nlc.hu
Horoszkóp
2004. április 20-tól 26-ig

2004. április 20-tól 26-ig

Néha napokig nem jutsz internet közelébe, vagy egyszerûen nincs idõd horoszkópot olvasni. Ezt a problémát orvosultuk, mikor kiötlöttük heti horoszkópunkat.





KOS (Március 21. – Április 20.)
Ezen a héten összeütközésbe kerülhetnek valamilyen módon érzelmeid, s racionális éned. Most lesz néhány alkalom, amikor nem tudod, hogy egy-egy problémát melyik képességeddel oldj meg, milyen módon viszonyulj a kérdéshez. Megérzéseid szerint dönts, érzelmileg azonosulj a problémával? Vagy inkább gondold át, s dönts tisztán az észérvek szerint? Ezek most a nagy kérdések, s a kettőt nagyon nehéz összeegyeztetni. Talán inkább jellemző rád az a megoldás, amikor hirtelen érzelmeid szerint közelítesz meg egy feladatot. Ritkábban gondolod végig, hogy milyen lépéseket kellene tenned a siker felé. Itt az alkalom, hogy megvizsgáld: eddigi hozzáállásod az élet kérdéseihez sikerre vezetett-e?







BIKA (Április 21. – Május 20.)
A következő napokban jelentős támogatásra számíthatsz munkahelyeden, ami pénzügyi helyzetednek is nagyon jót tesz majd. Olyan összegekhez is hozzá juthatsz soron kívül, amelyekben nem is reménykedtél, s mindezt a jót egy titkos segítő közreműködése által kaphatod meg. Lehet, hogy észre sem vetted, hogy a munkahelyeden egy befolyásosabb ember nagyon szimpatizál veled, s minden ügyedet támogatja. Egyszerű rokonszenvről is lehet szó, azonban ez a szimpátia talán túl is mutathat a szimpla munkatársi viszonyon. Érdemes lenne körülnézned a munkatársaid között és kiderítened, hogy vajon kit takar a titkos segítőd személye.







IKREK (Május 21. – Június 21.)
A következő napokban nagyon jó benyomást tehetsz szinte bárkire, akivel találkozol ügyeid intézése során. Érdemes erre az időszakra időzítened hivatalos ügyeid intézését, most sokkal inkább segítőkész lesz mindenki, akivel találkozol. Ha mostanában tervezel állást változtatni, vagy új munkahelyet keresel, akkor érdemes körülnézned a munkaerőpiacon, vagy állásinterjúkra menned. Nagyon jól sikerül majd a bemutatkozás, s igazán elbűvölsz mindenkit. A szerelemben is nagyon szép időszak várható számodra, most azt az embert is elvarázsolhatod, akinek szerelmét már régóta szeretnéd a magadénak tudni. Jó ötlet, ha mintegy „véletlenül” felbukkansz az életében, a hatás nem marad el!







RÁK (Június 22. – Július 22.)

A következő napokban kapcsolataidról szólhat az életed, konkrétabban pedig baráti kapcsolataidról. Most hiába szeretnél „elbújni” otthonodba, nem valószínű, hogy megteheted. Ki kell menned a világba, hogy megmutasd magadat, s ápold kapcsolataidat. Nem sok kedved van hozzá, hiszen jobban szeretnél otthon maradni, s csendes magányodban tölteni az időt. Azonban Te is belátod, hogy nem sértheted meg azokat az embereket, akik szeretnek téged, nem mondhatod le folyton a közös programokat. Barátaid meg is tesznek majd mindent, hogy végre „kirángassanak” otthonodból, s egy idő után beadod majd a derekadat. Kár lenne, ha nem így tennél, mert végül nagyon jól érzed majd magadat.







OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)
A következő napokban egy olyan emberrel találkozol, akit nagyon régen nem láttál, s akihez valaha szép, baráti szálak fűztek. Mivel az illető az ellenkező nemhez tartozik, meglátva Őt rácsodálkozol arra, hogy mennyire jól néz ki. Igazából nem is érted, hogy miért csak barátok voltatok régen, miért nem voltál akkor fogékony a külsejére, kisugárzására, lényére. Valószínűleg egyikőtök, vagy mindketten nagyon megváltoztatok, mert most nem tudtok semlegesen, s csak baráti módon viszonyulni egymáshoz. Egyfajta „vibrálás” alakul ki közöttetek, miközben felidézitek a régi szép időket. Az igazság az, hogy már az első percek után egy lehetséges viszony kialakítását fontolgatod.







SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)
Még mindig a munkahelyedről szól az életed, – hasonlóan az elmúlt hét eseményeihez -, azonban már nem a kötelezettségek foglalkoztatnak. Találkozol valakivel a munkahelyeden, – egy olyan munkatársaddal, akit már régen ismersz -, s rácsodálkozol arra, hogy eddig miért nem vetted észre, hogy mennyire tetszik neked. Egy szemvillanás alatt kialakul közöttetek egy erős vonzalom, ami nagyon is kedvedre való. Ügyelj a jól ismert közmondás tanácsára, ami azt mondja nekünk, hogy „házinyúlra nem lövünk”. Ez alól egy kivétel lehetséges, mégpedig az, amikor ez a bizonyos nyúl ránk támad. Így, vagy úgy, de egy munkahelyi viszonynak mindig megvannak a kínos pillanatai, bár rengeteg izgalommal és örömmel is járhat. Az örömteli oldal megtapasztalásához viszont nagyon okosnak kell lenned.







MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)
A következő napok a családi élet kellemes és szeretetteljes oldalát mutatja meg neked az élet. Ha voltak is feszültségek, súrlódások életednek ezen a területén, mostanra megoldódtak, s teljes lesz az összhang. Olyan légkörben élhetsz most, amelyről mindig álmodtál, s szinte egy „rózsaszín szemüvegen” keresztül nézheted a világot. Érdemes kihasználni az alkalmat, s erre a területre koncentrálnod energiáidat. Most nem a munkáról és az erőfeszítésekről szól az élet, hanem a közös szórakozásokról, s jóízű beszélgetésekről. Talán a legjobb ötlet az lenne, ha erre a hétre a család minden tagja szabaddá tenné magát, s akár egy közös utazást tennétek, vagy csak nagyokat kirándulnátok.







SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)
Ezen a héten többször is szembe kerülsz mások érzékenységével, s meggyűlhet a bajod egy-egy olyan jelenettel, amellyel nem nagyon tudsz mit kezdeni. Ismert tény mások számára is, hogy sokszor teszel olyan megjegyzéseket mások felé, amelyekkel a legfájóbb pontjukon találod meg a környezetedben élő embereket. Most olyan szívbemarkoló válaszokat kaphatsz ezekre a „csipkelődő” megnyilvánulásokra, amelyek nagyon is mélyen érintenek. Az esetek kapcsán el kell majd gondolkodnod azon, hogy vajon mennyire vagy kíméletes másokkal, mennyire használod empatikus vonásaidat. A válasz lehet, hogy az lesz, hogy a legtöbbször bizony nem nézed meg, hogy kit mennyire „találsz el” lelkileg.







NYILAS (November 22. – December 21.)

Használd ki a következő napoknak azt az adományát, hogy most rendkívül jó benyomást tehetsz bárkire, akivel az élet összehoz. Tervezhetsz erre a hétre munkahelyi megbeszéléseket, vagy akár új munkahelyet is kereshetsz magadnak, ha éppen állásváltoztatáson gondolkodsz. Ha most mész első interjúra, akkor biztos lesz a siker, s teljesen „lehengerelsz” mindenki elbűvölő egyéniségeddel. A szerelemben is hasonlóak a most érvényben lévő erők: nem kerül különösebb erőfeszítésedbe, hogy teljesen elbűvöld kedvesedet. A partnerkeresésben is nagyon jók az esélyeid, tehát most van itt az ideje annak, hogy szórakozz, s társaságba járj.







BAK (December 22. – Január 20.)
A következő napokban közvetlen környezetedből hallhatsz olyan információkat, amelyek remek befektetési lehetőségekre világítanak rá, s amelyekből nagy hasznot húzhatsz. Ezek a lehetőségek olyan pénzügyi forrásokhoz segíthetnek hozzá, amelyek biztonságot adnak számodra, s egyfajta szabadságot is ajándékoznak neked. Hiszen ha van már egy jó anyagi háttered, akkor jobban meggondolhatod, hogy milyen munkákat vállalsz el, milyen üzleti lehetőségekbe mész bele. Nem vagy „kényszerpályára” ítélve, s ez a tény bizony jelentősen befolyásolhatja mindennapi hangulatodat. Ne felejts el köszönetet mondani azoknak az embereknek, akik mindehhez hozzásegítenek, s akiknek nagyon fontos vagy!







VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)

Két fontos területen „arathatsz” a következő napokban, az egyik munkád területe, a másik pedig pénzügyeid világa. A kettő nyílván összefügg, tehát egyik erősíti a másikat. Most nagyon egyszerű és magától értetődő módon alapozhatod meg életednek ezeket a területeit, s talán éppen ez az a pont, ahol elronthatod a lehetőségeket. Csavaros eszeddel, s kissé „különc” gondolkodásmódoddal sokszor jóval bonyolultabbnak hiszed az élet dolgait, mint amilyen komplikáltak valójában. Most sem tudod elhinni, hogy könnyen és gyorsan rendezheted munkahelyi és anyagi ügyeidet. Mindig az a gondolat munkál az agyadban és a lelkedben, hogy „ilyen egyszerű lenne az egész”? Most valóban ilyen egyszerű.







HALAK (Február 20. – Március 20.)

Kapcsolataid világában a következő napok olyan érzéseket kelthetnek benned, hogy a neked fontos emberek becsapnak, vagy esetleg már nem is vagy fontos nekik. Történhet egy-két olyan eset, hogy megbeszélsz valakivel egy találkozót, s az illető nem tud eljönni. Te persze azt gondolod, hogy azért tette ezt, mert kapcsolatotok már nem fontos neki. Előfordulhat azonban az is, hogy rajta kívül álló okok miatt „ültet fel”, s a legparányibb rossz szándék sincsen a viselkedésében. A legjobb gyógymód a kialakult helyzetre, ha beszéltek róla, s ebben az esetben kiderülhet a valódi ok is. Ha viszont megsértődsz, s „leírod” az illetőt, akkor vége szakadhat egy barátságnak, vagy szép szerelemnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top