeden teljesítesz mindig precízen és pontosan. Most azonban éppen a részletek nem vágnak össze, s ez nagyon mélyen érinthet téged. Emiatt kapkodóvá, idegessé válhatsz, s kialakulhatnak gyomorproblémáid, amelyekre nagyon fogékony vagy. Éppen ezért fontos lenne, hogy időnként relaxálj a következő napokban, s nagyon ügyelj a helyes táplálkozásra is. Magánéletedben pedig napirenden lehetnek a félreértések, mivel sem időtök, sem kedvetek nincsen ahhoz, hogy megbeszéljétek közös ügyeiteket.

MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)
A következő napokban rendkívül jó alkalom kínálkozik arra, hogy összeülj családoddal, s megbeszéljétek azokat a közös terveiteket, amelyek még kivitelezésre várnak. Érdemes megvitatnotok az esedékes lakásfelújítás témáját, vagy a nyári közös utazásotokat is megtervezhetitek. Ez a közös beszélgetés egyben jó alkalom arra, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz, és érzelmileg egymásra hangolódjatok. A meghitt légkör egyébként is jellemzően jelenik meg otthonodban ezen a héten, s ráadásul nem is kell érte különösebb erőfeszítéseket tenned. Szinte magától alakul ki otthonod meleg, barátságos légköre, és ebben a légkörben most jelentős útravalót gyűjthetsz össze az elkövetkezendő időkre, amikor hiányt szenvedhetsz ezekben az örök értékekben.

SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)
A következő napokban sokkal intenzívebben érintenek a környezetedben élő emberek reakciói. Érzékenyebb vagy ezekre az érzelmi hatásokra, s könnyen gondolhatod mások rosszkedvét látva, hogy esetleg konkrétan neked szánják ezeket a negatív megnyilvánulásokat. Ezért a sértettség érzése dolgozik lelkedben, s lehet, hogy megharagszol egy-egy ismerősödre, holott az illetőnek semmi baja sincs veled, csak egyszerűen rossz napja van. Viselkedésed szinte már a paranoiát súrolja, állandóan azt figyeled, hogy mások hogyan viszonyulnak hozzád. Próbáld meg elfogadni, hogy másoknak is lehetnek hangulati ingadozásai, s attól, hogy kedvetlenebbek körülötted az emberek, még nem benned van a hiba!

NYILAS (November 22. – December 21.)
Olyan üzleti, vagy pénzügyi lehetőséged adódhat a következő napokban, amellyel kapcsolatban, első pillanatban ellenérzéseid vannak s valahogy olyan érzés munkál benned, hogy veszélyes lehet belemenned ebbe a vállalkozásba. Mégis bebizonyosodhat, hogy nagyon sokat nyerhetsz az adott üzleten, s ha ügyesen tárgyalsz, akkor nagy haszonnal kecsegtethet. Vedd elő bátrabbik énedet, s vágj bele nyugodtan ebbe a ragyogó lehetőségbe. A külvilágból még segítség is érkezhet a számodra, lehet, hogy társaid is lesznek a kivitelezésben. Most érdemes meghallgatnod mások tanácsait is, amelyeket terveiddel, életviteleddel kapcsolatban adnak neked a környezetedben élő emberek.

BAK (December 22. – Január 20.)
Nagyon romantikus és kedves hangulatban vagy ezen a héten. Párodat elhalmozod olyan kedves és romantikus gesztusokkal, hogy teljesen meghatódhat tőle. Általában nem jellemző rád, hogy nyíltan kimutatnád érzelmeidet, nem szokásod „kényeztetni” partneredet. Ennél Te jóval határozottabb, s talán „keményebb” ember vagy. Most mégis kibújik belőled az igazi, romantikára éhes ember, s szeretnéd megélni a szerelem mélységeit. Nagyon jót tehet párkapcsolatodnak ez az időszak, ha hosszabb ideje vagytok együtt, akkor most újra egymásba szerethettek, s ismét megszilárdulhat kapcsolatotok. Érzelmileg, lelkileg feltöltődhetsz ebben az időszakban, s megtalálhatod a boldogságot a magánéletedben.

VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)
Családi életedben több konfliktushelyzet is adódhat, s ez elsősorban annak a hatásnak a következménye, hogy saját belső bizonytalanságaidat, tanácstalanságodat most családtagjaidon „vered le”. Nem mindig tudod mostanában, hogy miként vélekedj egy-egy dologról, s talán félelmeid vannak a jövővel kapcsolatban is. Saját erődbe vetett hited sincsen a helyzet magaslatán, talán azt képzeled, hogy hozhat az élet olyan problémákat is, amelyeket sehogyan sem tudsz majd megoldani. Ezért hangulatod kissé „nyomottabb”, s általánosan is rosszabb lehet a közérzeted. Egyenes következményként jelentkezik, hogy fogékonyabban reagálsz arra, ha „beléd köt” valaki, s persze a válasz sem marad el.

HALAK (Február 20. – Március 20.)
Néhány olyan helyzet adódhat számodra a következő napokban, amikor a pénzügyeket kellene megbeszélned társaddal. Lehet, hogy félsz egy kicsit attól, hogy ennek ürügyén vita kerekedik közöttetek, s egyre csak húzod, halasztod a témát. Közben pedig jól tudod, hogy valamikor meg kell majd vitatnotok a kérdést. A kialakult helyzet eredményeképpen közérzeted rossz lehet, s a kedved is sokkal „nyomottabb”. Jól tudod, hogy két egymást szerető ember között nem merülhet fel olyan téma, amelyet ne tudnának tisztázni. Másrészt viszont az anyagiak kérdése nagyon kényes ügy szokott lenni, amelyben nehéz kompromisszumokat kötni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top